Молитви на всякі потреби

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем марі177, 27 Липень 2009.

  1. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 1
  2. ForeverStar

    ForeverStar New Member

    Хочу поділитися своїм досвідом стосовно Дев'ятниці до Матері Божої, що розв'язує вузли.
    Відмовляла її декілька разів, але чи то було замало віри, чи ще щось, але не отримувала відповіді.
    Але недавно у мене виник конфлікт з близькою мені людиною, і я згадала, що такий "вузол" можливо буде розв'язати тільки Матінці Божій. З великою надією я почала цю дев'ятницю. І вже на наступний день все налагодилося.
    Дякую Матінці Божій за поміч і заохочую всіх, у кого виникають "вузли" проблем у житті молитися цю дуже помічну Дев'ятницю до Матері Божої, що розв'язує вузли.
     
    • Подобається Подобається x 4
  3. evita

    evita Member

    Переношу сюди своє запитання...дівчата,може хтось чув чи практикуе набоженство "легка дорога до неба"?
     
  4. AgnieszkaRoz

    AgnieszkaRoz Member

    Теж хочу поділитись про девятницю до Богородиці, що розв'язує вузли.
    Молилась часто (2 роки) поки чекала на розгляд моєї справи щодо громадянства. Незважаючи на всі косяки, пройшла успішно всі етапи, вивчила мову та отримала його.

    Також допомогало у різних інших проханнях також. Більш приземлених чи що. Одного разу помітила, що під пахвою вискочила гулька/шишка. В голову почали лізти різні негарні думки. А я ще любитель начитатись діагнозів в інтернеті. Вирішила піти до лікаря, коли відмолю девятницю. До кінця девятого дня вона просто розсосалась. Вже й не було з чим йти.

    Дуже вірю в силу цієї молитви. Була в храмі в Німеччині, де стоїть образ цієї Богородиці. Рекомендую для паломництва. Місто Аусбург, Баварія.
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. TanjaM

    TanjaM New Member

    Молитва, чтоб забеременеть(читается чётко три раза,один раз в жизни, потом обязательно написать ее где то чтобы другие могли воспользоваться). "Святой Дух, решающий все проблемы, проливающий свет на все дороги, чтобы я смог пройти к своей цели. Ты, дающий мне Божественый дар прощения и забвение всякого зла. Содеянного против меня, во всех бурях жизни пребывающей со мной. В этой краткой молитве я хочу возблагодарить Тебя за всё и ещё раз доказать, что я никогда и ни за что не росстанусь с Тобой, не смотря ни на какие иллюзорности материи. Я хочу пребывать с Тобой в твоей вечной славе. Благодарю тебя за все твои благодеяния ко мне и моим ближним. Прошу Тебя дай шанс стать родителями здорового малыша".
     
  6. Це дев"ятниця, чи молитва? Скільки разів читати молитву?
    --- дописи об"єднано, 11 Липень 2018 ---
     
  7. Masja

    Masja Well-Known Member

    Я молилась не як дев'ятницю, а звичайно.
    Щодня.
     
  8. Sweet sunflower

    Sweet sunflower Well-Known Member

    Молитва до святого Партенія у всякій потребі,
    покровителя всіх, хто до нього звертається
    О, славний мученику Партеніє! Ти заслужив у Бога вінець слави неминучої. Тебе Господь покликав бути безвідмовним помічником і покровителем усіх, хто покірно звертається до тебе у потребі. Ласкаво прошу тебе, випроси в Бога для мене ласку, щоб він вислухав мій зболілий голос, зглянувся на моє прохання (...), просвітив мій затемнений розум, зцілив мою заплямлену душу, яка задихається від тягаря турбот щоденних, захистив її від ворога, що безнастанно полює на неї, і навернув її на шлях спасіння, щоб вона безнастанно співала йому -Алилуя! Св. Партеніє, поблагослови мій сьогоднішній день, усі мої починання й справи оберни так, щоб вони завжди були на більшу славу Божу й на спасіння душі моєї. А я взамін буду дякувати Богові за всі ласки, які він посилає через тебе та поширювати набожність до твого імені.
    Амінь
     
    • Подобається Подобається x 2