Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Дівчатка, розкажіть будь ласка як виглядав та який на дотик повинен бути сирний штоллен відразу після випікання. У мене тісто наче не було туге (не впевнена, бо готувала вперше без електронних ваг не на своїй кухні), воно гарно виглядало і пахло. Проте після випічки, стало тверде як вівсяне печиво (скоринка). Може перетримала у духовці?
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню В мене скоринка теж така була, але в середині він був м"ягкий та ніжний
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню В мене теж зверху туге. Не переживайте після витримки воно буде якраз добре
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню А я вчора спекла. Чи то я замало дала цукру, чи забагато лимона, але тісто вийшло з кислинкою. Ну і з усіх сторін мені ізюм повилазив, ось як вийшло
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню так має бути. родзинки мають стирчати. це не є гладенька випічка. Штоллен твердуватий з печі , але необхідно одразу матисти маслом. від витримки -змякне.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Дівчата, скажіть будь-ласка, а яку форму потрібно для штоллена не сирного?
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню zlatovlaska, я Цезар роблю по рецепту 7say (дівчата вже давали ссилочку) тільки без часнику і з помідорками чері. Виходить дуже смачно.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню зайшла сюди з точно таким самим запитанням) Я зі своєю духовкою ніяк не вгадаю температуру((( Трохи ізюм підгорів, той що зверху повилазив, довелось його вискубувати Вже все позагоратла у фольгу - буду чекати до Нового Року
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню а ми не витримали і один таки спробували смачно пішов з какао , але цукати треба домашні
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Я вчора спекла ще два штоллени, але цього разу сирні. Родзинки, на відміну від дріжджового, не повилазили на поверхню, хоча всього (вишень, кураги, ліщини) було дуже багато. Одразу скуштувала - мені здається, ще смачніший за дрезденський. Зверху теж тверда хрумка скоринка. Один вже потрошку їмо, а другий, може, долежить до Нового року
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Дівчата, а що порадите зробити з грибів? Чоловік дуже любить печериці, а я не знаю, що б то таке зробити - бо піст, сметани не дам, м"яса не дам.. думала зафарширувати, але вже приїлося... бо я на кожну забаву печериці фарширую.. може, хто має перевірений рецепт чогось такого печеричного..? отак зараз пишу, і слинка тече
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню дівчатка, ну а як не дати тих цукатів, маю курагу, ізюм, мигдаль. чи без них - не той ефект?
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Сміяламся довго:D. Навіть уявилам собі ту інтонацію, з якою Маруся спитала:xaxa:. З тими хлопами... Ну розумієш, як тобі сказати... Я даю і куповані (оті гарні зелено-червоно-жовті), і саморобні. Від купованих будеш мати ефектний розріз. На смак вони - нічого особливого, просто солодкаві. А от домашні - вони дають той неповторний аромат і смак, що має мати той штоллен. Я ті домашні роблю так, як мене Кася навчила: нарізаю ножиком для чистки овочів і фруктів цедру з файного великого помаранча і лимона (якраз стільки зрізається ним, щоб не зачепити білий гіркий прошарок), тоді ті зрізані смужки впоперек почікаю ножиком, далі в мисочку + цукор (трохи)+трохи води і на вогонь. Поварю буквально хвилин 10. Зливаю залишок рідини і все. Я їх роблю зі вчора на сьогодні. Можна обсушити їх, але я не пацькаюся з тим. Ми вже один штолленчик з'їли, бо на Різдво почали, а сьогодні чоловік вже другий виклянчив. І шо я йому, забороню? Най їсть на здоров'я
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню А я печериці просто мариную сирими, сіль-перець, лимон і олію, залишити на деякий час і вже їм. Ще можна дати сир фету і базилік. Дуже люблю. (В Оазисі, що на сихові, роблять так званий грецький з такими сирими печерицями, то я раз спробувала і так роблю). Ще можна печериці замаринувати, десь тут на форумі давали рецепт. Виходить дуже смачно.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню З печерицями на гаряче дуже добре йде косичка. Купуєте готове листкове тісто, начиняєте підсмаженими печерицями з цибулею і гарнесенько косичкою заплітаєте. Зверху- жовток- кмин-сіль. До борщику- просто ідеально. І готувати швидко
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Замовив мені чоловік на Новий рік печену індичку. Я планую пекти порційно порізану( бо вже маю досвіт випікання цілоі - дууууже довго, прибл 7 год). Може хтось має якийсь цікавий соус (чи мачанку) під індика? Поділіться