Особисті переписи - Запитання і зауваження

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

  1. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Мій чоловік відмовляється їсти будь-які салати в яких присутня консервована кукурудза.:girl_cray:
     
  2. Ольга

    Ольга Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

     
  3. Smorodynka

    Smorodynka Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Може йому не сподобалося поєднання продуктів в цьому салаті. Те, що сподобалося одній людині, може не сподобатися іншій
     
  4. носик

    носик New Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    може ітак. але в кафе ми їли салатик схожий. тільки замість арахісу- сухарики і ще були крабові палички.?!?
    чо то я не "сіку"
     
  5. LGalT

    LGalT Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Як на мене ,арахіс сюди не підходить і огірок краще нарізати, а не потерти.
     
  6. носик

    носик New Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    буду на майбутнє знати)))) я ж експериментатор))))
    дякую усім за зауваження, підказки. буду вчитися і виправлятися))))
     
  7. Smorodynka

    Smorodynka Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    А що дає крохмаль в такій випічці і чи не забагато його?
     
  8. robik

    robik Member

    Відповідь: З особистих рецептів

    Скажіть, будьте добрі, то рецепт на тортівницю, чи бритванку більшу???
    Щоб такий високий вийшов.
     
  9. Melinda

    Melinda Active Member

    Відповідь: З особистих рецептів

    на більшу,
    бо як буде дуже високим сир не випечеться добре)))
     
  10. MakarOnka

    MakarOnka хлопчача мама :)

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Крохмалю точно не забагато-перевірено кількома десятками випікань цього кекса:girl_haha:Це тісто за складом подібне до бісквітного,а мені багато разів попадались рецепти з додаванням до бісквіту мука+крохмаль порівну,це додає тісту пухкості,"розсипчастості" і стійкості при випіканні,тобто що воно не опаде при випічці.Я пробувала і без крохмалю(якось не виявилось вдома),то мені з крохмалем краще.
     
  11. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Дівчата,хто пробував ікру червону заморожену?як її засолювати? бо лякають консерванти в ікрі в банках!
     
  12. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Що таке ст??? СТАКАНИ? СТОЛОВІ ЛОЖКИ?

    Стаканів у мене нема, тому прошу писати на майбутнє склянки. Плюс, перепис треба давати до кінця. Що значить пересмарувати масою - якою? є вибір???
     
  13. Snigurochka

    Snigurochka New Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    А можете рецепт дати?
     
  14. Katrine

    Katrine Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    подивіться ось тут в фотопереписах http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=31715&page=4 - свиняче м'яско в червоному вині. часто таке готую, насправді дуже смачно, а головне легко готується:connie_pull-pigtail!
     
  15. WildWind

    WildWind Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Я будь-яке відбите м'ясо, чи то на крученики, чи на відбивні, чи на інші кухонні фантазії завжди мариную або в вині, або у вермуті. Дуже часто мені лишається (після мене) пів фужера Мартіні наприклад (бо я лише пригублюю, алкоголь практично не п'ю. То я на тому мартіні потім мариную до прикладу дві відбивнушки до обіду. То так смачно!! А тепер чоловік купив мені вермут дешевий, спеціально для м'яса. Бо дуже сочні відбивні получаються. А курячі який аромат мають...
    Вибачте, питання не до мене, але не стрималась)
     
  16. Snigurochka

    Snigurochka New Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Дуже дякую за відповіді, дівчатка :)
     
  17. Оленка

    Оленка Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    дівчатка порадьте, будь-ласка, рецептик дитячого твердого і не крихкого печива
     
  18. Ljus6ka

    Ljus6ka Well-Known Member

    Відповідь: Фотопереписи

    А у мене запитання до господиньок , що роблять самі домашній майонез. Я сьогодні робила вперше, замість оцту я дала сік лимона одного і майонез в мене чомусь не посвітлів. Чому?
    І ще одне запитання відчувається такий гіркий присмак оливкової олії то вже від сорту олії залежить? чи то від не привички? так чути то так має бути? бо я ніби не багато її дала.
     
    Останнє редагування модератором: 21 Січень 2011
  19. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Фотопереписи

    а оливкова олія дає такий присмак.Я коли робила майонез перший раз,то додала оливкової олії дуууже мало,то було нормально,а вже другий раз трохи розслабилася і дала більше,то був гіркуватий.
    я робила майонез тільки з лимонним соком і все було добре.А не посвітлів до якого кольору?
     
  20. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Фотопереписи

    Оливкова олія таки гірчить, тому це лишень на любителів. В основному майонез робиться з олією без запаху.