Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

А якщо першим шаром дати звичайний кольоровий лак? буде триматись?

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Лише якщо лак на водній основі. Безлампові гелі знімаються змивкою, а в звичайних лаках присутній ацетон. Він просто не засохне.

3. Insolence

Insolence Living The Dream

ОуПіАй\Бондо-маніяки бачили? :girl_phone1:OPI Polish Coming Soon...
    [​IMG] [​IMG][​IMG]
    Текстура - пісок, з 1 травня... :girl_wink:

4. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А де таке щастя можна купити?

5. Nafannia

Nafannia New Member

А я тупенька чи що які гель лаки без лампи сама роблю в домашніх умовах бо після родів лак тримається сутки даром гроші на горний френч чи роспис раз помив посуду і з рідиною вже стираєш тому гель лак це супер але не всім підходять одна фірма дівчата хто має які фірми і де купуєте гель лак бо мій з дня на день закінчеться хочу щось нове попробувати поділіться таємницями скільки коштує як тримається і основне сколи коли починаються.

6. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

7. Nafannia

Nafannia New Member

Але прочитала

8. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, скажіть, а червоний лак вже не в моді? Бо я от намалювала нігті і чуюся як не в своїй тарілці, ніби це моветон, вульгарно..

9. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Якщо чуєтеся некомфортно з таким кольором лаку - змивайте і не партесь.
    Мода?? Гмммм.. Що толку, що воно модно, як вам (наприклад) не пасує? Ну і навпаки - що з того, що щось-там вже немодне, якщо ви у цьому виглядаєте дуже довершено і органічно?

А взагалі, червоний лак на недовгих нігтиках - дуже гарно і сексуально :girl_wink:

10. Gentle

Gentle Well-Known Member

Так, в мене недовгі, але все одно якось мені стало
    Ще завтра один день поношу, бо шкода стирати :)

11. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

А може за завтра ще закохаєтесь у свої червоні нігтики? :) А може просто іншого настрою треба для такого манікюру?
    Ще для педикюру той червоний лак спробуйте - бомба буде) :girl_yes:

12. Insolence

Весна-а-а-а-а сонечко-о-о-о-о. Там усьо модньо. Червоний вульгарний, як каже Незабудка, тільки на довгих кігтях. Ви покрийте ще одним шаром топу\сушки, лак заблищить і, якщо будете милуватись своїми нігтиками, помилуйте той червоний =))

13. Gentle

Gentle Well-Known Member

Напевно. По-іншому не можу пояснити те, що ще недавно малювала тим лаком з таким задоволенням, а тут дивлюся.. і "нелепо".
    Недавно взяла собі за правило завжди так робити, манікюр набагато краще виглядає і тримається з топом, без сумніву.
    Ну то ще шикану завтра, переконали :)
    Тут не получиться.

14. Insolence

тоді то вплив на Вас весни,:girl_flirt: на 8ме зробіть собі щось постєльно-нюдове:connie_pull-pigtail.

15. Furore

Furore New Member

16. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Вчора зняла гель-лак, була приємно здивована...нігті підросли, зміцніли, навіть не очікувала! Задоволення не з дешевих, але себе, любиму, інколи треба балувати:girl_curtsey:

17. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

а я в понеділок вперше зробила собі сама покриття гель-лаком в бежевому тоні. потратила десь біля години часу. зацінила безкислотний праймер:girl_curtsey: нічого не пече і близько, хоч я і робила чистку нігтів перед самим покриттям. не те, що кислотний:girl_impossible:

18. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Не дуже слідкую за манікюрною модою)), червоний лак мені подобається,
    але Вас розумію. Теж таке буває, зроблю манікюр, намалюю лаком, день подобається, на другий ні. Такі ми жінки, вітряні :girl_curtsey:

Дівчата, порадьте. Хочу купити манікюрний набір і для домашнього користування, і для того, щоб робити чистку в перукарні. Постійного майстра не маю, на манікюр ходжу рідко, а останній раз взагалі не пригадаю,коли була (маю страх, що обороляють інструменти не належним чином... ). Інструмент якого виробника порадите? Щоб був якісний і не надто дорогий. Наскільки розумію, потрібно ножниці (маю сталекс), решта хочу докупити - щипці, пилку, лопатку

19. Insolence

Докупіть до своїх ножиць і решту Сталекс. Лопатка - найпростіша дуже хороша, єдине читала, що зараз є нові якісь лопатки, але ще їх не бачила. І кусачки теж не погані. А пилки - тільки шкло. можна той же Сталекс, або можна і Богемію. І у наших магазинах ціни приємніші ніж на офіц. сайті.
    А про те, щоб
    То я дуже сумніваюсь, щоб манікюрша захотіла робити Вашим інструментом, бо майстри, як правило, звикли до свого інструменту.
    Купіть собі краще до того інструменту кутикула-ремувер (або спеціальний для манікюру, або в сусідній комерційній темі дівчата хвалять) і забудьте про свій страх та походи до салону.
    п.с. але не забувайте, що і свій особистий інструмент треба стерилізувати.

20. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дякую, а Ви не в курсі, кусачки там є всякі-різні, як вибрати?
    Купувати планувала на кідстафі, в магазинах рідко буваю. Відносно майстра - думала про це, але, сподіваюсь, знайду "свого". Не знайду, буду сама користуватись. А як особистий інструмент стерилізувати? Ніколи цього не робила :umbrage:

Статус теми:
Закрита.