Обмін АТС №2 - Весна

Тема у розділі 'Творчі обміни', створена користувачем Liliyah Romanova, 17 Лютий 2012.

1. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Відповідь: Обмін АТС №2 - Весна

Отримала надзвичайні АТС-ки від Білочки та hrobak. Дякуууууууую.
    Так мені тепло та сонячно від того стало, а то вже другий день геть хижо.

Так і не відіслала сьогодні. В нас повний лазарет.
    Сподіваюсь вже до понеділка мені полегшає і я таки доберусь до пошти. А то ще й Мартинка шкода, таке сонечко на дворі, а нема кому з ним погуляти.

О, то є кул. Подзвони мені будьласка, коли будеш готова.

2. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я сьогодні отримала чудову АТСку від Альбіни! Ще й презентики. Дякую:)

3. Tsokotukha

Доречі. Про призентики.
    Дякую білочці за висічки квіточки та метелики.

Пооглядала знову отримані атс-ки і насунули на мене "смутниє сомнєнія". На моїх звичайно є квіточка і вона з тканини, але одненька й малюсінька. Але все в цілому ніби вписується в задуману концепцію.:girl_in_dreams:

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

100% вписується!!

5. hrobak

hrobak Well-Known Member

моя он теж одненька ;)

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Зате суперова!

А я он комплексую зі своїми кривульками. Вже закінчила серію. Вона в мене називається, - Гасан, пташки летять. :girl_haha:

7. Naturals

Naturals Well-Known Member

А в мене вже є 4 АТС-ки, від Хомочки (дякую за презентик:kiss:), Пупсика, Haidee і Рудої Лисиці, які ж то малесенькі красоти :girl_tender:. Фото виставлю трошки пізніше.
    Дівчата свої всі АТС-ки я віддала Хомочці, то все-таки реальніше, що ви від неї їх скоріше заберете ніж від мене.

8. Donata

Donata Active Member

я сьогодні не відправила АТСки, вже їх спакувала в "бульбашковий" поліетилен, а відділення біля нас, перестало працювати в неділю, раніше працювало до обіду, а на гол.пошту не встигла до закриття, так що полетять на тижні.
    Цокотушко, Мар"яся, давайте якось спробуєм побачитись.

9. hrobak

hrobak Well-Known Member

до речі. я свої АТС відправила, але ж теж можу зустрітись - забрати у вас мої :) нє?

10. Donata

Donata Active Member

звичайно-звичайно, хто перший прийде зможе навіть вибрати ;), міні форумівка-обмін вийде.

11. Tsokotukha

Та це було б мега-суперово.
    Але от я ще не зовсім "боєц". Хоча завтра вдень мені таки доведеться погуляти з Мартинком, а от на форумівку ще не потраплю.
    А Ваші дітки вже здорові? Вдасться вирватись в обідню пору з дому?

12. Donata

Donata Active Member

завтра маю можливість "няньку" з коліжанки зробити на трошки, то змогла б, сподіваюсь, або з малечею, ми ніби виздоровлюєм потрошку, але як буду з нею, то буде блискавична зустріч :)

13. Xomka

Xomka Well-Known Member

Сьогодні отримала дві квітучі АТС від Наталі та Лесі - краса:girl_tender: Фото вже виставила:)
    Лесі окреме дякую за презентик:girl_tender: а Наталі - за весняний конвертик:girl_tender:

14. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

так! Я це зробила! :clapping::clapping::clapping: Всі шість мої красунечок гарненько підписані, складені і чекають знайомства із своїми майбутніми господинями.
    Тепер можна спокійно йти спати з почуттям виконаного обов"язку :)

15. Olena-m

А я ні:sad:. Ніяк не можу доробити ще дві АТС-ки. Але постараюсь нині-завтра завершити.

16. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я сьогодні нарешті відправила всім атс-ки. До Німечини поїхало рекомендованим, то може скоріше прилетить, а до дівчат з України простим, так що за кілька днів заглядайте в скриньки, головне, щоб дійшло, бо тепер починаю переживати. Напевне треба було рекомендованим надіслати.:girl_in_dreams:

17. Donata

Donata Active Member

Мар"яся, Цокотушко - відправила АТСки.
    Маруся-мама, Велана та Білочка - виглядайте :)
    Отримала вишукану АТСку від Мар"ясі, ніжну від Цокотушки, а повернулась додому і прийшов лист від Юлі з сонячною карткою :girl_tender:
    Дякую, вони такі класні, зроблю фото виставлю, щоб всі потішились.

18. Olena-m

Дзвінок Наталюсі заставив мене мобілізуватися і доробити всі АТС-ки. Так що Наталя і Альбіна, приходьте нині на форумівку, АТС-ки для вас будуть зі мною;). Або тоді завтра відправлю поштою.

19. hrobak

hrobak Well-Known Member

а я, а я, нині маю АТС від Мар"ясі з мега-суперською квіточкою, і веселу весняну дівчинку від Донати! вони - бомбезні!!

окреме дякую Мар"ясі за прогулянку. навіть не помітила, як пішки дійшла від Оперного до Водоканалу )))) Катруська помітила - спить без задніх ніг :)

п.с.фото трохи пізніше буде, чесссссссно )

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

І я також! дуже гарно прогулялись! Заодно ще й "затарилась" по дорозі ;)

На міні-зустірчі отримала смішнючу АТС від Донати, заодно їй передала свої партію. А прийшла додому, а в скриньці були АТС від Юлі та Білочки. Обидві просто шикарні (фото будуть як тільки доберусь в гості до Пупсика :) )