Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Євромайдан!(3)

kraplynka
    тре лікувати- полікуєм, зневірених, заляканих- полікуєм.
    Расєю- нафіг в чорту мать з наших земель і ніякий розкол

2. Donata

Donata Active Member

а от мені чомусь життя своє на це витрачати вже не хочеться.
    Переконуюсь знову і знову, що кожен має те, на що сам погоджується

3. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Щойно дзвонив чоловік що вони кинулись на прокуратуру Львівської обл

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Головне би вони нас не приїхали лікувати

5. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Так, Богословська каже До побачення,я їду на .....

Недоказала.

А думки то матеріалізуються, думаймо правильно

6. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

7. kraplynka

kraplynka реалістка

Розділитися ми завжди встигнемо. Зараз боротьба за незалежність ВСІЄЇ України - в тч від цієї влади. А проблема сходу тільки в тім, що над ним історично та в сьогоденні більше "попрацювали", аби вони себе не відчували українцями, аби вони взагалі себе людьми не відчували - а безправними заляканими і затурканим рабами. І це біда народу - усього. А від біди не відхрещуються.

8. Натуля

Натуля Well-Known Member

Чоловік в той час був там поруч. Сказав, що старші чоловіки стояли в перших рядах і хтось кричав не руйнувати будівлю, але пацанва (малолітки) в масках видирали бруківку і кидали нею по вікнах.

9. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Прокуратора на проспекті Шевченка горить

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Олександр Турчинов ‏@Turchynov 19 хв.
    Зі мною все добре.Осколком посікло обличчя.Бої перемістились настільки близько,що осколки почали долітти до сцени.Тримаємось.

Svyatoslav Vakarchuk ‏@s_vakarchuk 21 хв.
    Коли закінчиться це жахливе кіно? Коли у режисера цього фільму пересохне його хвороблива уява?!!!!

Vitaly Portnikov ‏@portnikov 13 хв.
    Украинский народ не остановить никому. Ни Януковичу, ни Путину.

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Пупсик
    думаєте таке в принципі можливо
    є така поговірка "усрамся но нєдамся" і най спробують, жертв вже достатньо і їх не уникнути в майбутньому при таких обставинах, тут вже нікуди діватись

12. marianast

marianast Well-Known Member

Вам і справді є діло до матеріальних втрат?

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Блін, але як так?! Вірменин себе відчув українцем, білорус - відчув, польського журналіста згадайте, як біг до беркуту "ти -украінєц! цо ти робіш?!", російський юрист захищав наших, аж йому в"їзд сюди заборонили, а наші зазомбовані і шо хоч ти роби!..

14. Vероніка

Vероніка Never give up

У Львові захопили МВС, прокуратуру, військову частину на Стрийській.
    Що ще ?

15. Roxie

Roxie Галицька панянка

Я від початку була противниця розділення, але зараз підтримую Вас.. Бо то справді як в тій байці про лебедя, рака і щуку. Але коли на кону стоїть не віз, а людські життя - то нафік той Донбас. Я зла.

16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ще би забрати в них ті спецзасоби і зброю і на Майдан передати..

17. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

ПРАВИЙ СЕКТОР
    Сьогодні в 0:43
    мвс в Тернополі покинули всі мусара....ставали на коліна падлюки. З вікон захопленої прокуратури летять костюми прокурорів та справи на наших активістів. Все це палиться при вході і горить доволі не погано)

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Давайте їх лічити, просвіщати, лити кров за єдність країни, нехай наших вбивають, аби вони відчули себе українцями? Ні, я є українка. Я хочу жити тут, я не хочу виїжати чи вмирати. Бо жити в тому гамні я не можу і не буду. Краще візьму в руки зброю і сяду, але я терпіти того не буду. Чому через них історія повторюється вже вкотре? Бо вони затуркані? Та ну їх нах.. Час визначитись. Нє то нє і тусуйте куда хочете з чорноземами і т.д. А свідомих приймемо в себе.

19. Donata

Donata Active Member

маю можливість спілкуватись з Півднем, то роблю висновки, що їм так підходить, напрям думок міняти особливо не хочуть, бо то треба приймати рішення і нести відповідальність за свої вчинки, а тихенько нити і жалітись - сам раз (не всі звичайно, але основна масса і це лякає)
    І в мене виникає думка, а може і не треба до них з просвітництвом пхатись, то як папуасам в свій час "культуру" насаджали, руйнуючи їх уклад (перше, що спало на думку. без паралелей)

20. kraplynka

kraplynka реалістка

Саме так - чи вам важко в те повірити? Всі перелічені вами іноземці якраз не були зазомбованими. А над нашими не одне століття глумилися - вбивали культуру, освіту, духовність, і відчуття особистісності і незалежності - гадаєте таке не дасть плодів?? Гадаєте то найкраще визнати, що "вони" добилися свого - і віддати їм шмат України? Дівчата, а чи мало і в нас тут таких продажних - чи то по прокуратурах і інших органах працюють одні східняки? Просто в нас дух патріотизм ще не встигли і не змогли так вибити, тому в нас тут свідомих українців більше. Але "покалічені" системою то майже всі. Прийшла б інша влада, подбала про відновлення соціально-культурного розвитку, може б тоді і "лід зрушився", а так...

Статус теми:
Закрита.