Кольоротип нашої зовнішності (зима-весна-літо-осінь)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Akina, 20 Травень 2015.

1. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

О, і ще одне згадала: прикладаєте колір, закривайте очі, відкриваєте: якщо першим в очі кинулося обличчя - колір ваш, тканина - не ваш. Спробуйте так із фото зробити. І виокремити ті, що підходять. Та співставити їх із колторами палітри того ж літа чи зими. Кілька попадань і вже буде трохи зрозуміліше.

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Швидше за все справжня (тепла) осінь
    Яскравій зимі треба не пепельний (тьмяний), а власне чистий сивий - яскраво білий чи яскраво сірий. Оті два останні на фотках цілком підходять :)

3. Kandya

Kandya Well-Known Member

А мені якраз те і подобалось -- таке лице світла. Короче, я не експрерт. Більше не коментую. Буду просто споживачем акінених послуг)

4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@panikvartsу вас скоріше холодний кольоротип, скоріше справжнє літо (чи м"яке, а може взагалі оте "рубінове"). Але я не експерт :girl_crazy:

Останнє редагування: 8 Серпень 2016
  5. EineGuteFrau

То @panikvarts визначається)
    П. С. Вперше чую про рубінове літо)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Вже поправила, я нік переплутала)) Про рубінове літо сьогодні тут теж прочитала. І на щастя теж вже свій кольоротип вже визначила, а то весь час вагалась хто ж я :girl_smile:

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

дівчата, просвітіть мене, бо щось поки в своєму кольоротипі не розібралася до кінця. чи трусамеру можна білу блузку/сорочку/светрик/кардиган?
    який то має бути відтінок білого?
    @Akina

8. Akina

Несправжній білий :) - дещо сіруватий. Як варіант - шифонова, напівпрозора блуза (вона не буде яскраво білою). Светри і кардигани теж такі бувають - не сніжнобілі, а неяскраво, сірувато білі.

• Подобається Подобається x 2
  9. Rona

Rona Мама-йожик

10. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Ну що ж - залишаються лічені деньки для літнього гардеробу і я трохи з трепетом, а трохи з жахом думаю, що ж то я буду носити восени-зимою. І відчула я це дуже гостро на днях, бо прикупила шалик такого ніжно-салатового кольору - чесно кажучи, це настільки свіжий і нетрадиційний колір для мого осіннього гардеробу, що на фоні нього я зрозуміла наскільки ж все інше не вписується в мою палітру світлої весни(, бо за літо я вже трохи розслабилася з тим питанням. З іншого боку, це так цікаво і так справді по-новому для мене шукати "літні" (в моєму сприйнятті) кольори втілені у светриках і теплих шаликах;)

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. kraplynka

kraplynka реалістка

Ох ці ультрамодні тренди, які направду гарно виглядають хіба на ідеально укладеному волоссі відфотошоплених віп-персон. Для мене сивий (чи по-трендовому попелястий) - це колір старості, яким при бажанні сповна можна буде насолодитися у відповідному віці. На молодих жінках мені асоціюється з тяжким пережиттям чи серйозними захворюваннями (імхо). Одним словом, я за гармонійність у зовнішності:)

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Rona

Rona Мама-йожик

13. radyslava

radyslava New Member

14. EineGuteFrau

Як я балдю від такого справжнього, попелястого холодного русявого волосся ось той "мишачий" колір для мене із усіх найкрасивіший. І так, погоджуюсь з автором статті, що такий колір штучно отримати важко. Я би свій природний темно- русий трохи висвітлила але дивним магічним способом без фарбування. Зле, що то не мій колір, і в плані природи, і в плані кольоротипу.

15. Akina

Ага, дуже гарно написано. Я вже скоро точно почну фото збирати як дівчата після кольоротипування до "рідного" кольору вернулися :girl_crazy:.
    Русе волосся обрамлене "своїми" кольорами (кольоротип може бути практично будь-який з 12) нереально гарно грає і підкреслює зовнішність. Якщо ж русу осінь "запихати" в зимові чи весняні кольори, чи навпаки "весну" у м'які літні чи осінні - тоді і виходить отой ефект "бляклого, мишиного, неяскравого, ніякого... кольору волосся" :)

16. Akina

Отака візуалізація мені прийшла на думку. Розшифровую: 1-2-3 порядок характеристик за важливістю. Головна х-ка завжди матиме максимальне значення, другорядна - більше середнього, але менше максимуму.
    Наприклад, яскрава весна - максимально яскрава, швидше тепла ніж холодна (має деякі холодні барви в палітрі але більшість відтінків все ж теплі) і середня по світлоті (а точніше в палітрі є як дуже світлі, так і темні кольори, більшість же вітдітнків - середні по світлоті).
    весна.jpg осінь.jpg зима.jpg літо.jpg
    Примітка: то середньо-середній випадок, іноді (особливо 3 за номером характеристика може варіюватися) - бувають яскраві весни світлі, бувають холодні літа дещо темніші і т.д.
    @Mansikat тебе пам'ятаю цікавила світла м'яка весна. Цілком можливо що в тебе якраз отакий варіант
    Безымянный.jpg
    Бо загалом світлі весни все ж таки весни, тому більш яскраві ніж м'які.

Що нам дає така табличка? Простіше зрозуміти який колір можливий у одязі (макіяжі\кольорі волосся\аксесуарах), а який ні. Ідеально коли характеристики кольору співпадають з х-тиками кольоротипу +- 1-2 пункти. Чим далі параметри кольору від "червоної крапки" :) на графіку тим більш невідповідний відтінок + не забуваємо і враховуємо порядок важливості характеристик.
    Перевіряємо наскільки пасуватимуть кольори, наприклад, світлому літу

Поєднання кольорів і види їх контрастів для різних кольоротипів теж пізніше розпишу :connie_pull-pigtail

Останнє редагування: 12 Вересень 2016
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Hexe

Hexe Well-Known Member

о, ряди зим поповнюються:)

18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ай нід хелп!
    холодне літо.
    є куртка
    1.jpg
    хочу шапку і снуд. ціле літо вибираю колір. допоможіть
    таке ок? 2.jpg чи затемне?
    може 3.jpg ? що скажете, дівчата?
    чи в які кольори податися?
    треба нарешті щось вибрати, бо поки я зв*яжу буде літо 2017

19. Rona

Rona Мама-йожик

@Khrystik мені здається, що отой темніший (між якими вибираєте) біля темної куртки буде виглядати ще темнішим. Тож я б вибирала щось більш світле, аби освіжити. А молочного там нема? Такий, не чисто білий, а як крем.
    Бачу "суха троянда" там такий гарний. Бачу і молочний є, але чи він дійсно такий жовтуватий як масло? В мене є шарф кашеміровий, то він такий, без жовтизни. Гарно виглядає

Останнє редагування: 12 Вересень 2016
    • Корисно Корисно x 1
  20. Akina

Куртка хороша, приглушений синій - дуже навіть холоднолітній колір :) Тому виправляти його не треба, обирай будь-який колір що відповідатиме твоїй палітрі. З тих червоних обидва можливі.
    Ще як варіант - сірий
    або світлосірий отакий файний
    Молочний нє- він теплий :)
    Зелений, мятний чи бірюзовий?

Ну але (як і завжди при покупці в інтернеті) хз які ті нитки вживу :) Можна не вгадати. Ще рожевий класний, але може бути вживу заяскравим (як і той бірюзовий)...
    http://prostopryaja.com.ua/files/colors/483b.jpg

• Корисно Корисно x 1