А мене свекруха навчила молитву читати для здійснення бажань, дуже допомагає (головне від щирого серця молитись) : МОЛИТВА Шел Исус Христос с небес. Нёс святой, иудодейственный крест. Больных исцелял, нищим помогал, славу и почёт воздвигал. - Боже- Боже, помоги и мне тоже. Сделай ради Христа, для меня рабы Божьей (имя) чтобы (формулируйте желание). Во имя Отца, Сына и Святого духа, ныне и присно и вовеки веков АМИНЬ. Буду рада, якщо комусь ця молитва допоможе. Головне вірити.
Аааа 100%,я теж таке помітила,що якщо менше сидіти дурно в інтернеті,то стільки всього можна встигнути за день зробити))
Оооой, це так класно !! Ми з чоловіком недавно купили будинок, я дуже щаслива, хоч і роботи ще тьма, але це того варте.
Я теж мрію про свій будиночокНе хочу ніяких 4 -5 кімнатних квартир у новобудовах,просто свій заміський будинок,подальше від тої всієї міської метушні
Нас батьки дуже відмовляли від того, щоб ми продавали квартиру і купували будинок, все переживали що дуже багато аферистів і дуже нестабільний час, але ми не послухали... І от, в порівнянні з 1-кімнатною квартирою на 12-му поверсі і 2-х поверховий будиночок з власним подвір"ям і садочком - це небо і земля. Я зрозуміла, що не потрібно боятися ризикувати, все що відбувається- все на краще.
Маю маленьку ціль - максимально підтягнути проблемні зони, а в ідеалі зкинути ще 3 кг за 4 наступних тижні. Запросили на весілля, хочу бути зіркою! За одно це додаткова мотивація, бо щось розбалувала себе солоденький останнім часом і в зал хожу раз через раз, а треба трохи пропушити, щоб відчути ту насолоду від занять. І знов трохи вернутися в рамки з харчуванням.
Кажете, як написати, то збувається. Напишу, може справа зрухне з місця. Хочу придбати нову тюль. Щось в мене та справа зависла. Все є нагальніші витрати.
Ох я б навіть не думала)Бо знаю,як це круто жити у власному будинку.Зараз багато моїх знайомих попродавали квартири і покупляли будинки за межами міста і просто насолоджуються життям)Теж так хочу
Завела, тепер пишу щодня, правда наразі не завжди виходить по 10 пунктів, але я на тому не зациклююсь. Принаймі гарно допомагає помічати більше позитивних, гарних моментів. Хочу цього літа у якусь гарну і цікаву подорож А ще заміж я хочу І гарний будинок десь у передмісті якогось файного європейського міста, ну або американського, австралійського чи канадського. Ну а що як вже мріяти, то мріяти, правда ж???
Можна про це мріяти, а можна вирішити, що це Ваша потреба і воно таки буде. Бо просто мрії, як правило, не збуваються.
Я тільки за, але все потребує часу, щось більше, щось менше. Ну і відповідних можливостей. Але помітила як шалено ті можливості шукати, то нічого не вийде. А якщо спокійно, то деколи самі навіть з'являються. Найбільше стопоряться ті питання, які нагальні і дійсно дуже важливі. Хоча будинок для мене якраз не першочергове питання, а більше колись в перспективі.
Ну я б так не сказала, багато залежить від думок, але не всеОт наприклад, як я подумаю що хочу вже і негайно будинок, то він на завтра не з'явиться, правда ж? Ну хіба якесь чудо станеться, типу якийсь невідомий родич мені його залишить у спадок. Але таке рідко буває... всі ті новомодні статті про позитивне мислення, звичайно непогані, але з неба не все впаде, деколи треба таки ті зусилля докласти.