Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Взагалі то еклери - це такі собі "підлі" тістечка, що вони або вдаються, або - ні. Пробувала їх пекти разів 5 і завжди одна й та ж картина: одні взагалі не піднімуться, інші - піднімуться так, що ще й дно вгнеться до середини. А в знайомої це - коронний номер. Тут взагалі не стільки від перепису залежить (бо вони в різних джерелах майже подібні), скільки від правильної температури. А цього не можна ніяк порадити, бо кожна духовка має свій "характер". Тут треба вже якось наловчитися. Але якщо вони Вам вдадуться з першого разу - то:radist:.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Дякую. Буду сподіватися, що мені вдадуться з першого разу. Наші гості теж мають принести десерт, тому можу безпечно експериментувати. :xaxa:
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню А ми не дочекалися завтрашнього вечора й зробили вже нині запечений брі. Виглядає приблизно отак Тільки ми ще зверху дали журавлинного джему з паприкою. Смакота! На собі випробували, можна завтра гостям давати. :radist: Правда, для гостей ми до цього ще додамо виноград і зелені яблука. У нас воно виходить досить недорого. Розкажіть, скільки би то в Україні коштувало. Для цього треба листковане тісто, сир брі (великий), дві столові ложки джему з журавлини і чайна ложка паприки. Нам це винесло десь 15 доларів, може, й менше. А еклери мені вдалися! Тільки один, що був у кутику пательні припалився, а решта - і підросли, й гарні рум'яні такі... :radist::radist::radist: Люблю, коли щось роблю вперше і це приносить задоволення. :o:dance::dance:
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню В нас напевно дорожче.....дивлячись скільки сиру в вас пішло..... тісто листове ( 0.5 кг)=1дол. джем-2-3-дол А сир....200 г приблизно 20дол....хоча є різні.виробники...
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Підлі-підлі - я знаю, що ще до них треба давайте реально хороше масло, а не те , що у нас продають. колись (років 15 назад - вдавалися), зараз - не дуже. І лише на домашньому маслі вийшло так як колись - (духовки різні). в мене на НР свинина печена в пиві (рецепт для таких лінивих як я), салат з куркою, гранатом та горіхами, салат ананаси з сиром, олів"є- лайт (без картоплі - і то чоловік винендзив), креветкове м"ясо з чорносливом (теж йому, ненажері) і ще дрібні закуски (ікра, сири, рибки різні, бурячки, капуста, морква кор ітд). З солодким - оскільки я зараз нагла і лінива :D - то торт мозаїка (банан, інжир, суш. вишня, родзинки, горіхи, фініки, курага, суш. ананаси, шок. бісквіт, галярети + бита сметана) - ви певно всі таке щось подібне робили та ще більш лінивий варінт - готові коржі (якісь не сильно дубові :D) + перекладання - бита сметане з туш. яблуками+звіху шокалад - сильно лайт варіант :D На Різдво схалявити не вийде
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Нічого собі халява!:y: От я роблю дійсно халяву: м"ясні рулети від чоловікового Дн вже розморожуються,цукерки куплені, фрукти-сухофрукти йду купувати, є три види риби і три види сиру,оливки, ще залишилась ікра, збацаю якийсь салатик і тортик на скору руку - і геть із кухні!:radist: З наступаючим!:radist: Все, пішла попрацюю
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню а я рахзую еклери найпростішими за виконанням. жодного разу не було такого щоб не вдалися. якщо не піднялися - низька температура, рано відкрили-впадуть, якщо сильно кутики піднімаються- за гаряча духовка. і перепис там елементариний. мій рецепт є в розділі що готуєте, десь на початкових сторінках., адле япереважно роблю маленькі - профітролі. а на НР столі: канепе ікра+риба, сир з плісінню і інші тверді сири, мясна нарізка, фаршировані яйця, заливне, салат з крабами і бол. перцем, оливки, форель запечена, штолен. на 1 січня + крученики та грибова юшка.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Ого! СОФІЯ -СОНЯ, то шось на Вас не схоже:D:D:D. А я чесно кажучи вже на їжу не можу дивитися: два Миколая, різдво, мій день народження (два дні)... Я вчора зробила два торта, сьогодні зроблю гуску, потушу квашену капусту до неї, кнедлик, трохи закуски і всьо:8:.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Kasia а шо за салатик з бол.перцем,дуже люблю перець і з ним салати.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню а як Ви кнедлик робите? раз пробувала не вийшло, а чоловік просить
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Ну, в нас сир на 200 г коштує 5-6 дол. А великий, грам на 500, коштує 11-13 доларів. Можна й дорожчий знайти також. Іноді на знижках він буває навіть за 8-9 доларів. Листкове тісто і так усе не використається. Як і джем. :o Але все одно такий сир якось надто дорого коштує.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню В нас вони продаються готові в багатьох магазинах, треба тільки порізати на порційні шматки і на парі підігріти. Можна і самому робити. Звичайне дріжжове тісто, не солодке (якщо ми про один і той самий вид кнедликів говоримо, бо у словаків їх дуже багато різних, це для них - як для нас картопля), формуємо або круглі або продовгависті. Ставимо велику каструлю + 1/4 води на вогонь, зверху марля резиночкою закріплена (або спеціальна така штука металева з дірочками для готування на парі) , на неї кнедлики, зверху накрити глибокою мискою. 15-20 хв і кнедлики готові.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Колись мені бабця ще казала, що важливо теж, аби цукор був добрий, не лише масло. Мені сподобалося робити еклери. Дуже просто і так красиво... Тепер буду робити частіше. Раніше не наважувалася саме тому, що мене налякали тим, що може не піднятися. :o І я так кажу. Як прочитала, що Curly Xena готує, то подумала, нічого собі, то ж на скільки осіб таке прийняття. У нас буде картопляне пюре, замість запеченої цвітної капусти, свинина під камембером, брі в тісті. Гості мають принести якийсь салат і десерт. Ну, і ще мої еклери. То все. Якось ніколи не мала схильності до роблення забагато страв. Якщо має прийти багато людей, я готую за правилом "не більше однієї-двох екстрастрав", і то, це в основному холодні закуски радше. Мені цікаво, як почуваються дівчата після таких приготувань? Мені би вже ніякого свята не хотілося. Я он від запікання цвітної капусти відмовилася саме тому, що буду вдома аж о 7.30 вечора. :confused: З майонезом?
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Лілю, то Ви робили еклери за тим рецептом, що вчора було посилання(англ.)? І ще : яку давали температуру? Завжди дивуюся, чому у нас в кафе такі суперові еклери, хоч там продукти використовують звичайнісінькі:confused:? Тепер Ви належите до тієї половини жіночого населення, котрим еклери вдаються:radist::D!
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню За оцим переписом http://www.cooks.com/rec/doc/0,1713,147188-241205,00.html Скажіть, якщо треба переклад. Ще знайшла тут. Мій перепис схожий, тільки крем не такий. http://kulinaria.nnm.ru/_desert_na_novyiy_god_zavarnushki_v_inee І крем зробила такий, як за посиланням, правда, не з білим цукром, а з коричневим. Ще думаю зробити шоколадну поливку, але не знайшла такого, що мені подобається поки. Як на мене, то перепис справді дуже простий. Правда, я їх великими зробила. Наступного разу робитиму маленькі. А температура була 400 фаренгейтів, це десь 180-200 за Цельсієм. У мене електрична духовка. Думаю, це теж суттєво.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню так з майонезом. а мені рибка червона вдалася! дуже смачно запечена.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню В нас новорічний стіл кодувався під назвою "Дівочі посиденьки" Салат від Дани в грейпфрутових корзинках - супер! Сирна дошка (ементаль,мааздам, брі, камамбер з яблучками, грушами і горішками) Спробувала по-новому запекти лосося в соленому тісті (на 600 грам муки 600 грам солі, правда нерви не витримали дала лише 250г солі) -:y::y::y: Канапочки з чорним кав'яром і слабосоленою форелькою. Різдвяний кекс до Різдва традиційно дочекатися не зміг.:xaxa: Салатка з курячими грудками і консервованим ананасом. Буквально в останні хвилини пеклися еклери за переписом Лілі Романової - вдалися і начинилися, зникли хвилин за 15 після подачі Усім дякую за поради і смачні переписи Готуємось до Різдва разом!? Усім господинькам і їх сім'ям бажаю смачних і веселих Різвяних Свят
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню БУДЬ ЛАСКА! Дайте рецeпт макiвника! Маю намір на Рiздво спeкти, але тiсто хочу сама замісити, а сама ще не робила ніколи.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Ех, не витримала я . Пекла сьогодні штолен. Запах... на всю хату. Спекла сирний на Різдво і дріжджовий, може достоїть до Йордану. Ще мрію про маковий завиванець. Печу з дріжджового тіста, але не дуже мені перепис тіста підходить .