Відповідь: Печу, печу хлібчик З суміші Бородіно я печу на першій основній програмі, а житній - на найдовшій, там пише хліб з цільнозернової муки, та з додаванням житньої муки ( в мене 3-тя програма, 3 год.50 хв.). Він не настільки високий, як звичайний пшеничний, але достатньо пухкий і пропечений добре.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Якщо в складі житнього борошна менше ніж 40 %, то на лсновній програмі, тій, що для пшеничного. Якщо більше 40 % - пошукайте , яка програма наближена до режиму для житнього - має бути заміс, підйом годину, а ще краще півтори, тоді випічка 50-60 хв.
Відповідь: Печу, печу хлібчик ТОМУ ЩО ПЕРШИЙ РЕЖИМ РОЗРАХОВАНИЙ ДЛЯ БІЛОГО ХЛІБА. А В НЬОГО ЗОВСІМ ІНША ТЕХНОЛОГІЯ ВИПІКАННЯ.
Відповідь: Печу, печу хлібчик ну тому я і питаюсь у власниць кенвуда на якій програмі вони печуть сірий хлібчик
Відповідь: Печу, печу хлібчик Кілька сторінок назад це питання вже обговорювалось. Не полінуйтесь,полистайте.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я печу із суміші Бородіно на основному режимі (як для білого хліба) і виходить досить нормально. Це мені порадив продавець в магазині на Шептицьких. Усі суміші або хліб із додатками, якщо їх немає закладено в програмах хлібопічки, рекомендують пекти на основній. Вчора мала прікол. Взяла суміш Корнекс 10 злаків (пакет 700 гр) і вирішила спекти хліб Задумалась. І заклала в хлібопічку всю суміш - 700 гр !!!!!!!!!!!! + воду та дріжджі і ВИРІС У МЕНЕ ХЛІБЧИК, ЩО ПІДПЕР КРИШКУ. Саме цікаве, що пропікся добра і на смак супер. Тільки витягали ми його із хлібопічки як в казці про ріпку - усією родиною
Відповідь: Печу, печу хлібчик Хочу похвалитись своїм першим хлібчиком. То завдяки моїй новій помічниці ХП. Такий фааайний вийшов. Я і забула який то добрий домашній хлібчик
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ми сверкам таку подарували. Заплатили щось 300 чи 400 грн. А що вас цікавить?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Всім привіт. Мені також чоловік зробив подарунок ХП фірми Zelmer 43z010 12 програм в когось є така, чи подобається вам нею користуваптися?. Мені сподобалась, спекла білий хліпчик дуже смачний, відпишіти чи нестрашно залишати на ніч ХП включену, і напишіть якісь рецепти кексів у ХП. Дякую
Відповідь: Печу, печу хлібчик Зв*язалась я з аквасками Почала з вічної, але чомусь після першого циклу вона в мене помирає - чи перекисає, чи що, я так і не зрозуміла. Зараз пробую "изюмную". Перша спроба мерла так і не оживши, а з другої зараз Дарницький хлібчик в пічці сидить.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ось мій вчорашній хлібчик з закваскою (дріжжів дала 0,5 ч.л.). Дівчата, закваски ніхто не хоче? Я її нагусто замісила, а вона за пару годин вже в 2 рази виросла - шустра дуже
Відповідь: Печу, печу хлібчик Сьогодні зробила другу спробу на закваску. Перша була невдала. Змішала житню муку і воду. Поставила біля батареї. Подивимся, що получиться........... . ---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ---------- А вона так само як вічна- зберігається в холодильнику, а перед використанням за 1 день треба підкормити, чи як?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ні, там інший принцип - підгодували, виросла в 2 рази - взяли в тісто, лишили 2 ложки, підгодували, виросла - в тісто. Я шукала такий варіант , щоб можна було постійно на заквасці пекти. Я вже трохи призвичаїлась - під батареєєю вона в мене так швидко росла, що можна було 2 рази в день пекти, а на кухні і коли зробила її густішою, то як раз добу-півтори піднімається. Щодо холодильника, то ось що знайшла
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчата, просвітіть мене будьласка, а рецепти для хлібопічки де ви берете? Чи то вони ідуть в комплекті з нею? Ніхто з моїх знайомих хлібопічки немає, а я дуже хочу її придбати і маю купу питань. Ще поясніть турку, яка краща, чи там одинакові функції у всіх. Буду вдячна за любі поради.
Відповідь: Печу, печу хлібчик ось тут форумлянки дуже допомогли мені в виборі ХП, можливо і Ви якусь для себе інфу почерпнете: http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=32279&page=115
Відповідь: Печу, печу хлібчик В мене "Мулінекс", рецепти йшли разом з нею. Єдине, що я використовую звичайні дріжджі, а не сухі. І не купляю суміші, бо малий не переносить хімії. Ще зверніть увагу на вагу готового хліба, в мене варіанти 500, 750 та 1000 гр. Зазвичай, печемо двічі на тиждень 750 грамовий хлібчик на чотирьох. В магазинах хліба не купляємо взагалі.
Відповідь: Печу, печу хлібчик В мене Мулінекс. Є до неї книга рецептів, але я з неї вже не печу. Маю декілька рецептів різних хлібчиків, які мені дуже подобаються. От по них і печу. А ті що в книзі рецептів мені не подобаються. ---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ---------- Зрозуміла- в холодильник не ставити. А коли ви лишаєте 2 ложки, то якою кількістю води+ борошна підгодовуєте? І скільки її треба давати в тісто? І ще одне питання: дріжджів ви зовсім не даєте?