Відповідь: Кексики/muffins Я дала 30гр, то вони були насиченого коричневого кольору. Шкода, що вже з"їли, не можу дати фотку.
Відповідь: Кексики/muffins Власне в тому і суть, що вони мають бути чорного кольору. Я такі вуглини ДУЖЕ люблю!!!
Відповідь: Кексики/muffins оскільки апельсинів вдома не було (як і ванілі), а Мучача доставила формочки сьогодні ввечері, то я вирішила поексперементувати (апельсин замінила грейпфутом,ваніль-корицею). Мої перші кексики "грейпфрутові від квВІтКИ" на другому плані кексики з першого заходу, перепечені і менш солодкі, але мужу засмакували , з"їв 6 штук
Відповідь: Кексики/muffins Дуже ніжні мафіни (кексики) Інгредієнти На 12 штук: 200 г. муки 1 пакетик (37 гр.) порошку ванільного пудингу (д-р Оеткер, польський, там 41-43 г. - підходять ідеально, пробувала обидва) 3 ч.л. без верху розпушувача 150 г. цукру 1 пакетик ванільного цукру 200 гр. мякого масла/маргарину 3 яйця (середніх ) 100 мл. молока Приготування Змішати окремо сухі інгредієнти (борошно+розпушувач+пудинг просіяти разом) і мокрі з маслом і цукром але без молока. Збити мокрі інгредієнти до гладкої маси, додати по черзі молоко + сухі інгредієнти. Тісто розподілити рівномірно по формах (в мене виходить 18 маленьких кексиків). Випікати 25 хвилин. Т.180°C Можна брати будь-який пудинг - шоколадний, вершковий, фруктовий. Це якась мафіноманія!!! Такий класний рецепт! Спробуйте, не пошкодуєте.
Відповідь: Кексики/muffins Кожен день випікаємо мафінчики,за тим переписом, цедра і сік з 1 апельсина(даю лимон,бо нам так засмакувала більше)150г цукру,2ч.л. ванількі,150гр маргарину(даю масло),3яйця,2ч.л.розпушувача,250гр муки.Масло міксером змішую з цукром і ванількою,додаю яйця,змішую,додаю сік з лимона і цедру,змішую,додаю муку і розпушувач,змішую.Викладаю на 2/3 в форми.В маленьких печуться 7 хв.,в більших 10хв.при 180 С і завжди дуже смачно, а оскільки формочок мало,то решту тіста все заливаю в форму для кексу то ще й кексик маєм щовечора,до ранку вже немає
Відповідь: Кексики/muffins Цікаво чи виростуть мафіни ,якшо в средину покласти консервований персик,щось ,мається на увазі в більші формочки, чи не впадуть. Бо я робила з чорницями, то спочатку виросли кексики,а потім впали,, мабуть чорниці завологі.
Відповідь: Кексики/muffins ммм..... ням ням... пекла щойно шоколадні мафіни від Марусі -Мами..... шедевр!!! вдались.... що говорити - рецепт чудовий. Я додала десь 4 столові ложки тертих горіхів грецьких ( змішала з мукою), а коли все разом з"єднала і вимішала, то ще додала цілу порізану шоколадку Світоч особливий чорний.... реально - ну дуже смачно а і ще - на рахунок какао, то я додала десь 50 грам і кефіру мені пішло 200 мл)))
Відповідь: Кексики/muffins Мій експеримент з консервованими персиками,тісто робила ,як на апельсинові маффіни, вийшло смачно
Відповідь: Кексики/muffins Вчора вперше попробувала спекти кексики - взяла маффіни з домашнім сиром зсередини, правда сиру як кіт наплакав, але і так вийшло смачно. Дякую Hrystusja за рецепт. Формочки залізні.
Відповідь: Кексики/muffins А ось мої маффіни з чорницею. Робила по цьому рецепту, і дуже мені помогля ця стаття Вийшли неймовірно смачні, я ще з формами експерементувала
Відповідь: Кексики/muffins Робила я нині сирні за переписом Христусі,маю два питання:мені занадто солодкі вийшли,то лише мені так??і ще вни пласкі вийшли без того куполу,то те так має бути??
Відповідь: Кексики/muffins Ще забула написати. Там за переписом 100 мг олії, то я взяла кокосову Аромат був неймовірний по всій кухні. Я в тій статті прчитала, що головна умова високого куполу, висока температура в духовці, рекомендують 250, я 230 робила. Тоді верх припікається і з середини тісто проривається, тому і піднімаються. Або більше тіста класти в форми.
Відповідь: Кексики/muffins Та в мене тіста як завди 2/3 і температура завжди однакова,в апелсинових/лимонних все добре виходит і купол є , а от я думала може в сирних через ізюм чи через сир його немає?ну заважке та й непіднімаєтся....але то видно я щос таки намудрила.....
Відповідь: Кексики/muffins точно! Я робила в неділю у вигляді метеликів і звичайні кексики, то купол вже був. Головне температура. А щодо цукру. То це залежить і від сиру. В мене сир кислий попадався, тому були в міру солодкі. Та й люблять в мене в дома дуже солодке. А взагалі сирні таки найменше піднімаються, бо сир важкий. Вийшли ось такі
Відповідь: Кексики/muffins Хі)так і в мене такі як в вас вийшли але я мала на увазі такий високий куполок(як в простих))але бачу що значит вс в мене добре получилось)А ще напишіть скільки ви їх випікаєте??
Відповідь: Кексики/muffins Минулого разу не пригадаю. А цього разу вийшло десь 45 штук. Прада половина метеликами, а вони більші за розміром. І я пекла подвійну порцію. Десь так 25-30 маленьких виходить певно)
Відповідь: Кексики/muffins Я кілька разів вже пекла кексики за рецептом Христусі, дуже мені подобається цей рецепт, мені не є засолодкі, купол і хрустка скоринка є постійно, хоча печу на невисокій температурі, вчора випікала при 180 градусах і вийшли просто чудові.
Відповідь: Кексики/muffins А мені сирні не сподобались зовсім. Можливо тому, що очікувала якось надзвичайного смаку... А так смак сирничків, єдина різниця - мафіни печені в духовці. В нас поки фаворитом є бананові мафіни.
Відповідь: Кексики/muffins Оль, а чого ти чекала від тіста з сиром??? Це так само як медові маффіни смаком нагадубть медівник Хоча мої маффіни таки різняться смаком від звичайних сирничків А взагалі це для любителів сирної випічки. В нас в дома дуже таке люблять