Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Ума, 5 Березень 2007.

1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

які? шукаю японський засіб для видалення запаху

2. kati

kati Well-Known Member

підписуюсь. Глорікс -фуфло.Таких розводів по плитці ще не бачила. також стоїть без діла.
    А домоль- очєнь дажє нічєго, ну кращого для кахелю не знайшла поки що( в мене велика площа плитки, світлої,глянцевої, і головна біда в розводах)

3. DarkNess

DarkNess New Member

Допоможіть знайти засіб для чищення пригорілого жиру в духовці, терміново треба:girl_cray: пробувала спец засобами SMAC, dexal i gallus, а жир і нині там, ні одного кв см не можу відчистити...
    знаю, що треба чистити після кожного використання, але не все так получається

4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

сода не бере?

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Мені подобається "Мастер Клинер" , його потрібно нанести на забруднену поверхню, зачекати хвилин 20, а потім змивати.

6. DarkNess

DarkNess New Member

Взагалі-то шукала засіб попшикай_випийкави_і всьопопливе, але спосіб сода+накачай обидвабіцепси тоже ефективно :yes:, дякую, Ука!

7. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

я підозрюю, що так буває лише в рекламі. ну або мені не повезло :)
    То ж

наше фсьо
    і за фітнес платити не треба :)
    В мене зараз впринципі основні мийні засоби - сода і гірчичний порошок. І далеко не з одних міркувань безпеки.
    Хба ванну оцтовим фрошем мию, бо зручніше з розпилювачем. Але треба буде спробувати в ту баньку просто оцту налити.

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ----------

і працює? бо цього я ще не пробувала

8. Жменька

Жменька Well-Known Member

А я зараз повністю перейшла на екологічні засоби: AlmaWin, Sodasan або наші ОДА, Дакос

9. zetta

zetta Well-Known Member

амвей пробували?
    http://detkimarket.com.ua/categorii...ie_sredstva/dlya-ustraneniya-zapaha-kuhne.htm
    http://domanado.com/cororo-sredstvo-dlya-ustraneniya-nepriyatnyh-zapahov-i-dezinfekcii-sprej-300ml
    в мене нема запахів, користуюсь до унітазу, порошками, та для труб японськими.

10. Lambada

Lambada Member

а що це таке?

11. AilataN

AilataN жива

Чесно?
    бо я щось не пойняла тих горіхів, шкода стало і постіль і білизну, добре що тренувалася на старих дитячих лашках:girl_yes:.

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Чоловік файно дає собі з ним раду :girl_yes2:. Запах, правда, не дуже , ну і в рукавицях треба працювати, але то стосується усієї хімії.
    А, ще воно шикарно відмиває решітку від витяжки.

13. Ziben

Ziben :)

Оооо це важка артилерія- танк! Відмила таким засобом в селі навіть такі "страшненькі" кастрюльки, в яких бабця собаці та курям їсти варить, решітку з духовки, решітку з газової плитки- стали як нові. Але з цим засобом треба бути обережним- роз"їдає ганчірки для миття, рукавички. Духовку не ризикнула Клінером мити, боялась, що не зможу ту хімію добре потім вимити-витерти.

14. AilataN

AilataN жива

:girl_tender: о, мені таке дуже треба! :)

воно всюди продається?

15. Ziben

Ziben :)

Купувала в Сільпо, також бачила в магазинчиках з побутовою хімією біля дому.

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Підписуюсь під кожним словом, теж його використовую до духовки, але до решітки від витяжки не підходить - решітки до витяжки алюмінієві - а на алюміній ту хімку не можна - темніє, хто знає ще якісь аналоги?...

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

у мене врочистість, трошки дивна ггг... я нарешті відчистила унітаз:girl_crazy:(прям перед 8 березня)
    розказую: у нас чорний унітаз і від води сильний камінь, чим я його не мила, шурувала, ніц не помагало і о чудо, зайшла у магазин ізраїльської побут. хімії і купила там таку класну штуку - sano annti calk, він певно не ізраїльський, бо пише на руском все, але і запах гарний і все відчистила - я до свята готова:girl_cool:

18. natorella

natorella Well-Known Member

вся хімія САНО ізраїльська

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а в Ізраїлі російськомовних багато

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

мерсі, що просвітили:)
    надіюся всіма решта засобами буду теж задоволена