Колишні наших чоловіків

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 15 Січень 2010.

1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Колишні наших чоловіків

Так, я знаю як то боляче. І з одного боку я їй співчуваю, що втратила людину, з якою так довго була, а з другого боку вона не заслуговує ні поваги ні співчуття, тому що вона постійно його зраджувала, постійно кидала, потім верталася назад.... Він хотів з нею одружитися, створити сімю, а вона не хотіла... Врешті його дістали ці постійні зради і невизначеність і він її полишив... А вона потім, як собака на сіні - не хотіла нікому відавати його, і їй він особо не потрібен...
    В такий випадках, якщо жінка розумна, вона не буде пхатися в чужу сімю, в деяких випадках вона може й подругою стати, а інші так не можуть, вони ревнують, заздрять, що в когось все з тим чоловіком гарно склалося, а в них ні... То таких просто ігнорувати треба, і все буде добре, головне щоб чоловік був розумним:)

2. bora

bora Well-Known Member

Ні-ні, того Вам точно не треба)) Най собі показиться, і швидше відчепиться.

3. Oriana

Oriana Well-Known Member

:) Ви мене не так зрозуміли:) Це я висловилася в загальному не конкретно про колишню свого чоловіка ( її подругою бачити не хочу:)), мала на увазі, що бувають випадки, правда дуже поодинокі, коли мудра колишня стає подругою для родини( знаю таких екстрамалів:)).
    А щодо "показиться і відчепиться", то вже відчепилася, до весілля, сподіваюся більше не потурбує.... Хоча чоловік сумнівається. Каже, що вона така людина, що посидить трохи в "засаді", а потім покажеться і буде нас діставати... Швидше б перебратися звідси, щоб не найшла нас:)

4. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Як каже мій чоловік:"Довго і щасливо жив хробак у хріні, поки не пізнав смак солодкої моркви" :)

5. veronka

veronka зла друзя

Кохану подругу колишньому чоловікові знайшла я:girl_smile: вони разом прожили приблизно років 7 (потім, на жаль, насправді, дуже прикро, вона загинула), потім, коли у нього ще одна з*явилася, то ми підтримували дружні стосунки:girl_smile: Він хороша, цікава людина)) ми розійшлися тому що просто занадто різними людьми були:girl_smile: до нашого шлюбу, він був жонатий і мав 2 дітей - запросто в гості приходили, товаришували, а його колишня просто з нами не спілкувалася...
    А якби в мої стосунки хтось посмів вазити і мені нерви спробував "помотати", то тій/тому слід поспівчувати, бо я дуууже агресивна людина і здебільшого рублю одразу так, що більше ніхто й нічого од мене не хоче і до мене не має:girl_cool::girl_devil::girl_smile:

6. Natalya

Natalya Well-Known Member

Ширше: тільки мудра жінка не лізтиме в чужу сім'ю.
    Сподіваюсь, дівчата/жінки, які мають стосунки або сподіваються на такі з боку одружених чоловіків прочитають цю тему і 100 разів подумають про своє майбутнє...

• Подобається Подобається x 1
  7. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Отож, школа...

Лілиним постом навіяло...

Власне, колишня мого чоловіка вишколила мене, не тільки його. Мені довелось побачити, чого йому бракувало, а чого було забагато. Власне, я себе з нею часто порівнюю - тому, що не хочу аби він переживав дежа вю.

Власне, основне правило - не допускати правила "дай за дай"...

8. Iriska

Iriska Well-Known Member

Це можна вилікувати судом і призначенням днів і часу, відповідно до рішення суду, а як вона буде цьому опиратись, то через кілька таких випадків можна і поставити питання про одноосібну опіку в обличчі чоловіка.

Я довго чекала, щоб мій колишній нарешті собі знайшов якусь пасію, навіть якщо це його колишня коханка... Я не проти, аби не рухав мене і дитину. На щастя я то "щастя" не бачу вже 6-ть років і не чую десь 4-ри роки... Ви собі не уявляєте як це прекрасно! І хай хоч сотню красунь світу має біля себе, мені така радість в його оліцетворєнії і даром не потрібна.

Зате маю троха іншу фішку... колишню дівчину мого теперішнього... То капці... Мало того що вона його кинула, влетіла і вийшла заміж за щасливого батька... не пройшло і два роки, як він її кинув... Тільки розлучились, як вона згадала, що в неї був чудовий хлопець... Три роки не дає спокою... всі свята - смс-ки, десь побачить в місті разом - смс-ки і звінки..., бувало навіть 30 звінків на день... Коли ж уже не витримала, то запитала в неї... чи бува не тому чоловік від неї пішов, що вона отак перебігає від одного до іншого, бо її звінки, потім як виявилось, почалися коли вона ще була заміжня... То був скандал... вона пожалілась брату, мовляв я її шльондрою назвала, брат - сонцю і понєслась... Єдине чого добилась - він не реагує на її звінки і смс, не бачиться з нею і не розмовляє, але... сам факт її постійної присутності, хоч і в його телефоні у вигляді тупих смс, в нашому житті - дико дратує.

9. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Можливо я не так вас зрозуміла але з ваших слів так виходить що якщо чоловік був одружений то з ним не потрібно мати нічого спільного бо колишня дружина може біситися і лізти в сімю колишнього чоловіка...

10. Natalya

Natalya Well-Known Member

Я трохи не те мала на увазі. Не можна мати нічого спільного з одруженим (про розлученого я нічого не казала). А щодо колишньої та інших нюансів, то просто треба мати це на увазі і бути готовим, що нічого в житті не проходить безслідно.

11. redfox

redfox New Member

я с моим бывшим мужем не общаюсь. Знаю, что он переживает. Он даже с моей лучшей подругой начал общаться посчле расставания, чего до этого просто не было! но что было то было. моему нынешнему это, конечно не нравится, то, что я была замужем, а он не успел до меня жениться!)

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вона...вона ніби і не колишня...вона просто найкраща подруга. Яка поводила себе з ним так - сама не гам, але й іншому не дам! Зустрічалася з іншими хлопцями, разом з тим, не припиняючи палкої дружби. І чітко дала зрозуміти, що він для неї тільки друг.
    І ось з'явилася я. Що тут почалося! Дзвінки щодня, типу: "Я за тебе рада, але про мене не забувай." Потім дзвінки змінили характер...Почалися звинувачування і погрози...
    А я? Я дуже себе ціную, і поки все не дуже далеко зайшло, запропонувала розійтися. Або я, або вона. І він, звичайно, обрав мене.
    Вона приходила, дзвонила, вибивала двері, плакала...Якось ми пішли у філармонію, і там була вона. Я весь концерт сиділа, як на голках. А вона...дзвонила йому! Де гордість? В залі було холодно, і ми швиденько побігли в машину...А вона написала повідомлення, що Він і Я - боягузи. А що ми повинні були знайомитися?! Дивна дівчина, якій я бажаю знайти своє кохання! Але, мабуть, вже знайшла, бо дзвонила перед днем св. Валентина, вітала Нас, і казала, що їде з хлопцем у Київ на концерт. Трохи полегшало...:girl_smile:

13. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Нещодавно з чоловіком говорили на цю тему.
    Він жартома сказав, що ніколи зі мною не розлучився б хоча б через те, що я з тих жінок, котрі ніколи не стають колишніми:girl_haha:
    Боїться мене:girl_devil::girl_crazy:

Останнє редагування: 22 Лютий 2010
  14. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Колишня мого також контужена:girl_devil:
    Вічно щось їй треба,ні одного питання сама вирішити не може,постійно дзвоне(по 3 рази на день)але він не відповідає щоб не псувати ні собі нервів ні мені.Раз був в нього виключений телефон і мені подзвонила подружка сказала що бачила ту з новим каваляром)))Ми для експерименту включили телефон бо мені цікаво було каваляр то чи нє і дивились чи подзвоне бо як тільки в нього телефон включається вона зразу тризвонить,а того разу не подзвонила,всьо таки каваляр,малого "сплавила" і поїхала кавалєритись і дитина їй до одного місця.Але всеодно контужена вже в неї не перший каваляр а вона нам спокою не дає.А як я піднімаю трубку то кричить до мене дикими голосами чого я піднімаю коли вона дзвоне.:tanksmile:Мені тоді так смішно з неї робиться що я не стримуюсь і сміюся прямо в трубку)А її аж тіліпає)))А як шось їй не подобається то кричить до нього :"Ти шо хоч шоб я тебе позбавила всього?Зроблю так що малого навіть бачити не будеш".Шантаж дитиною то саме нижче до чого може опуститися жінка-мама.Тоді дитина виходить як інструмент для того щоб заполучити щось.

15. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Думаю, що стосунки теперішніх жінок з колишніми значною мірою залежать від того, чи увела тепершіня чоловіка, чи розхід стався не через нове кохання.

16. GoldenFish

GoldenFish New Member

Un.Known, в мене таке було. Честно кажучи, нічого не вигадала, що з цим робити. Лізла усюди у наше життя. Таке враження було, що вона тільки но зрощуміла, що втратила, коли її колишній хлопець почав зі мною зустрічатися. Потім, слава богу, вона переїхала в Англію

17. Almariel

Almariel Well-Known Member

я у цій справі, слава Богу, досвіду не маю, але думаю, що варто таки спробувати через суд узгодити дні (години), коли чоловік бачиться з дитиною, а її просто ігнорити (наскільки це можливо).
    ще питання: скільки дитині років? може подарувати їй телефон і зв’язуватися напряму? і можливо скоро дитинка буде такою дорослою, що сама зможе до татка бігати?

18. Pycalka

Pycalka New Member

не можу оминути цю тему не написавши хоча можливо і не сюди. Абсолютно випадково серед дописувачів я впізнала теперішню дружину першого чоловіка і прозріла від її комента:eek:.(хто це називати не хочу, якщо і прочитає сама зрозуміє).
    Просто найбільше у світі не люблю наглої брехні та несправедливості. Ці усі переживання уже в минулому і не мають ніякого значення АЛЕ чому ця "свята" жінка дозволяє собі мене обмовляти. Перед людьми стидно і перед своїм чоловіком та сином .:sad:
    Виявляється "зрада була з моєї сторони":confused:. звідки знає- свічку тримала, вірить кожному слову свого чоловіка, якому просто нічого сказати.Бридко. За все своє подружнє життя з ним я навіть не подивилася на інших, 6 місяців вірно чекала з Англії, а тут тобі маєш. Я дуже тяжко пережила цей розрив.Жодного разу вас не потурбувала. Тоді коли ми ще були одружені (якщо не помиляюсь)ви по Турціях роз"їзджали.Дуже мило, правда!!!А те,що шановна пані пише, що я була поганою дружиною, та мабуть такою ж яким був і мій чоловік. Один одного вартували. Ви кажете, що його любите- любіться собі на здоров"я, але не кидайтеся образами. Я вам нічого поганого не робила.
    Дівчата, у розлучені завжди винуваті обидва. Так є і буде. А новий чоловік чи дружина завжди буде оправдовувати свою половину.

• Подобається Подобається x 1
  19. bora

bora Well-Known Member

20. shalunka

shalunka New Member

моя знайома була за куму в свого колишнього хлопця! Оце дивина! спершу вона думала, що то він сам захотів ,і дружина не знає. Але виявилось, дружина в курсі про їхні колишні стосунки. Прикольно.