Євромайдан!(4)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kassiopeya

Kassiopeya Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

Мені здається,перелом відбувся.Як змінилась тональність! "Партія регіонів просить опозицію про негайні переговори" Джерело: fakty.ictv.ua "Партія регіонів попросила усі сторони протистояння скласти зброю".unn.com.ua Цікаво, які це усі сторони протистояння? Ну не партія , а ангели - миротворці!

2. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А не пізно їсти? Можна і потерпіти! Хто ж то ті канапки туди понесе, жінки?

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

а що саме?

та звичайно, що не йдеться про вірування і месій. Мені такі факти теж цікаво дізнаватись. Просто я боюсь, що вже нічого самотужки не здатна аналізувати і відділяти зерно від полови... ну, але то мої проблеми

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Як допомогти Майдану, де б ти не був: http://www.maidanhelp.org/

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дали ось таке посилання, кажуть, що можна вірити. Хоча важко тішити себе:
    За даними з достовірних джерел у фінансових колах , розслідування Сергія Лещенко, євродепутата Ребекки Хармс, Agency EUROATLANTICA, широкомасштабна кампанія в світових ЗМІ, акції протесту українців в Австрії принесли реальний результат.
    http://dipcourier.livejournal.com/471621.html

І ще є таке, але моя англійська занадто слабенька, щоб зрозуміти
    Євросоюз вводить санкції проти режиму Януковича
    http://www.pravda.com.ua/articles/2014/02/20/7015313/

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Боже, знову тіла показують. Як кричить-заходиться жінка (мама якась чи хто)!

Тільки смерть за таке, погань зеківська! Як з такими паразитами по одній землі ходимо?!

7. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

А не пізно їсти?

Так по варті 1 (Львів) повідомили хлопці що патролюють. Я думаю можна не самому іти, а зробити, а вони вже самі підїдуть і заберуть. Хто має бажання допомогти зголосіться, шкода ж їх,я б щось придумала перекусити , та в іншій частині міста (((

8. Finya

Якщо коротко, то це людина, протилежна образу, який вона створює)

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Молодці львів яни: На Винниченка та прилеглих вулицях у Львові колапс – тут від 700 до 1000 людей приїхало записуватися в автопатрулі Львова.

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Може Ростислав Пацеляк? Він з Яворова, в нас тут дуже багато інформації стосовно "відданості народу", але не хочу чорнити людину, не перевіривши. Хоча кажуть, що впізнали його наші, коли були на Майдані.

---------- Додано в 01:29 ---------- Попередній допис був написаний в 01:26 ----------

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Сергій Зюбаненко:Відтак на сьогоднішній день у м. Львові буде працювати більше тисячі цивільних осіб і більше 200 працівників міліції.Я офіційно заявляю, що лінія 102 у м. Львові працює, міліція реагує на всі виклики, і наша основна мета не допустити паніку, не допустити провокацій.

13. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Вахтанг Кипиани з оф.ст фс:
    Давид Кіпіані, про якого писав у попередній замітці, помер у "швидкій". Два кульових поранення. Завтра повідомлю про це посольство Грузіїї, він був громадянином Сакартвело. Вічная Йому пам'ять...

14. Finya

15. Hexe

Hexe Well-Known Member

народ, а чого той автобус на Хрещатик поперся?

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

я те відео про Руслану, що давала посилання Finya, знову переглядаю... Так, їхня поведінка на сцені підозріла. Особливо Рибачука (то ж він?). Як придурошний він там перепитує. І ті люди, які з натовпу кричати почали у самий відповідний момент - точно якісь засланці ніби... Ну, Руслана там найменше мені виглядає причетною до того зашукування. Але якщо то таки правда про неї. ну, Бог же їй суддя. Могли мати інформацію про зачистку, могли, 100%.

17. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Не захищаю її.
    Просто- більшість людей так і живуть. Це не добре, не погано. Просто так воно є.

18. Kassiopeya

Kassiopeya Member

Чи можна вірити цьому виданню? http://obozrevatel.com/politics/257...ukovich-dolzhen-vesti-ukrainu-v-buduschee.htm і ще "Романо Проді радить карати радикалів, а не запроваджувати санкції" http://ukrainian.voanews.com Мені здається,що нас по-справжньому розуміють лише поляки, може ще Литва,Латвія,ті, що недавно звільнились від обіймів "старшого брата"

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ціхо, Вахтанг Кіпіані живий. То відомий журналіст і історик

20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Відносно Руслани - усі ми можемо кардинально змінити свій світогляд. В один день, в одну мить. Вірю в те, що людина може змінитись на краще. Я не знаю її особисто, і не знала. Але коли мій чоловік був на Майдані 4 ночі підряд, і коли кожну годину вона виходила заспівати гімн, і в кожен свій візит на Майдан він (*мій чоловік) щоразу її там бачив, це все-таки викликає повагу. І моє перебування там не було винятком. Думаю, що людина, яка хоч деякий час провела серед тих людей на Майдані, не може туди не повертатись.
    І дивно якось чути - в школі вона була така, тому зараз я їй не вірю. Я теж в школі була інша. Життя вчить.

Статус теми:
Закрита.