Мультфільми для дітей

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Жовтень 2007.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Мультфільми для дітей

Улюблений мультик з дитинства: "Какой же ты гиппопоТАМ, если ты ТУТ!? Значит, ты - гиппопоТУТ." У маленького гіпопотамчика така чарівна мама!
    http://www.youtube.com/watch?v=2vUP4fLZ-Dg

2. Anelija

Anelija New Member

Для тих, хто вміє користуватись торентом, раджу ось такий сайт з україномовними мультиками http://www.hurtom.com/torrents/forum/viewforum.php?f=84. Там є і старі і сучасні м/ф.

3. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

а моєму малому дуже подобається Клуб Міккі Мауса то я йому скачала 1 і 2 сезон україномовний[​IMG]

Клуб Міккі Мауса (Сезон 2) / Mickey Mouse Clubhouse (Season 2) (2008-2010) SatRip
    Клуб Міккі Мауса (Сезон 2) / Mickey Mouse Clubhouse (Season 2) (2008-2010) SatRip
    Клуб Міккі Мауса (Сезон 1) / Mickey Mouse (Season 1) (2006-2007) Satrip

, а ще мультфільм "Мої друзі Тигруля і Пух" також україномовний
    Мої друзі Тигрик та Вінні / My Friends Tigger & Pooh (2007) SatRip.

4. cherrygrain

cherrygrain New Member

5. Анута

Анута Well-Known Member

Таня, моєму Павлусю теж дуже ті мульти подобаються. Найбільше Мікі. Але в нього такий фанатизм вже проявляється, що мені місцями стає моторошно.
    Напр., чоловік працює і каже "Нам потрібні інструменти" а малий "Помічник!!" німа сцена. і т.п.

6. Yaremko

7. Улянка

Улянка Well-Known Member

А в нас теж Клуб Міккі Мауса улюблений. І ще "Даша следопыт"

8. true

true New Member

Аналогічно, мала дуже любить цю передачку, саме головне, що вона добра і повчальна. Я ще хотіла добавити, що побачила недавно мульт про покемонів. Я просто дивуюсь, як таку дурницю можна було вигадати для дітей, та щей пускати в трансляцію. І саме головне, що діти балдіють від цієї дурні. Я би в жахливому сні не додумалась заводити тваринок, щоб їх потім висталяти на поєдинки і дивитись, як їх калічать, а потім ще запитувати " что с тобой, не умирай!" Я своїй дитині таке категорично не дозволю таке дивитися.

9. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Чи хтось ходив вже з дітьми на "Мегамозок", чи вартує уваги?

10. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Донечці дуже подобається мультфільм"Маша і Медвідь".Але ми маємо лише 6 серій,знаю,що їх є більше- допоможіть:girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:.Мультик дуже гарний.:girl_tender::girl_tender:

11. Anelija

Anelija New Member

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3223303

12. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Давно шукаю, звідки можна завантажити ось цей мультфільм: Nicolas.The boy who became Santa.
    Бажано українською мовою, можна англійською.

13. Molecule

Molecule New Member

Я недавно похреснику(йому 6 років) записала на диск різні радянські мультики, Петрик Пяточкін,курчатко в клітиночку, капітошка, мультики про козаків, і ще там всякі різні, так він не дуже охоче дивився,йому більше до вподоби людина-павук,черепашки-ніндзя,думаю що то ше зарано йому такі мультики дивитися.

14. Zyzya

Zyzya New Member

дівчата, напишіть ,будь-ласка, сайт де можна безкоштовно скачати мультики .

15. Yaremko

16. Insolence

Insolence Living The Dream

на попередній стоірнці і відповідь

17. Milka

Milka Moderator

Ось наприклад тут

18. Kofein

Kofein New Member

Хороший мультик про життя фей з одноіменною назвою "Феи", ще зустрічала під назвою "Долина фей". Добрий і безобідний. Думаю, цікавіший буде для дівчаток:girl_yes2:

19. Анута

Анута Well-Known Member

сайт для тих, кому подобається польська мова ;)

20. Angel

Angel Well-Known Member

а в нас фаворитом вже 2 тижні є мультик "Русалочка". Він йде в нас цілий день:girl_yes:,Тереза не дає його вимкнути.... ми снідаємо з ним,обідаєм і вечеряєм)) я вже знаю все на пам"ять,як віршик