Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Офтоп))) обожнюю ім"я Меган)))
    Підозрювала((( що щось із цим. Моя знайома може лакувати раз на 2 тижні - і ні подряпинки. Ох( а не можна ту жирність якось зменшити?

2. Megan

Megan Well-Known Member

Підозрюю, що ні. Чим? Висушувати ацетоном, чи спиртом? воно нічого не дасть. Такий організм, і крапка. Хоча я не спеціаліст в тій справі, просто десь щось підчитую, щось у майстра питаю.
    Так само говорять, що гелеві відстають... причина може бути та сама, це аж ніяк не вина майстра. Маю знайому, яка взагалі не може носити нарощених гелевих нігтів. Вони на другий день відпадають та й все, хоч інша знайома в того самого майстра дуже задоволена нарощенням. Так що все індивідуально.

3. Finya

В мене знов з манікюром(( Купила лак, "що розтріскується" - "графіті", тобто. Малювала/сушила, малювала/сушила, нанесла його на ті 2 шари. Вийшло карикатурно((( Лак, що розлізся.. Може, неправильний купила? В мене "Вінтаж". Читала про IsaDora, але не бачила такого(

4. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

це на кракль жалієтесь? у Львові купляли?

5. Finya

Так. Кракль? Виглядати мав би приблизно так. Бачила в знайомої на нігтях - просто чудо. Мій ще матовий..

6. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

таку назву весь час зустрічаю в російській манікюрній спільноті
    але от зайшла на сайт O.P.I - і ніби те, про що ми говоримо, shatter називається:)

7. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

І в мене матовий. M.A.G. Купила в Watsons десь за 25 грн. Якщо його зверху покрити прозорим - ляпота:girl_claping:.
    Бачила в Космо набір з трьох лаків: основи, власне "графіті" і закріплювача. Але не цікавилася. "Моїх" кольорів не було.

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Наносити потрібно швидко і, бажано, одним рухом.

8. Finya

Скільки імен) Лак в Watsons і Космо наз "графіті". Ютуб теж так дає. Я не дуже в цьому розбираюсь, може кракль і шеттер - це щось інше? :scratch_one-s_head: Але, в будь-якому випадку, що Ви про нього знаєте?)) Бо з моїх нігтів вже подруга пореготала:girl_haha:

ага.... я розмазувала тщательно)))

9. Manana

Manana New Member

перед тим, як наносите лак, чисті від лаку нігті протріть ще раз рідиною для зняття лаку

10. Brillante

Brillante New Member

Вже пару років роблю апаратний педикюр у " Бель Палаццо" на Саксаганського, іншої хорошої альтернативи не знайшла, використовують лаки OPI, дівчатка дуже стараються, місяць назад коштував 120 грн з покриттям.

11. dream

dream Well-Known Member

Я з вами категорично не згідна, працюю з ним вже місяці три, ще жодного разу нічого не "зішкрябала" і нігті мають нормальний вигляд, тому не лякайте людей ;)

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Першого разу (робила в січні, коли ви ще з ним не працювали) знімання було дійсно драконівське і нігті махрові - це мій досвід, тому і пишу про нього.
    Згодом напевно дівчатка краще навчились працювати і ші-лак відпадав сам, хоча кожного разу (а робала я його разів з 7 і в різних салонах) дознімали (упущу слово зішкрябували) той лак деревяною паличкою. Часто нігті після цього потребують полірування. Хоча загалом я задоволена, інакше б не робила його так часто.
    А ще якість знімання залежить від рівня професійності майстра, і в моєму випадку нажаль не від відомого і хорошого салону.

13. dream

dream Well-Known Member

не маю такої боязні, бо усі мої клієнти, які ним покривають - не злізуть з нього хто б там що не казав :)
    "А ще якість знімання залежить від рівня професійності майстра" - не так від майстра, а власне від якості нігтьової пластини клієнта

14. Materynka

Materynka Well-Known Member

Повернулася я вчора з свіженьким педікюром. Завжди йду на нього з хорошим настроєм а повертаюся зла як чорт. Нерви зашкалюють після першого ж порізу. Блін ну невже не можна зробити все так, що б не порізати клієнта до крові, при тому, що я попереджаю, що можна вичищати не ідеальне, бо не хочу порізів. Потім це все тижні 2 болить і гоїться. І по закінченні припрошують заходити ще. З мене досить, вирішила купити інструменти і робити педикюр самій. Дівчата, у вас теж таке трапляється? Чи то може я потрапляю на таких майстрів?

15. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А якість нігтьової пластини може бути добре попсута тим самим "майстом".

16. dream

dream Well-Known Member

Це сприймати як камінь в мій город?

Не маю бажання продовжувати цю розмову, якби ви самі займались цим покриттям - це одна справа, а судити про якість матеріалу не працюючи з ним - :cesored:

17. Arabeska

Arabeska New Member

я педікюр роблю сама і тільки собі - ніколи себе не ріжу)))

18. Krapochka

Krapochka Member

Дівчата, а що найкраще помагає від задирок на кутикулі? Щось втирати, чи якісь вітаміни попити?
    В інтернеті є багато всяких порад, але може знаєте щось випробуване, щоб точно помогло. Ванночки відпадають, бо цікавлюсь для хлопця, він тим займатись не буде.

19. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Якщо кутикула добре зволожена, задирки не з'являються. Тому варто втирати спеціальний крем для кутикули (добрий є в Лаш - лимонний, чи в Бархатних ручок), є ще також спеціальні масла. Ну хлопця спробуйте хоча б змусити жирний крем для рук в кутикулу на ніч втирати :girl_wink:

20. Materynka

Materynka Well-Known Member

У мене задирки починають з"являтися , якщо довго не роблю манікюр. Спобуйте і йому зробити.

Статус теми:
Закрита.