Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. simona

simona Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

він мені потрібний))))))))))))) в мене скоро закінчиться, правда в мене баночка така з під лака, тому я його скоро убрала.Дякую за інфо (в мене і далі "дякі" не працюють)

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

а що то таке той ремувер? то щоб не обрізати кутикулу? він реально допомагає, яке ваше враження від його використання? де саме ви його купили, скільки його в тому бутлику є і яка ціна? Я теж таке хочу, щоб не обрізати кутикулу, але щоб дійсно ефект був.

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

отаке на швидку руку знайшла
    купувала в манікюр- студії Орандж на Єфремова, в них там є магазинчик. Ціна щось в р-ні 90 грн, ємкість 180 мл, кажуть тої баночки в домашніх умовах на довго вистачає, можна на кілька чоловік купити і спробувати
    я таки після ремувара щойно кутикулу гострими ножничками ще обрізала
    а взагалі раджу перечитати дописи Незабудки в цій темі:)

4. Gentle

Gentle Well-Known Member

А я вже тисячу разів йшла купувати той рімувер і так і не попала туди , а як єдиний раз попала, то була неділя, і було зачинено .. Нєсудьба :sad:
    Думаю, то від самої кутикули залежить, комусь тільки відсунути те, що рімувер усунув, треба, а комусь треба ножничками доправляти.

5. simona

simona Well-Known Member

бажаю, для проби якраз буду мати в порівнянні, бо той що я маю мені не подобається, бо довго процедура манікюру з ним триває, просто коли читала про ремувери, то є настільки "сильні", що там треба капітуньку капнути, поки писала навіть вдома баночку знайшла, принципі я можу забрати решту вмісту після СП, так щоб з баночкою мати , так що думайте, якщо що пишіть в ПП

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

я також знайшла тоді ремувер, про який в блозі Ані написаний, то він також коштував 90 грн., єдине, но я не пішла перевірити наявність його в тому магазині

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

я також обрізаю кутикулу, правда після ремувера менше її стає і то таке обрізання, для підправки краси. На рахунок пилочок фірми Орлі, то бачила в магазині на Костюшка навпроти інфізу, Актуаль називається, там є відділ від магазину Візаж і лаки орлі там продають та інших фірм також

6. Туфелька

ось тут сайт того салону Оранж
    http://studio-orange.com.ua/about/2009-11-19-10-09-18
    там і ціна в прайсі є 91 грн. за 165 мл.
    і ще багато всього цікавого для нігтів- от мене зацікавили лаки-емалі, що то таке? хтось користувався таким? цікаво чи вони не потребують УФ лампи для сушки як шеллак.

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

он читаю, читаю і ніяк не допетраю що ж то таке, той ровер. Аж потім до мене старушки догнало, що то рідина для зняття лаку. Йой... Старію, ой дівчєта старію.

8. Туфелька

В мене теж на банці для зняття лаку пише ремувер, що очевидно в перекладі означає видалення.
    Але в нашому випадку це рідина для видалення кутикули, типу необрізний манікюр/педикюр.

До речі, читала вчора про той ремувер відгуки, то він ще й мозолі і натоптиші розм"якшує і допомагає в їх видаленні, бо має в складі якісь реагенти, а так як він є з проф. серії, то й термоядерніший за ті ремувери, які продаються в магазинах ( масс маркет) і типу Фаберлік, Ейвон, Оріфлейм (каталожна косметика) і довше 2 хвилин його не можна тримати на шкірі, бо дуже сильну дію має.

9. lawyer

lawyer Member

вперше вчора була на європейському манікюрі - дуже мені підійшло, певно, тепер робитиму такий частіше.
    результат - маю коротенькі чоколядові нігтики:d23:, нямка!:girl_spruce_up:

10. Insolence

Insolence Living The Dream

ДівОчки, хто робитиме манікюр проф.ремувером, робіть, коли на нігтях є лак, бо інакше сушить нігтьову пластину.

11. Туфелька

Я сьогодні була на гуртівні Профі на Зеленій, 149 (то біля тих гуртівень на Бузковій) купувала собі інструменти Сталекс, бафи, полірувалки, пилки, коротше оновила всю манікюрну косметичку, а ще дивилася там ремувери, знайшла один німецької проф. фірми для манікюру і педикюру, в т.ч. для видалення мозолів, натоптишів і т.ін. Так от, він на лужній основі, діє практично відразу, бо дуже концентрований, і консультант мене переконувала, що він таки розчиняє любу кутикулу до необрізного стану, але ціна була 108 грн. за 50 мл., що мене і утримало від покупки на пробу.

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

і як він вам? реально розчиняє кутикулу, чи не до кінця? На скільки вистачає?
    І який його об"єм і вартість, ну і де купували теж кажіть )))

12. Insolence

Insolence Living The Dream

Мені подобається як він чистить, незважаючи на те, що він як водичка, на 1 ніготь мені йде 2-3 краплі (зручний дозатор) і не бачу змісту заливати його над ємністю з водою, як Горелова показувала, чи на ватку, як читала десь у блогах.
    У мене найменша банка об*єм 6 oz то десь 160 мл., за 3 міс. використання раз в тиждень разом з кумою, використала не більше 5% банки.
    Купувала на трансдизайні через посередників. Ціна його $1.75 за банку 6 oz + доставка (займає 3 лакомісця, то 1,62$ місце в середній коробці), то вийшло близько 55-60 грн.

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я щойно закінчила свої манікюрно-педикюрні процедури. Гігієнічний манікюр і педикюр, екстразволожуюча маска для рук і покриття корабликом. Ручки-ніжки дуже вдячні:d23:

14. Туфелька

А я тільки-но з руками закінчила, до ніг вже майже не дістаю, тому віддамся педикюрниці. А, забула написати, купила собі сьогодні масло для кутикули і полірування нігтевої пластини Перфект Леді Профешнл Продактс, 15 мл., 35 грн. Кльове масло, пахне цитрусовими, гарно помірно впитується і відчутно зволоження кутикули і нігті блистять, хоча вони і так сильно блистять після поліровки, так ніби покриті блиском.

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене колись було таке масло з екстрактом волошки..і вже не можу такого знайти..:sad:

16. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

надибала на таке, термолак, який змінює колір в залежності від температури:d23:
    дуже милий манікюр, ммммм, хочу)

17. Туфелька

а то не таке, що в баночці з прозорим маселком були сушені пелюстки волошки? Якщо таке, то це фірма Корал (Польща), продається в аптеках ДС.

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

19. lawyer

lawyer Member

дуже додає мені настрою мій cьогоднішній манікюрчик

20. Rona

Rona Мама-йожик

просвітіть, шо то за кораблик такий? можна навіть тицьнути носом в лінк :)

Статус теми:
Закрита.