Особисті переписи - Запитання і зауваження

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

  1. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Парадокс. Ми в Америці вже довго, довго а той пиріг так і не полюбили. :girl_haha:
     
  2. медведик

    медведик New Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    дівчата, тицніть мені де знайти перепис сирного тортика
    "На хмаринці" від rysaj і лінивих голубців від Маруся-мама :o
     
  3. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Сире. Найвище можете чуть-чуть підпечене.

    Прошу лінки - Ліниві голубці
     
    Останнє редагування: 30 Серпень 2010
  4. медведик

    медведик New Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    щиро дякую, ви завжди виручаэте :)
     
  5. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Прошу дуже. Я не знайшла На Хмаринці тут, але він є ось тут
     
  6. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    не знаю чи туди пишу, але звиняйте, бо я така куховарка, що аж жуть...

    от в рецептах випічки постійно йде розпушувач, чим його можна замінити (колись же якось без нього пекли)?
     
  7. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Orman, а чого ви його боїтесь? Якщо володієте анґєльськім то тут є роз’яснення чим відрізняється сода від розпушувача.

    В принципі можна замінити содою але її треба обов’язково погасити (але якщо ви не використовуєте природній каталізатор, типу кефір або мід в тісті, то може чутись присмак) і до муки додати ложку крохмалю, щоб не було таке збите. Ну і пересіяти муку треба кілька разів щоб вона набралась повітря.
     
  8. Siania

    Siania Love Life

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Знайшла такий рецептик від Грильяжки, хочу спробувати.
    Та от питання, можна ті рулети готувати в баняку на пару під тиском?
     
  9. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    не знаю, так не робила, але думаю що можна.
     
  10. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    володію не то слово :)! Дякую почитаю. І за альтернативні варіанти дякую.



    ---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

    але дивіться тут пише
    ну то виходить, що гасити не треба якщо є перераховані інгрідієнти ...

    і до речі вчителька хімії теж казала не гасити :yes:, бо тоді бульбашки в горнятку виходять а не в тісті ...
     
  11. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження



    ---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

    деаякі переписи кажуть власне зробити бульбашки в горнятку. Деякі медові пляцки того хочуть.
     
  12. true

    true New Member

    Відповідь: Фотопереписи

    Та власне маю декілька рецептів фаршировки, але мене саме цікавить процес знімання шкіри з риби. Боюсь сама експерементувати з цим, бо не вмію і не бачила , як то робиться. Ще раз прошу господиньок не забути про мене і зазнимкувати цей процес.:girl_blush2:
     
  13. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: Фотопереписи

    і мене це цікавить:girl_curtsey:
     
  14. Solomi

    Solomi New Member

    Відповідь: Фотопереписи

    на жаль, теж рибу фарширувала на минулий новий рік ,тому фотки з поступовим зняттям шкіри не маю , АЛЕ

    дівчата , на бійтеся цього знімання шкіри

    візьміть гострий ніж і просто повільно потроху залазьте цим ножом під шкіру, вона

    сама почне відставати - тоді Вам додасться впевненості в собі, АЛЕ

    НЕ поспішайте, в кінці того зняття Ви вже зможете ту шкіру вивернути нагору, і вже потім відріжете ножицями хвіст разом з тою знятою шкіркою.
     
  15. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Відповідь: Фотопереписи

    В нас завжди рибу фарширує тато, але один раз я пробувала зняти шкіру.
    фарширова риба.
    На фото показано що надрізи робляться уздовж хребта, але ми завжди надрізаєм біля нижніх плавників, і тоді не треба зашивати, і шкіру знімаєм тільки пальцями.
     
  16. Korona

    Korona New Member

    Відповідь: Фотопереписи

    Вам зручніше ножем, а мені краще ложкою, вірніше "держаком" ложки. Він не такий гострий і добре відділяє шкіру. Починаю знімати шкіру з середини риби, направляюсь до хвоста ( обібравши шкіру вивертаю середину назовні і відрізаю легенько хвоста), а тоді до голови.
     
  17. true

    true New Member

    Відповідь: Фотопереписи

    Дякую дівчата за поради, треба буде спробувати. А ще скажіть, як бути з хребтом, чи то та шкіра легко і з нього злазе?
     
  18. Solomi

    Solomi New Member

    Відповідь: Фотопереписи

    в мене була щука, нормально підрізала ножем, і далі зрізала
     
  19. Korona

    Korona New Member

    Відповідь: Фотопереписи

    Мені щука теж легко знялась, а от з коропом трохи тяжче. Помаленько і обережно - все получиться.
     
  20. носик

    носик New Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Вирішила я проекспериментувати))):girl_crazy:.
    Взяла: огірок свіжий натерла+2 маленькі яйця (зварені)+кріп+кукурудза+ арахіс солений. заправила все це майонезон і не солила, бо горішки достатньо солені.
    Питання: Чому чоловік таке не хоче їсти? Мені сподобалося, мамі також.
    Я зробила щось не так?