Відповідь: Печу, печу хлібчик Молодці ви!!! А ми вирішили, що найкраще все ручками власними. Отримуємо масу задоволення! І часу на то тратиться мало.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Льон це взагалі прекрасна штука для здоров*я. Треба мені почати їсти онте насіння, а то чоловік запарює його собі а я якось в стороні.:no:
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ми купували на одній гуртовні на Шевченка, але там мішками по 50 кг. То ми купували на трьох. Дякую Varvar за інформацію. Раніше мені возили аж з Києва... Я ще маю десь 14 кг - можу поділитися... Я дуже люблю різноманітну техніку, можна сказати просто помішана... У мене є одне святе правило: щоб тою технікою користуватися треба, щоб вона стояла на видному місці, бо кожен раз витягувати і ховати її з шафи і назад, то вже не хочеться ні хліба ні нічого... А щоб так було - треба велику кухня.... - о, а це моя мрія.... Зараз всі наші друзі собі теж покупляли хлібопічки... Одні навіть печуть хліб 2 рази на день... А ми бережемо фігуру...
Відповідь: Печу, печу хлібчик Оленко, дякую за інформцію, пошукаю муку. У мене таке саме. Якщо комбайн в тумбочку засуну, то моркву руками тру . От і стоїть вся техніка, місце займає.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Якщо жінка пече хліб, то це вже багато чого говорить позитивного про неї... на мій погляд.
Відповідь: Печу, печу хлібчик а ще як руками його місить а не якимись там машинами, то то наша діфка!:radist:
Відповідь: Печу, печу хлібчик Хліб вимішати добре руками - то нелегка робота. Та й часу займає. Я б боялася за таку роботу братися, хоч і даю собі легко раду із тістом.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Покілограмово житнє борошно було минулого тижня у магазині на початку пр. Шевченка, в народі іменований "Сквозняк", навпроти Макдональдсу. Ціна - 2,20 чи 2,40 грн./кг, точно не пам"ятаю.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А це мій перший хліб – сирний слойоний з часничком. Дуже смачний і запашний. Люблю робити різне з дріжджового тіста, а от нарешті руки дішли і до хліба. Хлібопечі не маю, мішу вручну. Якщо місити тісто тільки на 1 хліб - то не важко, та й заодно є нагода м'язи натренувати Напевно то зручно мати техніку, але оскільки не маю, мені подобається, як в старовину місити тісто, потім спостерігати, як воно росте. Згідна з Мамою-Марусею, що тісто треба робити з любов’ю.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А якщо пече чоловік, але в хлібопічці Останнім часом печу модифікований від цього (із сайту хлебопечки): Сухие растворимые дрожжи 2 ч.л. Пшеничная мука 250 гр Ржаная мука 190 гр Отруби пшеничные 3 ст.л. Геркулес 2 ст.л. Ржаные хлопья 2 ст.л. Пшеничные хлопья 2 ст.л. Гречневые хлопья 2 ст.л. Соль 2 ч.л. Сахар 2 ст.л. Сухое молоко 2 ст.л. Вода 350 мл Семечки подсолнуха очищ. 1/2 ч. Кунжут 1 ст.л. Мій рецепт: Дріжді 2 ч.л. Пшеничне борошно 250 гр Житнє борошно 190 гр Висівки пшеничні 3 ст.л. Вівсяні пластівці 4 ст.л. Пшеничні пластівці 4 ст.л. Сіль <2 ч.л. Цукор 1,5 ст.л. Молоко 340-350 мл. Кунжут (коли не лінуюсь підсмажити) посипаю Програма основна, корочка середня Моя жінка практично не їсть хліба (з метою збереження фігури), але цей їй подобається ... не білий і не чорний середній, мені смакує з маслом і кавою
Відповідь: Печу, печу хлібчик Шевченка 200 - дорога на Рясне - за готелем НТОН, за ж/д переїздом метрів 100-200 справа, там табло із цінами на борошно при в"їзді в "браму" ... вище я писав, де продається в роздріб, може не помітили
Відповідь: Печу, печу хлібчик файний рецептик. Треба спробувати. А пшеничні пластівці - де берете? Бо я навіть ніколи таких не бачила...:shy: Я от купила Клітковину, хотіла до хліба білого звичайного добавити. Добавила. А хліб не вдався. Це у мене вперше. Так гарно ріс, а потім впав. І весь був як сухарик... ще й присмак дивний... Більше не пробувала... А кури їли його з задоволенням...
Відповідь: Печу, печу хлібчик В мене питання до наших господиньок. А хліб буде добре рости, не впаде при випіканні чи потім, якщо додати так мало муки ( 250+190= 440 г) на 350 мл рідини? Я додаю приблизно 600-750 г муки на таку кількість рідини, не забагато? Розумію, що все залежить від муки, але все ж таки, як ви скажете з свого досвіду, якісь поради яка має бути консистенція тіста? (Справа в тому, що моя мама не робила ніколи дріжджевого тіста, не було де практично навчитись).
Відповідь: Печу, печу хлібчик є (бувають) в Барвінку, Вамі, Арсені ... виглядають так само як вівсяні, трохи темніші ... треба читати, ззовні упаковка часто схожа і всі ми читаємо пластівці, думаючи вівсяні, а вони щей гречані бувають, горохові виробник (тих що я беру), Шевченківський завод продтоварів Додано через 40 хвилин якщо буде десь 330 мл. рідини, то буде (має бути) "колобок", круглий і пружний, хлібчик трошки нижчий, плотніший якщо 350 мл. то "колобка" не буде, хліб буде краще рости, але купол трошки, впаде, правильніше сказати вгнеться всередині, а краї будуть відносно високі, хліб буде більш пористий і м"який п.с. тут використовується житнє борошно, яке теоретично потребує більше рідини,
Відповідь: Печу, печу хлібчик Привіт власникам хлібопічок в мене це чудо десь з жовтня, магазинний хліб брали лише Карпатський, але зараз прикупила муки різної (гречана, вівсяна, житня і кукурудзяна) тому буду експериментувати. Нажаль, на чорний хліб бажано всякі вумні добавки (типу панафірин), а в нас таке не знайшла. Але чорний я і не люблю, люблю сірий Всім кого турбує це запитання відповім: майже за рік існування в нашій сім"ї хлібопічки змін у вазі мешканців не помітилось Їжте хлібчик на здоров"я, бо той який спечете самі, буде самий смачний (бо з любов"ю) і самий якісний (знаєте, що туди даєте)! В мене зараз простенька хлібопіч, але моя рожева мрія це Панас 255... як же я люблю ці кухонні заморочки, які дозволяють легко і смачно готувати
Відповідь: Печу, печу хлібчик бачу є питання щодо борошна. Сама довго шукала - добрі люди дали "наводку" Фуршет там того борошна, самого різного!!! розфасовка кілограмова а мій улюблений це Молочний. А добавки: чого душа забажає склянка молока (250 мл) 2 ст.л.цукру 2 ст.л.сухого молока (останнім часом роблю без нього, бо не було його в магазині) 2 ст.л олії (кому яка смакує: оливкова, соняшникова, кукурудзяна) 1 ч.л. солі 3 неповні склянки (250 мл) борошна (я даю 2 повні і одну чуть більше половини) (в грамах ніби 400 - забула, хе-хе) 2 ч.л. сухих гранульованих дріжджів (САФ-Момент, Др.Еткер або львівські) добавки - різні: кунжут, насіння, сушені помідори, трави тощо. СМАЧНОГО!