На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ritamadonna, 12 Листопад 2011.

1. bomgur

bomgur New Member

Відповідь: На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Так дякую.Я нарешті записалась на першу вільну дату,аж на 24 вересня ото ж черги....)(:)girl_sad:

2. Marina Lviv

Marina Lviv New Member

Підскажіть що є в Мединичі крім Бедронки?

3. Відповідь: На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Привіт, хочемо з чоловіком їхати до Жешува через Краковець.
    Підкажіть чи можна в 05-00 год на кордоні у суботу купити страхівку на польскій стороні, бо ми чули, що там 100 злотих і на місяць страхівка?
    І ще одне питання: можливо хтось знає про гуртівні та магазини по побутовій хімії з дешевими цінами у жешуві??

4. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Вони працюють цілодобово

Все правильно чули.

5. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

Були у вівторок в Жешуві. Страхівку купили на польському кордоні у митника за 100 злотих на місяць. Як на мене по гуртових цінах найкраще Макро або Ашан у Жешуві.
    П.С. У Галереї "Міленіум" суцільні розпродажі до 70%.:girl_dance:

6. lawyer

lawyer Member

Чи продаються в Перемишлі в'єтнамки rider? Якщо так, то де?

7. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

то саме у Галереї Жешув. Були в неділю і надзвичайно приємно здивувала відсутність людей. Чи то морЯ чи просто спека і всі біля води, але було комфорно шопінгувати що там, що в їх Ашані.

8. Відповідь: На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Макро - це типу Метро? там не потрібно карточка як у нас???

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

потрібна...

10. Відповідь: На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

а де її взяти - чи можливо деь зареєструватись потрібно? чи там на місці???
    і ще одне питання - чи дають в Ашані і Макро документи на таксФрі?

Останнє редагування: 2 Серпень 2013
  11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

наскільки я знаю, її не видають так, як видавали у нас в Метро. Треба бути зареєстрованим приватним підприємцем
    тут про все написано

12. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Вам би міг допомогти оцей допис http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=1577053&postcount=536 або пошук інйормації на їх сайті.

13. Telepuzichka

Telepuzichka New Member

якщо у вас є наша картка метро, то предявити її і на основі нашої вони вам випишуть тимчасову перепустку.

14. vuvi

vuvi New Member

добрий вечір!
    може хтось підкаже, де можна купити в Перемишлі дит. коляску? кажуть там є гуртовня. дякую
    :d25:

15. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Не знаю як в Марко, а в Ашані дають 100%. Брала минулого разу...з чеком звертаєтесь на інформацію там виписують такс фрі...

16. bobryha

bobryha Well-Known Member

Ми в неділю були в Перемишлі в Сановій. там такі знижки на літнє, що просто бомба.брат собі купив дуже стильну сорочку за 19 зл(правда не памятаю в якому конкретно магазині) В Сентро ми купили 3 пари взуття за 79злотих(їх якість не супер, але моделі дуже модні), і біжутерію дуже класну(я купила собі всякі обручі, кульчики,заколки) по 3 зл/шт. там ще були сумки цілком пристойної якості за такі ж смішні гроші:) доречі, дуже багато моделей,які в Сентро коштували копійки я бачила в магазині Христина в 4 рази дорожче!!!

17. madchen

madchen Member

файно! я купляла на початку липня дві пари за 75 зл. щодо якості і моделей, підписуюсь під кожним вашим словом

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

Останнім часом дуже часто щось підбиваємо на такс-фрі. Бррр... як мене бісить та норма 50 кг на одного:girl_nea: а ще черги... в таку спеку невиносимі. Доречі, вчора в Медиці з самого ранку черга величезна(до заправки, хто знає), переїхали до Корчови, а там пару машин, на такс-фрі дві-три. Чому так?

18. Gajka

Gajka Well-Known Member

Хтось збирається на закупи? Ми б підсіли з чоловіком. Або, будь ласка, купіть мені хтось порошку! Буду вдячна:girl_in_love:

19. imalaham

imalaham New Member

Люди, візьміть до Перемишля на дрібні побутові закупи. Товару з такс-фрі брати не буду- можете розраховувати на мене. В колєги, що завжди з ним їду- зламалась машина. В хаті пусто після відпустки. Рятуйте!!!

20. Delikatna frukta

Delikatna frukta New Member