На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ritamadonna, 12 Листопад 2011.

1. Dream-baby

Dream-baby Member

Відповідь: На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Всім привіт) Збираюсь з подругою 22 вересня( це субота) в Польшу (Перемишиль, Радимно, Ярослав) на закупи, хочемо просто полазити по всіх супермаркетах по магазинах, обовязкові покупки лише продукти)))))) кому абсолютно нічого робити, можете поїхати з нами))) скинемось рівно на бензин та страхівку( бензину десь на 200 грн, страхівка десь так само 200грн,), нас двоє ще 2-х можемо взяти, тому на всіх по 100 грн))) переїзд через кордон буде швидкий, як мінімум туди))))) НАЗАД якщо черга буде не дуже велика можна навіть почекати на факс фрі)))))
    :girl_flag_of_truce:

Останнє редагування модератором: 24 Вересень 2012
  2. onebyone

onebyone Well-Known Member

Розкажіть, як з"їздили, бо збираємося на наступні вихідні, але мамині знайомі кажуть що на вихідні не варто їхати, бо там в них все зачинено. Ми хочемо купити взуття. одяг , продукти і трохи побутової хімії. Якщо ми будемо виїжджати в суботу, то в котрій треба бути на кордоні? І через яку митницю краще їхати - через Мостиська чи Рава-Руську?

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

це неправда. в суботу все відчинено досить довго, єдине в неділю півдня може бути відчинено, але теско цілодобове, 7 днів на тиждень.

більше в житті не поїду через Мостиська (Шегині) на вихідні. 5 год туди кордон і 5 назад - це знущання. Завжди їздили на Краківець, то там недовго, до 2 годин у вихідні.

4. invisible

invisible Well-Known Member

Якщо вас цікавлять торгові центри, то навіть в неділю вони майже весь день відчинені, ну десь на пару годин швидше зачиняються, ніж в інші дні. Наприклад, такі речі як взуття, одяг, продукти можна купити в Galeria Sanowa (Перемишль). Що в неділю переважно закрите - так це всякого роду гуртовні, базари та маленькі магазини.

5. onebyone

Так де всеж таки краще купувати одяг та взуття- на базарах чи в торгових центрах ? Бо я прихильниця більш класичного стилю одягу та взуття. А в котрій ви годині виїжджаєте зі Львова? Через Шегині довго, а як через Рава руську?

6. marycherry

marycherry Member

Можу тільки сказати за базар в Перемишлі (біля вокзалу), була рік тому пробігом - купила фабричні туфлі - до сих пір не можу ними натішитися, так добре носяться і ціна була нижча ніж у Львові. Одяг на базарі - турецький, китайський тільки якийсь кращий ніж наш, і ще є польський - класичні блузки, жакети, штани, спідниці. Купила сестрі жакет і спідницю за хорошою ціною, то мені воно на базарі не дуже аж подобалось, а коли приїхала додому то шкодувала що собі не купила. Загалом сам базарчик і вибір на ньому малий, працює не так довго як наш Південний тільки до 2 год приблизно, в неділю закритий. Мені здається, що багато магазинів в неділю закрито.

7. invisible

invisible Well-Known Member

Я особисто купую таке в ТЦ Galeria Sanowa - це щось на зразок нашого Кінг-Кросу, але є більше марок, які в нас не представлені. Звичайно, то справа смаку. Думаю, класичне там теж має бути. Ви на сайті їхньому подивіться, щоб мати уявлення що до чого і які там магазини: http://www.galeriasanowa.pl/

8. Dream-baby

Dream-baby Member

З"їздили 22 вересня, були тільки в Перемишлі в теско, касторама, та Галерея Санова, трошки скупились(але тих торгових центрів вистарчає), і туди і назад їздили через краківець, туди зайняло десь 1 год, назад десь 2 год на перетин кордону.

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

а ви на чому збираєтесь їхати?

9. onebyone

на авто, але ще не знаю чи з чоловіком чи буду шукати собі компанію. На завтра має бути польський шенген. Я ще з одним питанням, може хтось мав таке. В чоловіка має бути поїздка в іспанію. Якщо є польський шенген , то перша країна в"їзду має бути Польща ? А потім із тою ж візою можна їхати в Іспанію, чи я помиляюся?

10. Dream-baby

Dream-baby Member

перша країна точно має бути польша, бо якщо ні, то будуть потім проблеми з відкриттям наступної візи. У мене у мами була така ситуація польський шенген, вона полетіла перший раз в францію, і після того мала три відмови в польському консульстві(

11. natka75

natka75 Well-Known Member

тільки так

12. enigma

enigma Well-Known Member

при першому вїзді по цій візі - то так. А далі не обовязково. Вїзжала нещодавно у Словаччину по польському шенгену (прокатаному до Польщу разів з 5) - питали запрошення польської сторони, я не мала, все одно пропустили.

13. onebyone

Вже маю візу. Правда тільки піврічну. Ще одне питання: такс фрі оформляється і на продукти, одяг, взуття, чи тільки на побутову техніку?

14. halmi

halmi Well-Known Member

15. Fast

Fast Well-Known Member

Планую з чоловіком зїздити на деньок в Перемишль (машиною).
    Може хто складе компанію? Витрати на бензин поділемо порівну.
    Нам підходить будь який день з 1.10 по 4.10

16. Murcya

Murcya New Member

Шопінг у Польщі

Привіт дівчата, в суботу 6.10.2012 їду авто в Польщу на закупи до Жешова (ТЦ Міленіум, ТЦ Сіті центр, ТЦ Європа ІІ).

Маршрут Львів - Жешув - Львів
    Деталі в ПП

17. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Відзвітуюсь про нашу закупівельну подорож до Вроцлава. Скажу відразу, що такої кількості торгових центрів у центрі міста я ще не зустрічала. Отже, маєм там ТЦ Аркади, ТЦ Ренома, ТЦ Домініканський і ТЦ Грюнвальдський. Три перші в самісінькому центрі міста, останній - трохи далі (хв 15 пішки). Всі близько один від одного, біля кожного з них зупинка транспортних засобів - досить великої кількості. Всі ті центри величезні - де там нашому КК. За містом розташувався ТЦ Біляни (туди що-20 хв їздить спеціальний автобус) - в ньому ж Теско Екстра. Також там знаходиться ІКЕА - але вона величезна! Я собі після нашої її по-іншому уявляла. До речі, якщо тре оформити фактуру, то тре брати в автоматі номерок і чекати своєї черги (так як в посольстві напр. :)) Поруч Блек Ред Вайт, Касторама. Буквально через дорогу Ашан - грандіозних розмірів. Від нього що-40 хвилин курсує безкоштовний автобус до міста. А ще є ТЦ Магнолія - його вони позиціонують як найбільший - 230 магазинів. До нього теж без проблем добратись громадським транспортом. Ну і є у Вроцлаві також аутлет Фактори - до нього можна доїхати автобусом 406 (той що везе в аеропорт з ж\д вокзалу)
    З наших покупок - мені лижна куртка 4Ф (8000 мембрана), рукавички флісові і лижні, футболка Nike на розпродажі. В ІКЕЇ взяли сидіння-подушки на стільці (вже давно таке шукаєм але в нас все було не альо) і пару прибамбасів до кухні. Ну і стандартно: харчі та хімія. Зі шмоток собі ніц не знайшла - або якість нікудишня, або ціна зашкалює. Взуття теж ні - бо то моя болюча 35-розмірна тема. Але от взуття там хмара - різні ТМ на різний гаманець.

18. Gentle

Gentle Well-Known Member

19. Dream-baby

Dream-baby Member

Наталя а чим ви їздили??

20. SweetMira

SweetMira Well-Known Member