Євромайдан!(7)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Supernatural, 29 Квітень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(7)

От хто скаже, що Вакарчук - не геніальний?
    Пророк:
    "Де ми з тобою будем,
    коли закінчиться їхня війна?
    Чи вистачить нам сили
    щоб впала між нами стіна?.."

П.С. пісня - не свіжачок, а написана ще навіть до майдану.

2. sherry

sherry Well-Known Member

Сижу і думаю за кого голосувати
    Порошенко олігарх, був на революції, чи щось робив не знаю, в європі сприємається норм, в позитиві помічений не був)(по розробці і прийнятті законів), партія є але не відомо хто в ній
    Тимошенок олігарх) помічена в багатьох аферах, почала революцію 2004, а європі спримається норм, чи зробить щось хороше не відомо)
    Тігіпко - олігарх, продажний) як каже моя бабця "хоче миру", значить ляже під росію
    Гриценко - може і не олігарх, але бігборди всюди, на світовій арені політиків його не представлю, не та поля ягода, як на мене придатний хіба у воєнній сфері, на майдані був
    Богомолець - трохи розгублена жіночка) про світову політику має не велике поняття, на майдані була щось робила
    Ярош - не олігарх)) на майдані був, на світовій арені не бачу його, бо майже зовсім не відома фігура ) впринципі як і хотів майдан?
    Ляшко - олігарх?) на майдані десь був, принаймі бачила блокував воєнних під києвом, воює з сепаратистами сам, але чи нам потібен такий президент що робить все сам? з іншого боку порошенко узагалі не відомо що робить. Можливо він би всіх і "построїв") але серед політиків світу я його не бачу

Доповнюйте будь-ласка, або пишіть власні думки про кандидатів, цікаво почути
    Зрозуміла що на багатьох кандидатім дивлюсь з боку Європи, як вони будуть виглядати там. А насправді нам би зараз дивитись чи зможе він(президент) навести порядок у нас тут, а не що скаже про нашого президента європа.
    Знайома казаал про Куйбіду що нормальний, за час мерства свого ходив на роботу пішки, після закінчення терміну повернувся до виклацької роботи
    А ще багато знайоми справді збираються за Ляшка голосувати, я його якось не розглядала навіть
    Мене образило не бажання Порошенка брати в дебатах з Тимошенко, чомусь з"явилась асоціація з яником

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Олена Латаш ( яка 7 травня писала про те, що доньку і її подругу вигнали з уроків за те, що прийшли у вишиванках). Це останній український клас у Севастополі:м.Севастополь. Останній дзвоник в гімназії № 5 ім.Лесі Українки.
    Наші діти були найгарніші https://www.facebook.com/latalenka

4. zetta

zetta Well-Known Member

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Сніжна, зачіска прям як фотошоп! А коменти до фото повеселили. Ех, юлька, все-таки ти женщіна с косой як не чешись...

7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

ой накипіло... ту довідку можна отримати бєзвозмєздно, тоїсть даром. Стратите тільки на марушрутку і на ксерокопії паспорта. Якщо десятка набіжить то буде добре.

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

ну знаєте... багато хто може фізично здати на права і має руки-ноги щоб керувати, але ніхто не відміняв серцево-судинні захворювання, наприклад.
    Я не хочу казати щось типу:"а якби вас збив хтось там....", але все ж таки. От стало людині зле раптом і вона спричинила аварію серйозну, з жертвами. Логічно було би подумати:"Чоловіче, а як же ти медкомісію пройшов з таким діагнозом?"
    Зараз почнуть казати що хворі люди теж мають такі самі права як і здорові. Я згідна, але треба усвідомлювати ризики.
    Так само стосується довідок з психдиспансеру. Все купується, а в разі чого... ой, а як то так?

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

вони життя віддали. а Ви два дні шкодуєте.

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

О, зараз Вакарчук у Савіка на шоу. Розумничка!

9. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

це образно, звісно - але я так і зараз живу..

10. мамочка

мамочка Well-Known Member

дівчата, може створити опитування типу "за кого голосує ДП" чи вибори 2014"?
    дуже цікаво побачити за кого буде голосувати більшість дівчат Львова
    або якщо десь така тема є то тицьніть мене будь ласка

11. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Але ж ви хочете кращого і для себе і для сина,?

доречі, завтра в Словянську мала б помінятися тактика військових дій, Стрелков усунув від військового командуваання Панамарева. Надіюсь, ви нам зможете розказати інформацію з перших вуст

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

я спілкуюсь з простими людьми, які на барикадах не стоять, які вислали дітей та унуків, які - в залежності від наближення обстрілів - в підвалах сидять..Я думаю вони далекі від стратегій.

13. Nespljushka

Nespljushka Active Member

Порошенко уникає дебатів тільки з Тимошенко, чи він взагалі не брав участі в жодних? Він зараз на ictv.
    У Тимошенко в Савіка постійно підтримка залу 85-89%... невже їй вірять...

14. Dolche

Dolche Well-Known Member

а про що з нею говорити як вона його зі всіх сторін брудом поливає. Від нього не чула жодного слова (ні доброго, ні поганого) у її сторону.

15. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Новий імідж Юльки нагадав цей фільм, і якраз зачіска "бабетта" в Йулі ))
    Дивлюсь, і бачу що промовами ще більше людей переконає за себе голосувати. А я йдосі не визначилась за кого проголосую.

17. glasses

glasses Member

Він у якійсь передачі сказав,що ні на кого з кандидатів ми не почуємо поганого від нього

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Порошенко так ображено говорить, що всі сиділи на газовому бізнесі, що здається нібито його одного не взяли в долю.
    Ой, дівчата, і він не заслужив особливо нічим наших голосів, але напевно таки краще за нього голосувати, ні?
    Я також ще не визначилась! Але ще є час трохи.

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ви не одні і насправді кого не спитаю- ніхто не визначився
    Такого важкого вибору ще не доводилось робити

20. glasses

glasses Member

ми всім будинком отримали
    Але ми минулого року тільки купили квартиру, а лист прийшов на прізвище навіть не попередніх власників, а це когось

Статус теми:
Закрита.