Відповідь: Кексики/muffins та ми теж любим, просто не бачу змісту бавитись з накладанням у форми, коли можна скоренько на сковорідці посмажити Я за твоїм рецептом пекла Сьогодні попробую лимонні/апельсинові. А чоловіку спечу шоколадні
Відповідь: Кексики/muffins Мої теж. Я до сирничків не даю стільки борошна, скільки до кексиків. Спробувала усі переписи Христусі. Сирні - просто смакота. Люблю сирне тісто Пекла в електричній духовці при температурі 200 градусів, 25 - 30 хвилин. Усі вдалися з куполом.
Відповідь: Кексики/muffins Вчора нарешті втілила маленьку мрію чоловіка- шоколадні мафіни з рідкою начинкою (якось взимку дивилися передачу "факультет кухарів" на меню-тв, алеж там не дають рецептів, так що переривала інтернет). Чоловік залишився задоволеним. Отже, рецепт шоколадних мафінів з рідкою начинкою: - 100 гр чорного шоколаду з 70% вмістом какао (можливо можна і з меншим вмістом, але брала саме такий); - 100 гр вершкового масла; - 2 яйця; - 3 жовтка; - 100 гр цукру (можна і менше, бо виходять доволі солодкі); - 60 гр муки; - 1/4 ч.л. солі Розламати на кусочки шоколад і разом з вершковим маслом розтопити на водяній бані. Вбити яйця, жовтки з цукром і додати до розтопленого шоколаду, розмішати. Додати сіль і муку. Випікати при температурі 200 градусів 7-10 хвилин (я пекла перший раз 9 хвилин, то було задовго, рідкої начинки не лишилося, а другий раз 7 хвилин - рідка начинка була. Наступного разу буду пробувати ставити на 6 хвилин, щоб ще більше було рідкого шоколаду всередині). Смачного!
Відповідь: Кексики/muffins Мені здається, що якраз непропечене тісто всередині мафіна і є тією рідкою начинкою.
Відповідь: Кексики/muffins Готувала сьогодні таку от смакоту Шоколадно - сирні кексики з вишньою. Повозитися трошки треба але так як в цих мафінчиках є все що я люблю ( шоколад, вишня і сир ) то не приготувати їх не могла ---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ---------- потрібно: Суха суміш: -200гр муки -1 пакетик розпушувача -200гр цукру -1/4 ст. какао -1/4 ч.л. соди Рідка суміш: -1 яйце -1 ст. нежирних вершків -75гр розтопленого масла -1ч.л.ванільної есенції Також: -1ст. замороженої вишні Заливка: -250гр крем-чіз ( в мене був Альметте) -1/3ст. цукру -половина плитки шоколаду -1 яйце Готуємо: 1.Ріжемо шоколадку на маленькі кусочки 2.Змішуємо всі сухі інградієнти (мука,розпушувач,сода,какао,цукор) 3.В іншій мисці змішуємо всі рідкі (яйце, вершки, масло, ванільна есенція) 4.Окремо робимо заливку (змішуємо крем-чіз,яйце і цукор) 5.Тепер суху суміш перемішуємо з рідкою (заливку не чіпаєм) і додаємо вишню та перемішуємо знову чуть-чуть 6.Наповнюємо формочки на половину + кладемо по 1 ст.л. заливки + кладемо по 3-4 кусочки подробленого шоколаду 7.Випікаєм при температурі 180 градусів 25-30 хв (в мене пеклися трохи довше,але то в кого як) ФУХ-х-х-х))) готувати легше було ніж написати На кухні в мене стояв такий сирно-шоколадно-вишневий аромат, а смак . От сижу їм і думаю що не можна такого готувати на ніч )))
Відповідь: Кексики/muffins Саме так. Я в рецепті описала, що залежно від того, скільки хвилин печете (оптмально в мене вийшло 7 хвилин), то рідка начинка або залишається або ні
Відповідь: Кексики/muffins пекла сьогодні вперше пудингові кексики вже половини нема п.с. кексики за рецептом форумлянки Venus
Відповідь: Кексики/muffins Я сьогодні теж за цим рецептом пекла. Все було: і купол, і хрустка скоринка, і вологі в середині. Але то не моє. Зажирні мені. Хочу завтра спробувати інший пудинг
Відповідь: Кексики/muffins Думаю, то не від пудингу залежить. Він же тобі тільки змінить присмак і колір, нє? Я також їх пекла на цьому тижні. Але: я вкрала з рецепту третину масла і дала тільки два яйця (бо мала досить великі). В одну частину насипала чорниць з морозилки, в іншу наламала шоколадку, треті спекла без нічого. Всі були файні, добре пропеклися і не були масні. Пудинг дала сметанковий.
Відповідь: Кексики/muffins забираю свої слова назад Вчора нам ті мафіни не пішли, а сьогодні щезли, що навіть моргнути не встигла. По цьому рецепту буду пекти з вечора на ранок
Відповідь: Кексики/muffins Дякую Христусі за рецепт медових кексів. В мене вийшов один кекс на форму діаметром 26см.Дуже смачні вийшли! Ось такий кекс
Відповідь: Кексики/muffins Хотіла окремо подякувати Mariasia за викладений рецепт(давала 200 гр.шоколаду та 200 гр.муки http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=892603&postcount=16 та Oduvashka за цей допис, з посиланням на дуже корисну статтю для "чайників" http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=943580&postcount=90 З Вашою допомогою в мене вийшли ось такі маффіни ( не судіть строго новачка, вже зрозуміла, що було потрібно менше пекти, але наступного разу справлю цю помилку): форму на 12 шт. та паперові одноразові формочки купила в Домашній пекарні а це вже чоловік спішить зняти пробу:
Відповідь: Кексики/muffins в нас просто мафіноманія-кожен день:або великий кексик або маленькі,нині пекла малі звичайні лимонно-апельсинові(всеж залишаються нашим фаворитом),а великий ще кинула трохи кориці-то теж нічо так.
Відповідь: Кексики/muffins дівчата, напишіть, будь ласка, де у Львові купуєте паперові кошички для кексів
Відповідь: Кексики/muffins Я теж спекла з салямі та сиром , по рецепту Mariasia. Шкода , що запах не можна сфоткати Поділюсь хоч фото: до попадання в духовку: тільки з духовки: