Відповідь: Новинки на посиденьках тепер стало набагато зручніше, уся інформація під боком, хочеш новини маєш, хочеш результати голосування - ось тобі, я завжди щось пропускала, а тепер нічого не пропущу. Дякую!
Відповідь: Новинки на посиденьках Дааааааа... форум теперь стал на форум не похож. Не читабельно как-то. Хотя человек ко всему привыкает. А нельзя эти окна, которые сбоку, поместить наверх в свернутом виде, тогда те кому удобно себе развернут и будет гуд?!
Відповідь: Новинки на посиденьках Як на мене, фіча хороша, але прикручено кострубато. Я знаю, що "художника може кожен образити", але такі речі не мають сенсу в темах. Мудріше було би прикрутити цю панель лише для таких вікон, як перша сторінка, розділи, нові дописи, зрештою, навіть у панелі керування. У темах воно цілковито зайве.
Відповідь: Новинки на посиденьках О як класно знов щось новеньке!!!Поки незвично але як на мене то все супер пупер!!!!!!
Відповідь: Новинки на посиденьках Мені страшенно подобається, що видно хто з друзів на форумі, але не розумію навіщо біля зручної кнопочки ПП стоїть кнопка Х (видалити), ще випадково видалю когось, натиснувши трохи правіше. ПП я користуватимусь часто, а Х - сумніваюсь чи хоч раз вийде, хіба форумлянки міняють друзів як рукавички?
Відповідь: Новинки на посиденьках Мені дуже подобається нове меню, бо я на Посиденьках недавно і було трохи важко розібратися зі всім, а так все набагато зрозуміліше! Дякую!
Відповідь: Новинки на посиденьках Ще галерею смайлів з Аднакласнікав приторочити , + звуковий сигнал "вам відповіли"- новачкам ще луччє буде. Нє? Додано згодом: Нє. Новачкам треба додати сигнал "Вашу "нову" тему прикрили"
Відповідь: Новинки на посиденьках Цікаво зараз зроблено з подяками!! треба відкривати список вдячних!
Відповідь: Новинки на посиденьках краще казати - як аватарки (аватарки міняються значно частіше, ніж рукавички)
Відповідь: Новинки на посиденьках Мені це нововведення теж подобається - дописи виглядають акуратнішими, а то буває список подяк більший ніж самий допис
Відповідь: Новинки на посиденьках Нє!!!!!!!!! Лінієчки .... то.... як зачіска.... можна не розчісуватись, а просто шапку одягнути... Нє?
Відповідь: Новинки на посиденьках То таке нововведення, чи то в мене глюки з браузером, що карми в профілі не видко?...
Відповідь: Новинки на посиденьках Якісь такі Посиденькі дрібні стали... Масштаб не рухала, як збільшую, то теми стають, як коні - в рядок не влазяться, зате там, де "Добрий вечір...", стає нормальне... Так і всліпнути недовго а, ну й ще. у формі відповіді замість зображень кнопок - підписи до них, на півсторінки.
Відповідь: Новинки на посиденьках П.С.Може і не в тему трохи, але не знаю, де більше пасує - дуже дякую МARTINI за дзеркало посиденьок! Оскільки мені заблокували цей сайт в покарання, я все-одно маю змогу читати його через дзеркало. Правда якість гірша - інтерфейс якийсь дивнуватий.