продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 вартувало мені сьогодні на дп прочитати про браковані речі куплені в неті як і мене така доля не оминула ((( вперше з асоса прийшла річ з браком така сукня, нижче грудей і трохи збоку є плямка яка насправді протерта практично до дірочки, думаю чи там щось приштопати чи повертати, але не хочеться в повернення бавитись зовсім але цього разу я і з розмірами пролетіла трохи , чомусь все замовила 10 анг (то я вперше сукні замовляла, раніше брала верх 8 і низ 10 і завжди було добре) найвдаліші такі дві сукні ( і розмір підійшов і якість добра), кремова з грубого мерижива і трикотажна в полосочку з замочком на спині тут мені сподобався колір, а розмір не знаю мабуть треба трішки вшити в грудях ну і найнезвичніша з них, але тим не менше найкрутіша і по фасону і через тканину і вишивку але теж трохи вільна, думаю або вшити або відправити разом з тією бракованою і поміняти на меншу ті "бочки" так кльово "стоять" словом думаю як те повернення зробити, хто з таким стикався прошу поради в пп
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 та з валанчиками - безподобна! Але валанчики лише спереду. Ззаду вгорі кокетливий гудзичок і від нього маленький розріз-краплинка. Дуже класна тканина! Воно в житті трохи насиченіший колір.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 свекруха, як то кажуть, поганого не подарує! сьогодні віддарувала мені (а в неї їх аж 4 різних кольорів) такий от літньо-весняний піджак Belstaff ще з біркою, я не дуже знайома з цією фірмою, але бачила, що багато хто носить такі піджаки! в мене насичено червоний колір! дуже зручно на дощ буде!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 о, нарешті і я сюди дойшла, "так сказать" (с) мам трошки чим похвалитись, бо мала дуже шопоголічну суботу: такі чіноси H&M кофтину таку ж і плаття таке але такого кольору воно сидить на мені просто казково, простий дуже крій - а виглядає ну дуже ефектно) і ще такі до колекції ще з H&M маю таку хотілку, яку міряла і мала за нею повернутись, але все потратила і не купила((( або і в reserved таку, лише яскраво рожеву, курточку
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 і я маю трошки обновок) вже давніше отримала, але все ж похвалюсь)) 3 пари мокасинок мала такі минулого року, які ж вони зручні і класні)) от замовила ще 3є)) шоб до всього були))гг Колечко) хотіла метелика... правда не зовсім такого) ну але це найкраще, що знайшла)) Піжамка а ще хочу і ніяк не можу знайти гарну сорочку і платтячко якесь... все, що подобається - віскоза чи поліестр(( а я так не люблю синтетики, ще й на літо((
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 маю таке платтячко Манго, чесно кажучи тканина досить цупка як для літа
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Всі готуються до весни і літа, а я вже про зиму наступну думаю))) Купила сьогодні в мегаспорті свою давню хотілку - чобітки Коламбія. Довольна
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Вчора зайшла в "Чобіток" на Галицькій, є кілька цікавих моделей, хоч більшість асортименту бажає кращого. Купила такі шкіряні ботильончики на кожен день усього за 330 грн., легенькі і зручні. Ще там зараз розпродаж зимових моделей 450-550 грн.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 і в мене назбиралось кілька обновок бігати на літо нова моя любов - "безрозмірні" кофти і я пішла по другому колу другі бойфренд-джинси і друга прихована платформа...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 і в мене отакі а кофта тож не обліпку, такого типу але на плечах закльопки і камінці блістяшЧіє(щось не бачу її на сайті) чоловік вчора обновками потішив, щоправда я його зкерувала ЩО саме мені треба, джинси ті купив, а кофтинки такої не було то взяв іншу,навіть прикольнішу, але ту з мережевом мабуть ще замовлю саме такі??? де купували?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Питають, яка фірма взуття - в цьому магазині усі виробники львівські, точної назви не знаю.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 та ж ні, не всі. є запорізька Міда, а ще Rieker, Tamaris не українські взагалі.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я сьогодні мала хвильку полазити по Зарі, то сподобалась мені курточка, цікава комбінація тканини з замінником, доволі акуратно і ніжно , але розміру мого не було , якби був - то купила б.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 і я її хотіла..така гарна коли висить на вішаку))...але шось поміряла, і чи то вона велика на мене була (С-ка) чи просто якось погано сидить... ну незнаю) на мені вона якось не дуже...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 вчора попала на гарний розпродаж ременів (підозрюю що він чоловічий) тільки в мене пряжка така! мої експерименти із зміною кольорів одягу продовжуються! вчора малювала два светрики, обидва були кремові! один вийшов насичено- коралового кольору, обшитий шифоном! інший ж (мальований разом з перший) вийшов зовсім іншого кольору, підозрюю це тому, що він містить вовну! комір насичено-червоного кольору, а сам светер рожево-білий! я дуже задоволена результатом!