Не хочу доглядати за собою!

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Волошка, 5 Жовтень 2009.

1. mazyr

mazyr Well-Known Member

Відповідь: Не хочу доглядати за собою!

Моя коліжанка каже: коли жінка себе любить її любитимуть всі довкола. Щодо мене,я не можу сказати,що я себе не люблю,але деколи мені просто ЛІНЬКИ,для того щоб намалюватись,зробити маску чи випити вітаміни. А з другого боку може це і не лінь,а просто банальна нестача часу...

2. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

На дієті ніколи не сиділа і не сиджу, такі гени, в татову родину пішла, худеньких:girl_spruce_up: Волосся сильно не вкладаю, обов"язково випрямляю праскою, коли розпушене, а коли пучок чи хвостик, то ні....Коли вдома, нікуди не йду, чи прихворіла, то лиш звичайні процедури, необхідні щоденно- очищаю лице і крем для обличчя... Як правило роблю легкий мейк ап, а буває, що просто бальзам для губ і більше ніц) Дуже люблю робити собі манікьюрчик, щоб нігті завжди красиво виглядали, але й буває таке, що навіть не наношу лак, щоб відпочили трошки :) Одним словом приступи "нічого не робити" є як і у всіх :)

Останнє редагування: 30 Березень 2010
  3. WildWind

WildWind Member

А я не хочу доглядати за собою, коли маю солідну суму грошиків на одяг і косметику, а також на перукаря, і з того всього виходить великий "пшик". Тобто хвалений перукар виявляється жахливим майстром, і обійшовши пів Львова я так і не знайшла одягу, який би мені сподобався, або гарно сидів. Тоді вдягаю улюблені старі джинси та заношені до дир кросівки і іду лякати перехожих лицем без косметики та волоссям без укладки.
    А щодо різних процедур вдома з долучанням дорогих кремів... ото направду, поки мажешся тим то класно, а перестаєш, і толку ніякого. Тому я одного разу замінила то все контрасним душом і ранковою пробіжкою, ефект довготривалий а також економний.
    Коли ліньки фарбуватись, то не фарбуюсь, шкіра скаже "дякую". От так якось...

4. Волошка

Волошка Well-Known Member

А мені щось після свят зовсім не хочеться докладати зусиль по догляду за собою. Та ще й погода сьогодні похмура...

5. Редвумен

Редвумен Active Member

Мені здається, що є якась паралель між "зовнішнім догляданням" за собою і внутрішньою роботою над собою. Тобто догнянута, охайна дівчина-жінка має порядок і на голові і в думках. А та, що не любить за собою доглядати - то в неї бардак і в косметичці, і на кухні, і, найголовніше, в душі.

6. mirishka

mirishka Well-Known Member

А мені лєнь доглядати за собою коли вечіром прихожу з роботи замучена, але годинку полежу, пожалію себе і йду ввану змивати макіяж, робити масочку. Взагаліто я себе люблю балувати, але деколи, як і напевно всім, так ліньки.

7. Rona

Rona Мама-йожик

буває так, що не встигаю на роботу і тоді кидаю косметику в сумку, а на роботі надолужую :girl_cool: вдома у вихідний день ходжу без косметики, але приводжу себе в порядок в гігієнічному плані (і кремчик на шкіру обличчя-шиї обов"язково, бо ж взуття пастую кремом щодня, а рідна шкіра найдорожча :girl_haha: )
    от коли хорую, то всьо.... тут мала все в носі...
    а ще буває хандра (батарейка здохла).... але слава Богу, то рідко... рятуюсь веселою фолк-музикою, щось вона таке робить з душею, що та починає співати :girl_in_love: альбо всім махаю :girl_bye: і йду в гори "ребутнутись"

8. Mavra

Mavra New Member

"Не зняти макіяж на ніч ви можете дозволити собі в одному випадку: якщо не збираєтеся вранці прокидатися", - не знаю точно чиї це слова, боюсь помилитися, але вочевидь розумної жінки.
    Залежно що вкладати в слова "доглядати за собою", якщо це чисте волосся, охайні нігті, крем для обличчя і підкреслені блиском губи, то це не догляд, а необхідність. А "повний фул" залежно від настрою :girl_wink:

9. Редвумен

Редвумен Active Member

то для вас необхідність (для мене також :) ), але є жінки для яких це вищий пілотаж. І вони й того не хочуть робити. Навіть не задумуються, що це впливає не тільки на них, а й на оточуючих (думаю, нікому не є приємних споглядати на брудне волосся і полущений лак на нігтях)

10. mirishka

mirishka Well-Known Member

А я коли бачу жінок з брудним волосссям і полущеним лаком на ногтях, мені не неприємно, може дивно, але мені просто чомусь їх шкода, дивлюсь і думаю, бідна напевно її ніхто не любить, не дарить квітів, подарків, вона не ловить на собі захоплюючі погляди чоловіків (а це так приємно подобатись іншим чоловікам, навіть якщо в тебе і є кохана половинка).

11. Волошка

Волошка Well-Known Member

Точно. Мабуть, то життя їх так вимучило...:girl_sad:
    Для мене, наприклад, поздираний лак на нігтях не відноситься до тих випадків, коли я не хочу доглядати за собою. Це, як на мене, бридота. А не доглядати за собою в мене може виражатися так:
    - зав'язати хвостик, а не зробити укладку (тільки не подумайте, що в цьому випадку в мене брудне волосся. Ні!!!)
    - одягнути кросівки замість модних мештиків (тільки не ображайтеся ті, хто надає перевагу спортивному стилю - просто це не для мене)
    - ненамалюватися косметикою - без рум'ян і помади
    - пролежати цілий день на дивані замість того, щоб порухатися з користю для здоров'я і подихати свіжим повітрям
    - дозволити собі набрати трохи зайвих кілограмів
    - з'їсти щось шкідливе для здоров'я
    Таке інколи трапляється... Але воно проходить. І після того ще дужче розумієш, як то добре, коли ти, перш за все, подобаєшся собі. Як то добре, коли тобою захоплюються інші, бо ти така ДОГЛЯНУТА!:girl_wink:

12. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Дівчатка,натрапила на тему підходящу для свого теперішнього настрою.Хочется "покритись плєсєнню",так я називаю душевний стан,коли нічого не хочется.:girl_flag_of_truce:Добре,що це буває рідко,але все ж таки буває.тоді чуть не силоміць затягую себе в ванну(бо треба),але так лінь,думаю в той момент,що завтра пожалію,якщо сьогодні не "видзьобаюсь".:girl_mad:Коли гуляю з малою,можу бути як намальована,так і ні(просто блєск на губах),до спортивного костюма і так нормально.Думала,що тільки у мене таке буває,а бачу,що всі ми живі ....

13. Текіла

Текіла Well-Known Member

а я коли помию голову, то в мене зразу і настрій покращується...ніби вся лінь і дурні думки з водою змиваються)

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то точно! Мені часто і головна біль проходить так і якось в думках світліше стає :girl_haha:

15. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

16. Kolezanka

Kolezanka New Member

Було і неодноразово. З чим це пов'язано? Більше із моїм настроєм та хронічною втомою.
    От відкрийте мені секрет, де шукати в собі сили постіно робити макіяж, зачіску, манікюр та ін.?

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

оце в мене нині такий стан...
    був у мене нині екзамен, а я завжди на екзамен тай на пари стараюсь бути при повнім параді, малюю виразно очі, нанести тоналку обовязково, а сьогодні от не встигла, тай не дуже хотіла це зробити, ви не уявляєте яка була реакція одногрупників: "У тебе щось сталося, що ти сьогодні така...?" або " Мені здається ти похудала на обличчя..":girl_impossible: а одногрупник взагалі видав: " Я не хочу встрявати, але у тебе проблеми у сімї, що ти так виглядаєш?":girl_mad:
    отак побачила, коли ти завжди ходиш гарна, намальована, а коли прийшла просто природньо...хоча думаю, що і природня не погано виглядала, але...

18. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я кожного разу, коли йду на пари накладаю макіяж (коли більше коли менше))), а от на канікулах сиджу в хаті і так мені не привично, бо знаю, що маю бути підмальована і чогось мені не вистачає... В хаті ж не буду намальована ходити, тим більше - шкірі треба дати відпочити від косметики, але сам цей процес "малювання" мені подобається і настрій піднімає, я одразу стаю спокійна і зосереджена:girl_smile:

19. Barbie

Barbie Well-Known Member

В мене теж таке було.І самій якось незвично було бути без макіяжу.Але нічого пережила.Проте коли я не намальована,і кудись виходжу з дому то переживаю,щоб мене хтось не побачив.Зараз я вдома,бо сесія і шкіра класно відпочиває,наношу всякі кремчики і так цілий день.

20. sensual

sensual New Member

Дівчата, а для мене догляд за собою, це не нанесення макіяжу, хоч я це теж роблю, а наприклад, помазькати собі кремом рученята, зробити манікюр, педікюр, брівки попідщипувати, і старатись виглядати природньо :girl_in_love: