Особисті переписи - Запитання і зауваження

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

  1. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

     
  2. Wilvarin

    Wilvarin New Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    коли загорнуто зубочистками або зашито взагалі воно якось неїстівно виглядає, ну то на мій смак. якщо таке роблю то обов"язково все вийму перш ніж на стіл подати.
     
  3. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    :girl_crazy: :girl_crazy: :girl_crazy:
    Йшлося про приготування. Звісно, що до столу без того всього подається. Просто, якщо м'ясо ниткою обмотане, то сліди залишаються, а якщо зубочистками - то шкірка рівненька.
     
  4. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Дівчатка, а що то за такий "коричневый сахар Brown&White" в багатьох рецептах його зустрічаю і село не знаю що то таке!:girl_sad: Його можна заміняти звичайним цукром? Дякую!
     
  5. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Почитайте тут. А ще тут і тут

    Витяг, якщо лінь ходити за посиланням:
     
  6. WildWind

    WildWind Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    Хм.. Люди добрі, зайшла сюди почитати рецепти.. починаю читати і відчуваю як очі поступово стають круглими.. потім ще круглішими... то ж самогонка!!!:girl_haha::girl_crazy::girl_haha: сливовиця))))) почитала рецепт коханому, то він добавив що ту сливовицю треба ще настоювати пару місяців, бо як пити свіжу то може "погребти дуже" (мовою оригіналу).. ми обоє тепер певне цілу ніч сміятись будемо.. самогонка))))) о мамцю рідна, давно так не сміялась)))))
     
  7. Myroslava82

    Myroslava82 Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    Я таке робила з відбитої свинини і обжарювала просто в муці і яйці і смажила на невеликому вогні трхи довше ніж відбивні. Мої зацінили таку мою видумку.
    А ше я думала, шо придумала шось смачненьке сама:girl_in_dreams:
     
  8. Smorodynka

    Smorodynka Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    Попробуйте ще запанірувати в картоплі, виходить досить смачно
     
  9. stira

    stira New Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    rysaj, в суботу спекла за вашим рецептом, всі мої оцінили на 5 з +. Тортик гарно виріс і на смак дуже легкий, смачний. Дякую за хороший рецепт.:girl_in_love:
     
  10. rysaj

    rysaj New Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    Це так приємно!Дякую що користуєтеся моїми рецептами.:girl_curtsey:
     
  11. Un.Known

    Un.Known Well-Known Member

    Відповідь: Хто і що готує для гостей коли треба нашвидкуруч?

    Мда... я в той розділ зайшла, певне, вдруге-втретє, а в мене вже обезводнення від інтенсивного слиновиділення...

    Марусю, від тих Ваших медальйонів особливо. Я така господиня "риночна" (від слова ринка). Люблю в ринці готувати - швидко. І в мене, я б сказала, недостаток страв "на будній день". Чогось я не вмію дешево готувати. Марусю, може ще щось простеньке підкинете? Таке геніальне, як Ваш кухонний геній. ;)

    А ще прошу пояснити оце:
    Скажене - то як?

     
  12. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Хто і що готує для гостей коли треба нашвидкуруч?



    А що конкретне вас цікавить? Мяско? Салатки?
     
  13. Myroslava82

    Myroslava82 Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    І нас цікавить теж шось смачне і просте: мяско або салат. І ше й низькокалорійне, блін.
     
  14. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Мдя... Що тобі сказати. Як на мене, ти себе недооцінюєш!
     
  15. TanyaB

    TanyaB New Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Дівчата потребую вашої поради.
    Маю проблему із приготуванням перших страв.
    Мої родичі все не їдять,а я варю по черзі: борщ,росіл,горохову зупу ,капусняк.
    Малій не можна томати та квасок.А ще було б добре як би зупка була довгограюча,тобто не на один день. Вже мої зупки всім приїлися. Підкажіть рецептіки.
    Дякую :girl_curtsey:
     
  16. Smorodynka

    Smorodynka Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Inka, скажіть будь-ласка, домашню нутеллу треба зберігати при кінатній температурі і чи вона на наступний день не застигає, тобто не робиться твердою?
     
  17. Лянка

    Лянка Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    І я пекла "На хмаринці", але в мене був дуже жирний сир, то думаю жирна сметана була там зайва. А на смак, досить непогано!!!
     
  18. inka

    inka і.Неrb-то до мене)

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Я в холодильнику тримаю, маститься гарно
     
  19. Персі

    Персі Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    В меню львівських закладів побачити, наприклад, "бичачі яєчка", та і інші страви із делікатних органів тепер не рідкість... Щоправда я встидаюсь таке замовляти. :girl_crazy: А якби навіть і набралась сміливості, но навряд чи змогла б їсти. Тому, зазвичай після прочитання таких меню замовляю якийсь кавовий коктейль та й по всьому. :girl_haha:

    Дівчатка, (і хлопчики!) дякі всім, хто писав в цій темі. Хоч і прочитала меншу половину, але, думаю, питання "що б такого приготувати" деякий час не буде актуальним для мене. А як стане актуальним, то прийду читати решту. :) Дякую ще раз всім. :)
     
  20. Galya

    Galya Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    то вже не деруни, а зрази...