Молочниця

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Burberry, 2 Липень 2009.

1. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Відповідь: Молочниця

БЕТАДИНЕ має трошки інший склад.(допоміжні) ніж БЕТАДИН.
    Мені так само казала. Виписав гінеколог партнеру крем як
    І помогло. Я свічечки, а чоловікові -крем.

2. ladybagira

ladybagira Well-Known Member

живу з хлопцем вже рік (його теж лікувала, до речі), але проблема виникла ще як в мами жила), миюсь лактацидом, щодо їжі, то десь останній місяць сиджу на дієті - мінімум солодкого, хліба і ніякого пива.... може за кілька місяців такого харчування будуть зміни, я на це надіюсь... а чому пробіотики можуть погіршити ситуацію? маєте якусь інформацію - поділіться, будь ласка.

3. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

хочу сказати відразу: я не медик, не спец. Всі мої знання засновані на власному досвіді та спілкуванні з гінекологами. То ж радити я не можу, так я вважаю. Просто висловлюю свою думку, а ви вже самі думайте де копати причину виникнення чи рецедиву.
    Отже, пробіотики. Якщо так поверхнево і в двох словах - то у кожної людини своя мікрофлора. І вона настільки унікальна, як і відпечатки пальців. То ж іноді пробіотики із тими штамами можуть бути зайвими і можуть навіть викликати погішення.
    Пробіотики також створюють хороше середовище для розвитку бактерій в кишечнику. Саме тому їх часто приписуються після вживання антибіотиків(і ніколи разом). (ось тут цікава стаття - http://globalscience.ru/article/read/19855/ В двох словах, і після пробіотиків кишечник повертається до свого попереднього стану, а від тих бактерій і сліду не залишається)
    Часто молочниця бере початок не з, вибачте, інтимного місця, а якраз з кишечника. Тому часто гінекологи прописують і таблетки і свічки.
    Оскільки я не лікар, я не бачила ваших результатів аналізів, я не знаю скільки ви вживаєте ті пробіотики, як, з чим - то я не можу сказати чи в них причині, чи ні. Раджу вам вияснити це самим.
    стосовно лактациду: в цій темі якось був пост, що він був неефективний і навпаки викликав подразнення (чи щось таке, точно не пригадую. пам"ятаю що точно не підійшов). Теж може бути одним із сукупних варіантів. Спробуйте підмиватися відваром ромашки чи кори дуба. Як мімімум - не нашкодить.

4. kozochka

kozochka Member

Моїй сестрі від рецидивуючої молочниці допомогли свічки Вагікаль.

5. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Це справді допомагає? Бо я просто вперше чую про якісь дієти при молочниці, може хтось дати якесь посилання шоб детальніше почитати?

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Тобто? Ви серйозно думаєте що молочниця то зовнішня проблема?
    Скільки б ви свічками не напихались - воно буде періодично вертатись, щей чого доброго в хронічну форму перейде, якщо не переглянете раціон.
    Молочниця - то своєрідний грибок. Він живе завдяки дріжжам - солодощам, випічці, то є те що треба для розмноження і процвітання. Хронічні молочниці в сукупності з ще деякими факторами досить часто і провокують ерозії і всякі бяки.

Без хімії, свічок і таблеток позбутись від молочниці можна 100%,(мені вдалось і не тільки від неї), а от без дієти - ніколи в житті.

Пробіотики, кисломолочка, відмовитись від цукру, хліба, солодощів, випічки. Налягати на йогурти і кефіри. Ніякий грибок не витримає таких тортур.

7. synuchechka

Ну я не лікар,а ті гінекологи в яких я лікувалась ніколи нічого подібного мені не говорили....Я навіть про шкоду тампонів вперше на посиденьках прочитала, хочу як я тепер розумію мій гінеколог зразу мала б мені ці речі пояснити.

8. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

і тут я подумала що паскудне в нас статеве виховання (ну, я маю на увазі не лише секс, а й гігієну стат.органів)....

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мдяя...
    Ну що тут скажеш? - Шукайте нормального гінеколога.

До слова: всякі лактациди, одноразові щоденні прокладки - теж погіршують стан. То теж мав би дохтор пояснити.

10. synuchechka

Це чудово, що всі такі освічені в тому плані. Проте в мене таких проблем колись не було,а як виникли-я зразу звернулась до гінеколога, бо звикла довіряти лікарям а не займатись самолікування за порадами подруг. А мої лікарі (спершу пролікувалась в одного гінеколога-короткотерміновий ефект, потім змінила лікаря на суперпровіреного і авторитетного-знову те ж саме,тільки втричі дорожче) жодного разу не вдавались в пояснення причини винекнення тієї недуги чи якихось профілактичних-гігієнічних рекомендацій не надавали. Тільки тепер натрапивши на цю тему я пробуватиму боротись профілактичними методами. До речі, в чоловіка все чисто, робили аналізи.

11. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Молочниця дійсно повязана з харчуванням,в мене теж був легкий свербіж,пішла до гінеколога,при огляді вияснилось що ще й кишечник болить,так як я скаржилась на біль низом живота,під час СА. Лікарка сказала що треба більше йогуртів,кефіру,кисло-молочних продуктів.виписала тержинан і екобіол. Покищо приймаю,побачу як буде далі. Стараюся харчуватися правильно. Надіюсь що вилікую грибок то й зі шлунком буде ок,а ні,то прийдеться йти до проктолога.

12. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

2 штуки за лікування молочниці? :eek::what:Ну це намахалово чистоі води. Правильне харчування+натуральна білизна ( жодноі синтетики, виключно бавовна)+відмова від щоденних прокладок в звичайні дні і від Олвейсів у дні місячних (тільки прокладки із натуральним покриттям) -оце вже кілька років дозволяє мені не турбуватися про молочницю. Єдине, може трохи проявлятися, коли стресую-тоді рятують ванночки із травами. А помогла мені якась банальна дешева мазь за 20 гривень (нажаль, не пригадую назви).

13. synuchechka

14. Polishgirl

Polishgirl Active Member

От приймала 10 днів тержинан і екобіол. Свербіж ще не пройшов,більше нічого не турбує. Вже навіть здавала аналізи калу,сечі,крові,все добре.ще маю здати АК на переносимість продуктів ,так як я зрозуміла. Незнаю що далі, дзвонила до лікарки,має передзвонити в четвер. Не хочеться по 10 раз здавати аналізи,надіюсь скаже щось по тел!

15. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Знову я :) напишу,може комусь пригодиться:))
    Здавала ще раз мазок на флору,і на урео- міко- плазму,все добре,тільки мазок на флору знову показав наявність грибів кандида. Також після сечовипускання було раз чи два таке відчуття легкого печіння.лікар порадила здати бак посів сечі. Теж все добре.навіть кров на цукор здала-ОК. Здала ще бак посів калу,маю підозру на дисбактеріоз,бо маю гастрит,і від нервів з кишечником теж нелади. То ми це з гінекологом обговорили,порадила дочекатися результату,і також харчування налагодити,побільше йогуртів,кисломолочних продуктів. Можливо імунітет ослаблений.... Короче, якщо буде далі турбувати то ромашкою підмиватися,спринцювання. Або купити ротокан,це вжп готова якби рідина на основі ромашки. А потім дивитися на симптоми....

16. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Внаслідок тривалого лікування антибіотиками заробила молочницю. Виідлення досить великі, прозорі, легкий дискомфорт, трохи свербіж. Для поновлення корисних бактерій вживаю Лактовіт, але бачу того не достатньо і це процес тривалий. А що саме варто взяти проти молочниці? Тут саме сильні антибіотики спричинили такий потужний наступ молочниці. І що ви брали після антибіотиків?

17. Materynka

Materynka Well-Known Member

Після антибіотиків в мене тепер кожного разу така проблема. Вже давно колись мала таку проблему. То тепер брала і лінекс і лактовіт, але толку 0. Хоча форма була досить легка, я навіть зразу не здогадалася, що то молочниця. І ще проявлялася вона десь через тиждень два після лікування. Ніяких аналізів не робила. до лікарів не ходила. Одноразовий прийом дифлюзолу і все.

18. Veselka alj

Veselka alj New Member

Свічки Кандібене, та мазь такаж сама, досить ефективно допомагає. І попробуйте на ніч приймати вану з господарського мила,але мило треба найти таке правдиве господарське без всяких добавок. Спочатку може трохи пекти, але це нормально бо вбиваються бактерії., результат буде це точно.

19. бетменша

бетменша Well-Known Member

я би радила обов"язково внутрішньо шось прийняти проти грибка. недавно вилізла молочниця, то я її і свічками і кремами, але поки фуцис не випила, нічого не помогло.

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Добре після антибіотиків попити капсули канадського йогурту Pharma science Йогурт в капсулах Dr.Goodman. Якщо симптоми ніяк не зникають, можна прийняти й 1 капсулу Клотримазолу (я так роблю, наш звичайний препарат виявився набагато дієвішим за дорожчий Дифлюкан), або поставити внутрішньо свічку Залаїн (але перед тим проконсультуватись з лікарем, чи саме вам це підійде, ці ліки мають протипоказання, а ці свічки при вагітності не можна, та ін.). Ще мені колись радила лікарка митись розчином Цитеалу (гель, є в аптеках).