Метеочутливість

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Яруська, 6 Травень 2010.

1. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Відповідь: Метеочутливість

і у мене аналогічно, а ще на дощову погоду, і коли сирість на вулиці, тиск падає, у мене він ітак понижений:girl_sad:

2. Lambada

Lambada Member

я також відчуваю зміну погоди, але вже декілька років помічаю, що як би не змінювалася погода, заняття в залі роблять чудеса - після тренування завжди набагато краще почуваюся, нічого не ломить, самопочутя просто чудове.:connie_pull-pigtail

І так само почуваються мої колеги - після спортивних тренувань всім добре! :girl_claping:

3. tanyanrg

tanyanrg New Member

страдаю мигренями, как теперь понимаю, еще с 10 лет, впервые болела голова со рвотой, но тогда, конечно , родители про мигрень не подумали. У матери тоже всю жизнь наблюдала и потом вычитали, что по женской линии как раз и передается.
    в детстве такие приступы были очень редки и помогал сон, но с возрастом становилось все чаще и на весь день. В Вики написано, что перестает работать перистальтика, вот таблетки и не помогают, по этому, боль купировать надо на самом начале. Причем если вовремя , то простой цитрамон спасает. Вот пару дней назад была сильная буря - и я "готова", не успела принять таблетку, колола два раза анальгин - еле до вечера дожила. Давно такого не было, анальгин в попу точно спасал, а тут только немного легче становилось.
    изменение климата чувствую везде, после отдыха еще и "отдыхать" надо:sad:

4. kalynka

kalynka New Member

Дещо все-таки можна. Я копацил пила, а якщо вже зовсім гаплик, то колола магнезію (така болюча бека)

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

Дещо можна-я копацил пила, зразу дві таблетки, а якщо вже зовсім зле, то колола магнезію (болюча зараза, але біль знімає)

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

Дещо можна-я копацил пила, зразу дві таблетки, а якщо вже зовсім зле, то колола магнезію (болюча зараза, але біль знімає)

---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

ой, комп глючить- то не пише а то по три рази видає