Одяг для дружки

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Marianka, 23 Вересень 2008.

1. agnechka

agnechka New Member

Відповідь: Одяг для дружки

Допоможіть!!!)))мене сестричка (яка зараз у Штатах) запросила мене за дружку!!!вона приїде влітку, в серпні весілля.....друга дружка також зза кордону(((вона хоче щоб у нас були одинакові сукні....ка де їх знайти???я від цього така даааааааалека(((
    ще пів року а в мене голова сохне....
    а так хочеться щоб все було на вищому рівні...(ой та де там на вищому.....хоча б на середньому але достойному))))

2. TUCR

TUCR Well-Known Member

Я дружкою була 2-чі, один раз ми шили одинакові плаття, а в друре підібрали по кольору.На моєму весіллі дружки були у різних платтях, мені до цього якось так!вчому вони одіті головне що не в штанях, бо якось це неправильно, хоча мені дуже подобається коли дружки одягнуті одинаково!

3. Angel

Angel Well-Known Member

Узгоджуєте з другою дружкою колір і тканину плаття. знаходите кравчиню,і вона вам шиє однокові плаття.Або плаття різних фасонів,але з однакової тканини,так як важко підібрати такий фасон,щоб підходив двом дружкам

4. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

якщо є можливість,то нехай ваша сестра привезе зі штатів суконки (узгодивши з вами фасон,розмір,колір)
    там дуже гарний і великий вибір суконок,та й обійдеться значно дешевше ніж в нас шити,чи купувати.

5. Lindycia

Lindycia New Member

Через 2 тижні маю бути дружкою...вчора купила пляття (чорне)
    раніше я такого незнала а сьогодні спитала подруги а вона каже що колір зовсім непідходящий
    в мене дуже нестандартна фігура і мені важко знайти щось
    потратила багато коштів і сил щоб його знайти а тепер розгубилась
    порадьте будьласочка що робити?????

6. Пуся

Пуся Well-Known Member

а сукня зовсім зовсім чорна? можливо добавте якийсь аксесуар чи шаль і сукня вже не буде така "чорна". І взагалі важко щось порадити коли платтячка не бачили :sad:

Особисто мені подобаються чорні коктельні сукні, не бачу нічого поганого якщо моя дружка так вбереться і їй дісно буде в ньому комфортно і красиво :) Для мене було б гірше якби вона явилась в білому :) чи в платті яке б їй не подобалось :)

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

добавте світлий елемент одягу - піджачок (болеро), поясок, сумочка і капці... закордоном такі речі взагалі не проблема.. багато весіль в стилі чорний шик )де запрошення, бомбоньєрки і тд. маю чорний елемент, дружки в чорних платтях) десь бачила весільні плаття відомого дизайнера з чорним, синім, іншого кольору пояском... от молодий част ов чорному костюмі (я свого нареченого в іншому і не бачу.. то що? це проблема?)))))) )
    мені напр було б всерівно якщо б дружка прийшла в чорному платті, але у випадку якщо це близька, дорога подруга чи родичка (тобто без задніх думок) і це маленьке весілля або розписка... бо на великому весіллі завжди знайдуться ті, хто привертатиме до такого зайву увагу(((

8. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

Я йду на весілля (першою дружкою) і також в чорному платті, я щось і не знала що не можна та вже купила і іншого вибору не маю. Прийдеться йти в чорному(весілля буде не велике ) сподіватимусь мене не обговорюватимуть чому я в чорному.

9. zaderyshka

zaderyshka Member

тю, а шо тут страшного? а як же ідол стилю- маленька чорна сукеночка? Правда я в сестри на весілля також з таким упередженням зіткнулась, що дружка не має мати ніц чорного. А от у іншої сестрички перша дружка мала цілком чорне плаття і нічого, на забаву то не вплинуло, настрій був супер. бавились як могли)))

10. innamorata

innamorata Well-Known Member

Ось такі були мої дружечки :girl_curtsey:

11. lorelaj

lorelaj Active Member

моя єдина дружка була в темно-синьому платті в чорний леопард...чесно мені сукня не дуже подобалась АЛЕ мені важливо було, щоб вона почувалась на всі 100 - я їй і зачіску замовила й макіяж й манікюр - свято було й в неї також!!!

12. marry carrie

marry carrie Member

А наші дружки виглядали ось так
    ніби й однакові і водночас різні

13. Materynka

Materynka Well-Known Member

А ще мені здається бажано капрони одного кольору. Це не коментар до фото, це просто з власного досвіду

14. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

100%
    також ніколи такого не чула
    не думаю що плаття дружки може вплинути на якість весілля і сімейного життя. чи на що воно конкретно впливає??? понапридумують всякого...

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

ой із тим чорним кольором і я стикнулася!
    Вперше йшла за дружку подрузі: плаття було зеленуватого відтінку із чорними елементами і відповідно таку ж прикрасу купила на голову, то коли прийшла до дому подруги, то на мене всі налетіли чого це в мене в голові хоча і зелена, але із майже непомітними елементами чорного кольору!!! Я була просто шокована!! хотілося на все плюнути і піти просто геть від тих наїздів, але і молоду підводити не хотілося! Тому очевидно, що мій настрій повністю був зіпсований, бо прийшлося просто тупо розпустити зачіску і розчесати волосся, щоб не доставали ті бабки, але найбільший прикол вийшов із другою дружкою, яка приїхала пізніше і не зважаючи на нашу попередню домовленість про колір та довжину плать приїхала в повністю білій сукенці до п"ят.... в молодої була просто істерика від своєї сестри!! а та заявила, що буде лише в тому в чому їй хочеться і наплювати на чиїсь там поради чи домовленості! отакі то родички бувають!

16. innamorata

innamorata Well-Known Member

та нічого страшного. але мені якось не дуже хотілося щоб мої дружки були цілком в чорному(то не наслідок забобон, а моя власна примха), тому висунула таку "вимогу" ще до вибору суконь :girl_crazy: як бачите, повного табу на чорне не вимагала, були чорні горохи :girl_wink:

17. Pearl

Pearl Member

Сестричка розказувала, що недавно була на весіллі, витриманому в ч/б кольорах)
    Як на мене, дуже сміливо і оригінально!
    Казала, що кращого весілля ще не бачила...

Останнє редагування: 3 Жовтень 2011
  18. чоня

чоня New Member

ось мої [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  19. sunset

sunset Active Member

а мої дружки виглядали так, а дружби з вишиванках, гарно було)

20. monika wedding

monika wedding New Member

А в мене на весіллі були дружки в однакових суконках,маю знайому в якої є великий вибір різних фасонів, кольорів і розмірів суконки за дуже дешевою ціною від 200 грн))) Якщо цікавить можу сказати де це)))

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ----------

це моя знайома має салон- доречі, я тут її зареєструвала на рекламу з свого логіна, бо вона з компом не дуже дружить!)))))))))