Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. LadyLand

LadyLand New Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

На море з кольором можна і відвести душу :)
    Собі мабуть зробила б або кораловий, або жовтий, або фуксію.
    А взагалі огляньте речі які будете брати на море і в першу чергу купальники, от і колір сам-собою вибереться :)

2. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Дуже мені подобається манікюр нігтьового блогера Анни Горелової. Її нігтики просто ідеальні!
    А от цікава "методичка" про те, як Аня робить манікюр. Описано дуже детально і доступно. І картинки гарні. Ну а манікюр - вище всіх похвал!

3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Незабудко, дякую! Я вже дві години там сиджу))) І в мене тепер купа захцянок нових і велике бажання щось пиляти, різати, малювати...:connie_pull-pigtail

Може хто знає, чи у нас десь можна купити лаки Dance Legend ?

4. Rona

Rona Мама-йожик

Незабудка, я теж "підсіла" на той блог :connie_pull-pigtail планую замовляти Сталекс (ножнички і лопатку)
    велике тибі дякую :kiss:

5. lawyer

lawyer Member

і я була сьогодні на манікюрі, маю тепер гарнющі тілесні нігтики:d23:!

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

а я щось не зрозуміла для чого кутикулу відрізати на нігтиках з лаком, і тільки після чистки його знімати?
    п.с. і моя думка особиста, така форма нігтя потребує коротшої довжини. на мій смак буде гарніше

7. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Kasia, дівчина спочатку на кутикулу наносить гель, вичищає все гарненько лопаточкою. Це краще робити, коли ще є лак на нігтях. Він захищає від пошкоджень. Я теж так роблю :) Інакше нігтьова пластина може стати трохи шершавою (в мене одного разу навіть під лаком було видно "шелушинки" на нігті, - то від гелю і апельсинової палички так).

Щодо довжини - погоджуюсь. Мені коротші теж більше подобаються.

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

ясно тепер)) певно від того що так не роблю, не знаю ефекту.

9. preciosa

preciosa Well-Known Member

і у мене так було... а ще були шелушинки, голи гліттерний лак віддирала))

10. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

А де можна у Львові купити засіб ддля видалення кутикули фірми CND або іншої перевіреної фірми. Шось не хочеться мені замовляти через інтернет, а у Львові не можу знайти(

11. OnceInParis

OnceInParis Member

Незабудко, і я теж зацікавилася блогом Анни. Вчора вже придбала "пилку" з 6 поверхнями Тітаніа: 4 поверхні для полірування і 2 поверхні - це пилки різної жорсткості, а також укріплювач для нігтів "Kalyon". Для мене він ефективніший (до сьогодні був і дешевший) ніж УЭ. Ось такий вплив блогу)) Тепер думаю, чи вартує купити засіб для видалення кутикули від УЭ, оскільки ніколи не користувалась такими засобами.

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я користуюсь для манікюру пилочкою і ніппером віж Саллі Хансен, також маю їх рідину для видалення кутикули. І лаки мені їхні подобаються, особливо з серії Салон манікюр.
    А от з лаком від Essie в мене не склалось. Не сподобався довгий і тонкий пензлик, та й щоб добитись гарного нанесення треба три шари, як мінімум, а це займає купу часу.
    Руки щось не доходять спробувати ОРІ.

13. taniarz

taniarz Active Member

маю манікюрний набір Сталекс вже років 5, інтенсивного користування, ножнички і щипці просто супер!

14. Rona

Rona Мама-йожик

Сталекс мене потішив :) яко 300-тий покупець мала знижку 50% і безкоштовну доставку, вже приїхали мої ножнички і лопатка, УЕ купила, буду робити манікюр по мануалу Анни, потім відзвітую, як то в мене вийшло :girl_flirt:

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

кльово! вітаю, а я сьогодні замовила:connie_pull-pigtail
    думаю де замовити пилочку Orly:girl_in_dreams:
    я маю вічну проблему з нігтями на великих пальцях, вони мені тріскають :sad: і то так під самим краєм, що нігті доводиться спилювати взагалі, як з тим боротись? чи як тому запобігти?

16. Rona

Rona Мама-йожик

може полірувати вільний край? Анна пише, що то запобігає розшаруванню (чи ти щось інше мала на увазі?) *а в салоні їй полірували вільний край нігтиків шматком мокрої лляної тканини*
    до ре, мені пилочки Salon Professional дуже нра, їх можна купити в будь-якому спец.магазині

17. kati

kati Well-Known Member

підкажіть,де купили..дуже мені його нахвалювали

18. La asiano

La asiano New Member

Реально в косметичному магазині. Особисто я купувала на Шуварі. Але він і в аптеках буває.

19. OnceInParis

OnceInParis Member

Ну що ж, знов під "впливом" Анни Горелової купила кораловий)) лак для нігтів M.A.G з невеличкими блискітками, хоча надаю перевагу матовим лакам. Зробила педікюр новою пилкою. Результат полірування нігтів сподобався. Подивимся, чи дійсно це вплине на їх міцність. Лак наносився легко, колір в міру яскравий, не "попсовий", стійкість ще не відома)). Основа - Kalyon. Сушкою або закріплювачем не користуюсь. (А треба?)
    Також спробувала тепер спочатку обробляти нігті без попередніх ванночок, дійсно менше розшаровуються.
    Ще хочу порадити німецьку змивку без ацетону Isana - ціна/якість супер.

20. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

що ви використовуєте під лак, як основу
    я користуавлась довгий час "Умною емаллю" (напис чорними буквами), а зарез в ДК є такий великий вибір...
    :girl_bye:може хтось ще пробував?

Статус теми:
Закрита.