Нейросонографія

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Adriasia, 20 Травень 2009.

1. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Відповідь: Нейросонографія

такі відгуки про неї і наш невролог казав

2. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

pravoluk, а хто Ваш невропатолог?

3. Diana

Diana мрійниця

це жінка така чорненька? ми в неї узд внутрішніх органів робили

4. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

Козак- це мужчина, приймає в сусідньому кабінеті. Приймає по запису, точно на ту годину, що записалися.

5. Fast

Fast Well-Known Member

Нам в пологову радили Жельова. А робили перший раз в Козака, а другий в - Жельова. Що той, що другий - приємні і уважні. Перший раз показало що все ОК, а другий - незначний підвищений ВЧТ. Лікування типу діакарп + аспаркам нам не призначали. Таке призначали коли малій був місяць і без попередньої нейросонографії. Добре, що пішли зробити!!!

6. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Сьогодні робили малому НСГ в Жильова. Ніби все добре, але є таке (цитую): незначне розширення субарахноїдального простору в ділянці міжпівкульної борозни 7мм. Може хтось про таке чув, що це? Порадив звернутись до невропатолога. Ми підем до свого, але це через 5 днів. Хочеться знати вже. І ще. Відразу Жильов все подивився (не тільки голову) і написав ще таке: затримка розвитку ядер окостеніння. Може і про таке хтось чув? Заспокойте бідну маму!!!

7. Latane

Latane Well-Known Member

Робили в півтора місяці (квітень 2010) у Козака. По запису з направленням, безкоштовно. Приємний мужчина, уважний лікар.

8. Kosmichna

Kosmichna New Member

Козак я так розумію приймає теж в чорнобильській лікарні. А може хтось зможе написати контакти як можна записатись на прийом? Бо нам невропатолог діагностувала високий ВЧТ аргументуючи це тим, що мала дуже витріщає очка! Прописала все той же діакарб + аспаркам, але від того мала стала сонна дуже і почала погано їсти, то я припинила то давати. В інтернеті начиталась, що якщо воно дійсно є то теба лікувати, бо наслідки можуть бути погані

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Власне, думаю спершу невролог мала б провести детальне обстеження, дати направлення на НСГ, а не виписувати препарати на око такому мацьопству.

10. Kosmichna

Kosmichna New Member

тепер вже і я так думаю, тому із понеділка пройду повне обстеження. А з таблетками вже попеклась і тепер нагодувати дитину не можу. Залишається надіятись, що препарат повністю иведеться із організму і тоді все наладится. Але цікаво як бути, якщо після обстеження виявиться що дійсно проблема є і її тре лікувати. Як тоді лікувати таких маленьих діток. якщо воно все випльовує, блює або ось так себе неадекватно поводить....

11. LadyEva

LadyEva Member

12. Iagidka

Iagidka New Member

В мене в малого таке саме виявив Жильов в 4 і 7 міс. Лікувались в невропатолога, спочатку давали сомазіну (дуже дороге лікарство), діакарб, асперкам і магне Б6. Знаєте це лікування помогло - зменшився розмір цього простору. Але коли призначили недавно в 10 міс. знов лікування - діакарб, асперкам і магне Б6, то малий почав від діакарбу рвати фонтаном. Пішла до іншого нервопатолога, він сказав, що не треба було давати цих лікарств - доза на дорослу людину. Тому проконсультуйтесь не в одного нервопатолога.

---------- Додано в 08:05 ---------- Попередній допис був написаний в 07:58 ----------

І таке внас тоже було, але, слава Богу, пройшло. Це суглоб не достатньо зафіксований в кістці. Нам Жильов сказав, що це нехватка кальцію в організмі дитини. Я почала малому давати їсти продукти багаті на кальцій (домашній сир власного роблення, коро'вяче молоко) і віт. Д3 і все пройшло десь за місяць часу.

---------- Додано в 08:24 ---------- Попередній допис був написаний в 08:05 ----------

На рахунок Жильова - дуже хороший спеціаліст, але, коли були в нього останній раз також записувалась за тиждень, то він нам сказав, що не може зробити нейросонографію, то тімячко закрилось і ми робили ЕХО (хоча нейросонографія точніші дає результати), ще й у великій черзі простояли з малим, бо не по запису. А нам нервопатолог сказав, що тімячко у нас ще є і через нього можна було ще зробити нейросонографію. Ще сказав, що Жильов дуже хороший спеціаліст, але зазнався вже, просто малий дуже капризував і він не захотів йому робити її, хоча я Жильову віддячилась. І направив нас до Козака на нейросонографію, сказав, що він також дуже хороший спеціаліст, але ще не зазнався.

13. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Наш невропатолог дуже спокійно віднеслась до цього діагнозу, призначила сечогінну мікстуру (пили місяць) та лімфоміозот, та ще масажі поробили. Малий став менше зригувати. На повторну НСГ нас не посилали, так що як там зараз ситуація - не знаю, але подитині бачу, що все нормально, тому поки повтор не робимо.
    І це теж не дуже страшно, як виявилось спочатку. Ніякого особливого лікування не проходимо, я вживаю більше кальцевмісних продуктів і все, ще малому каші даю на молоці, сир ще не вводила.

14. Kitten_Kicia

Kitten_Kicia New Member

Нам на УЗД сказали , що цей процес може затягнутися до 10 міс.За закордонними показниками це норма, а от наші вважають ,що ядра мають сформуватися до 6 міс.

15. Xruxa

Xruxa New Member

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Прошу підказати, хто в курсі, де крім чорнобильської та параскеви можна зробити нейросонографію мозку? Бажано щоб без черг і кваліфіковано...

17. natiok

natiok Member

Знаю точно, можна в УльтраМеді на вул. Огієнка 14, черг немає, все по запису.

18. nalia

nalia Member

Ми колись робили синові на Огієнка, в Ультрамеді

19. glasses

glasses Member

Прошу написати в кого?Ціна і чи сподобалось?
    Хто недавно робив в Козака?Чи сподобалось?
    І взагалі за скільки часу наперед потрібно записуватись?

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ви мене питали в ПП, але раз тут обговорюється, ми робили також в Ультрамеді, лікар Ткаченко, ціну не памьятаю але не заоблачно, здається в межах 100 грн було.
    Чи спогдобалось, важко сказати, оскільки ми робили це обстеження єдиний раз і воно показало що все в межах норми, повторні обстеження не робили.
    Записувались наперід буквально за пару днів, черг не було, прийшли на свій час, обстежились і пішли.