Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. Масік

Масік Well-Known Member

Відповідь: Жахи свино-курячого сказу... :)

"але ще одну ціль переслідували організатори "епідемії" - відвернути увагу від педофільского скандалу , від пустої казни і невдалих потуг наповнити бюджет . Все валиться ,а ми вам епідемію . І ще добре заробимо . " - теж як на мене цікава думка...

2. La esposa

La esposa Moderator

Питаю сьогодні свекра - та ж минулого року була приблизно така ж статистика - чого так роздули цього року? Відповідь - МИНУЛОГО РОКУ НЕ БУЛО ВИБОРІВ :)

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Я б казав, "добре заробимо" - домінантна. Кінець року, часу мало, грошей багато. Під ТАКий шумок мона спокійно мульйони "освоювати\присвоювати".

4. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 3 Листопад 2009
  5. Sara

Sara Well-Known Member

А в нас на роботі знову говорять про Чуму, та й лікарка моя знайома вчора мені говорила, що серед медиків говорять, що це все таки легенева чума. А розрили її кажуть у Тернополі і інфекція потрапила до води, короче дурдом хоч бери лягай чекай коли вмреш. Сьогодні на роботу їхала, то маршрутка забита битком і кожен другий кашляє та шмаркає. А щодо тамифлю, то вже в неділю були перші партії на лікарні, в т.ч. і на дитячі, хоча дітям педіатри не рекомндують подавати. Не дай Бог тамифлю завезуть в аптеки, то ви уявіть, що то буде робитись, а наш народ як завжди буде його ликати для ПРОФІЛАКТИ. Ну тримаємося. Успіхів та здоровя:girl_bye:

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Мдя...
    Очумів народ від навали бздурної інфи, очумів.
    Можна стверджувати, що маємо справу з новим штамом грипу, перебіг якого валить всьо в купу: БЮТівську війну зі Свободою, шмарклі і медичну безбашенність піплів.
    Тримаймося. (с)

7. мамочка

мамочка Well-Known Member

Свинячий грип лікується як і будь-який звичайний грип: багато пити і лежати в ліжку.
    І тільки тоді коли температура не падає протягом трьох діб потрібно пити додатково якісь препарати (в т.ч і Таміфлю)

8. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Переглянула деякі нім. джерела. Є така думка(статті Spiegel і Tages Anzeiger), що ситуація в Україні перебільшена і , використовуючи страх населення перед свинним грипом, деякі політики хочуть заробити бали виборців:confused:

http://www.tagesanzeiger.ch/ausland...rung-der-Ukraine-in-der-Kritik/story/12462840

http://www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/0,1518,658774,00.html

9. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ну шо є якийсь просвіт на сьогодні у цій ситуації??

10. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

розслабтесь.....
    дуже мені сподобався коментар одного дописувача в обговоренні проблеми цього грипу і т.д. на форумі Української правди
    першоджерело тут: http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,206657351,page=1 багато написано але досить цікаво

12. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

Питання ХТО РЕАЛЬНО МОЖЕ СКАЗАТИ ЯК КОЛИ і ДЕ ПОМЕР ХТОСЬ ВАШ ЗНАЙОМИЙ ВіД СВИНЯЧОГО ГРИПУ???? Нема такого влада крутить голову народові щоб той не розслаблявся. Хто трошки цікавився цей грип штучно вивела світова організація охорони здоровя, сам він нізаяких обставин на землі зявитись не зміг би! Комусь треба гроші на вибори роблять епідемію дає держава гроші продають ніби лікарство а гроші відмивають!

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Для тих хто полінується читати ссилку з попереднього мого посту... а ще в комментар цього:
    вставлю цитату
    маю сумнів що в 1918-1919 роках такий грип винайшли....

14. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

можливо винайшли.Хто дурний кричати про таке на весь світ.

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Хороший друг моєї співробітниці помер минулої п"ятниці. Йому було 28 років. Діагноз-двостороння пневмонія. При перших ознаках захворювання він одразу звернувся до лікаря, пив сильні антибіотики, додому щодня приїжджала швидка заспокоюючи що все буде добре...Вчора його поховали

16. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

На вулицях міста мало людей. Кожен , хто хвилюється за здоровя членів сімї, у масці. Але не всі знають, що через 2 год. повязку потрібно змінити, або піддати обробці, але аптечні ні прання ні високих температур не витримують, якщо маску зняти у квартирі і залишити - вона стане джерелом інфекції. Чомусь про це ніхто не говорить

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В мене мама лікар і ви знаєте цей грип....це дійсно страшно. в суботу і неділю по 100 викликів в поліклініці (правда багато викликів через переляк!!!). В мене он тітка в лікарні - не встигла захворіти, як двохстороннє запалення легень. і до речі щодо .....щось приймати.....Ніяке щось не допомагає. а те, що допомагає , коштує 340 грн за 10 штук. А наприклад амізон чи тому подібне....лише при застуді!!
    Лікарі стверджують - що це легенева чума(((((

До речі прада, якщо пов"язки не міняти що дві години, людина починає дихати самою інфекцією і знаходиться в замкненому резервуарі для вірусів!

Останнє редагування модератором: 3 Листопад 2009
  18. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

ми з чоловіком також переглядали. Звичайно, що німецькі джерела мають усі підстави так писати, адже у них за тиждень власне на свинячий грип заражається до 3000 тис. осіб. Смертність також значна. В Італії, лише минулої ночі в самому Неаполі померло 8 осіб від каліфорнійського грипу. Анілізуючи цю ситуацію, то вона не просто у нас перебільшена, вона у нас роздута до неможливості. Але
    є один факт, який чоловік помітив, в більшості випадків померлими від свиннячого грипу є жінки, в Німеччині до прикладу цієї ночі померла мати чотирьох діток (з відсутніми іншими супутніми захворюваннями, тобто наче здорова людина). В Італії помирали переважно ті, хто мав проблеми з серцем та органами дихання ще до того. Жінки видно таки вразливіші до цього типу вірусу.

19. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

Народ, насправді тут все не чисто. Ви напевнге вкурсі, що того лікаря з дрогобича, що сказав в інтервю ТСН що антибіотики не допопомогли - зразу дали сувору догану, лікарі відмовляються від коментарів, результати консиліумів не розголошуються. Короче, я перелопала пів нету, і незнайшла інформацію про те, щоб ускладнення від любого штаму грипу спалювали легені... тому мені не дуже віриться, що це грип, тимпаче, що зареєстровано лише 14 вимпадків захворювання. Моя думка - це легенева чума:girl_devil:

20. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Щоб стверджувати - треба оперувати фактами, а не просто сіяти паніку, нехай перевірять харкотиння хворих і визначать чи є там збудник чуми, чи ні. Якщо є, то нехай повідомлять населення, а не просто собі стверджують. Симптоми, до-речі, різняться у випадку легеневої чуми та грипу, кому цікаво почитайте в медичних енциклопедія чи хоч у банальній Вікіпедії.