Наші досягнення першого року

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем levandivka, 25 Січень 2010.

1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Наші досягнення першого року

Скоро Роміку рочок, і в цю темку ми вже з своїми досягненнями не впишемся.
    Наразі з нового:
    злазимо з дивана задом і передом, піднімаємось самостійно рачки по сходах, щоб зняти памперс мама вже непотрібна, робить це самостійно, і постійно і ще танцюємо гарненько під музику або спів, присідаючи і топаючи ніжками.

2. Iryna

Iryna Well-Known Member

От і ми вже виросли з цієї темки:girl_curtsey:
    Отже, у свій рочок Яна говорить мама-тата-діді-баба, імітує звуки тварин, дякує (це звучить як дяка), свариться якшо шось не по її, махає па-па, показує яка велика, робить тосі-тосі, якщо вдариться, то махає но-но і показує на бубу, має 12 зубів, ходимо наразі лише попри щось (диван, ліжко, стіл, стіну...), але маєм надію в ближчому майбутньому на самостійні кроки:girl_claping:
    Ось так ми ростемо і з кожнем днем стаємо все цікавішими і розумнішими:girl_bye:

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А нам вчора було 9 місяців і ми вперше стояли самі без підтримки!!! Ходимо ми коло дивану вже давно, а вчора відпустився і стояв! марко в мене сам стояв тільки в 11 місяців

4. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

В нас вчора було святкування - 10 місяців. Важимо 10, 100 і маємо 75 см. Ще ми робимо па-па, топаємо під ручки, стаємо тримаючись за опору і сваримось, коли мама щось не дозволяє. Ще дуже за мною скучає - коли мене зранку нема, то встаючи мене з плачем кличе, а коли приходжу додому, то і тосяєм, і сміємось:girl_in_love:

5. geregala

geregala Member

А мій малий цього тижня сам почав перевертатись зі спини на животик, причому так активно, що не маю права вже залишити його самого, бо перевертається, трохи "пасе коні", а потім починає плакати..... і так цілими днями! Зовсім вже не хоче лежати на спині, навіть вночі коли прокидається починає сам перевертатись...

6. FosIana

FosIana New Member

Що ж ми в свої 4 з копійками місяці вміємо : самостійно перевертатися на живіт, Брати ніжки в руки і підносити до рота, маємо вже 2 зубчики. Важимо 6300 і 62 см росту

Ось такі ми :)

7. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

нам сьогодны шість і ми важимо 8650, ріст 67 см, перевертаємось у всі боки, сидимо без підтримки, а ще мала вже третій день пробує повзти, правда поки головою бодає, але все ж спроби є!!! ну і бабаєм, мамаєм, дадаєм, запихаємо ноги до рота))

8. Taska

Taska Well-Known Member

в Терезки в 4,5міс. виліз перший зубчик, а останній тиждень харчовий інтерес у нас просто зашкалює. Тереза вимагає усю їжу яка проходить через мої руки і дуже образається якщо вона не попадає їй в ротик. Таким чином ми у свої 5 міс. вже досить активно ведемо педагогічне догудовування

9. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Синулі 10 міс і 3 дня і сьогодні зробив перші 5 кроків саменький. :girl_dance: і так цілий вечір зробить пару кроків, і повзе, встає далі йде ,і знов повзе. :girl_claping: А ше каже БАБА МАМА . Робить тосі, великий -великий, дає цьом. І гооолосно пищить якщо щось подобається і показує пальчиком.:girl_angel:

10. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Моя доня в 6 міс впевнено сидить, старається потрохи повзати, встає на ніжки, тримаючись за опору або тата з мамою:girl_smile:. Зубів ще не маємо. А от агукати все ніяк не хоче, тільки голосно пищить або вигукує а-а-а-а-а і все.

11. Fast

Fast Well-Known Member

Міюся на Спаса зробила свої перші кроки. І з того так тішилась, що ходила і робила собі тосі-тосі:girl_claping:

12. Іруня

Іруня Well-Known Member

Моя Євуська сьогодні теж зробила свої перші самостійні крочки:girl_claping:!!! Я цього не чекала так скоро! Вона повела тата за руку в ванну, злапалася за неї і стояла, розглядала баночки - шкляночки. Женя в той час вийшов на коридор. Обертається, а вона пустилася і до нього йде ( а ванна кімната в нас величенька )! Він зі страху злапав її біля дверей за руку:girl_crazy:.

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Значить так: ми, в свої 4 з хвостиком місяці важимо - 7 кг, ріст - 66 см. Берем себе за ніжки і пхаєм їх до ротика, сміємся до всіх кого тільки бачимо, перевертаємося в різні боки, активно намагаємося сісти і кричимо коли мама не візьме за ручки і не присадить трошки. Отак от.
    Ага, плаваєм з колом і лежимо на спинці без кола:)

14. SovaBa

SovaBa noctua

А моя Даруся перші кроки зробила в 1р4міс, чим абсолютно не переймаюсь :D . Говорить і показує лише те, що ЇЙ подобається, скільки б мама не вчила ;), маніпулює всіма, особливо мною, вередує і капризує- ось така вона- найкраща в світі і найулюбленіша донечка))) З.І. Левандівко, хотілося щось про сон написати, але не знала- що :D

15. Dobra

Dobra Well-Known Member

Моя Тая слово мама сказала в 4 місяці, і до 6 вже освоїла такі слова як дай, тато, баба, Ліля (старшенька), де, ням, і таке слово як Та-та-та-та-яяя. А сідати не спішиться, катуляється, як колобок.

16. Arika

Arika Well-Known Member

У вас так швидно дітки пішли! У мене ще донечка сама не ходе, тільки за ручку, і то навіть не ходить, а бігає :) Можливо, якби помаліше йшла, то сама би вже по-трошки ходила! Вона тільки почала відриватся від опори і 3 кроки робити до мене! Вже маємо 8 зубчиків!

17. veronka

veronka зла друзя

нам рочок) У коридорі стоїть триколісний ровер, Маргошка з кімнати до ровера присунула велику картонну коробку, залізла на неї, а з неї - в ровер:girl_crazy: працює соображалка:connie_pull-pigtail:lol:

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Моя Сонька в 6,5 місяців сіла, в 7,5 поповзла. А зараз в свої майже 8хоче тільки стояти. Сама встає біля опори і навіть пробує пересуватись вздовж дивана. :girl_curtsey:

19. Girljanda

Girljanda New Member

А ми вже так гарно ходимо самі! Навіть бігати пробує. За руку навіть нема права взяти, зразу плач. Тіпа самостійний:girl_crazy:

20. Alonka

Alonka New Member

І ми вже востаннє похвалимось своїми скромними досягненнями:girl_tender:, але такими великими для нас. Отже: ми десь 8,5 кг, 71 см, маємо 5 зубей, і один на підході. Ми нарешті навчились вставати в ліжечку!!!:connie: тепер тільки те і робимо, а радості від того що стоїть! Ми робимо тасі-тосі, баран-баран-буць, велика-велика(під настрій), і бавимось ку-ку, але пеленку стягаємо після слів ку-ку, інакше ні-ні. Нарешті дійшло, що на іграшковому телефоні антенка тріщить, якщо її крутити, критимо і кажем ба-ба. Ходимо з підтримкою, сама тримається за пальці. А ще знаємо де циця і коли відтягуємо майку то розпливаємось в посмішці, закриваємо і знов, в ку-ку з цицею бавимось:connie_pull-pigtail. Знаємо нащо зубна щітка і при її появі широко відкриваємо ротик:girl_crazy:. П'ємо з горня. А ще, вже знаємо, що мамою можна керувати за допомогою крику:girl_cray:ух і вредні ми:girl_impossible::girl_devil: