Перші дні життя дитини

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Імель, 30 Вересень 2013.

1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Перші дні життя дитини - з моменту народження і до досягнення 28 днів життя!
    Про ГВ, сон, горщик, підгузники, хвороби, харчування, вагу, щеплення, ванночки, свекруху, маму і сестру чоловіка - ідемо в існуючі тематичні гілки! :banned:

Останнє редагування: 5 Лютий 2014
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Перші дні дитина, як би то мовити, відходить від пологів, тому їсть і спить- це нормально.
    А потім починаються трошки важчі дні. Циця, ручки, спільний сон, мама поруч нон-стоп- найкраще, що ти можеш зробити на даний момент.:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Ну коротше, я вже пойняла що мене розвели. )) Але ніби й не обманули - бо ж дійсно чотири дні дитя лише їло і спало, навіть будити треба було, щоб не було великих перерв між годуваннями.
    Я тепер в цій темці буду частий гість, ви вже потерпіть мене.))

• мімімі мімімі x 2
  4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

з часом все рідше гикав, хоч і зараз часом буває. Свекри мені казали, що то дитина або змерзла або переїла, але я з ними абсолютно не згідна була))
    --- дописи об"єднано, 23 Березень 2016 ---
    в мене така лафа до місяця десь була, я аж ходила перевіряти чи дихає, бо спав вдень по 3 год)) В мене груди розпирало, а він все спить і спить)

• Подобається Подобається x 2
  5. invisible

invisible Well-Known Member

Моя свекруха так само. "Ой, вона гикає, вона змерзла!", "Може їй водички попити дати?". Грр, як мене то злило... Гикає то й гикає хай собі, а нє, я виявляється, зла мачуха - дитину морожу і пити не даю.

• Подобається Подобається x 3
  6. Hexe

Hexe Well-Known Member

оооо, в нас аналогічно:)
    з малою навпаки було - ревіла днями і ночами:)

а я ще й жадна,сама ковбасу їм,а малому сіську пхаю несмачну:)

• Смішно Смішно x 1
  7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ой вітаю вас! Пропустила коли то ви виписались з розділу Пузата хата.

Спати і їсти весь час не буде! Щораз то цікавіше ставатиме. Мій малюк (2 міс) то такої уваги вимагає, коли не спить, дуже кличе співрозмовників і так активно агукає і посміхається!
    Ну і гикає час від часу до сих пір.

• Подобається Подобається x 4
  8. Bulavka

Доцік дихає ротом і ніби підхропує. Візуально носик чистий. Щось в носоглотці? Що можна зробити?

Останнє редагування: 2 Квітень 2016
  9. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Наскільки я знаю то діти до року ротиком не дихають

Попробуйте почистити носик аспіратором, можливо десь глибше щось таки є що заважає

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Підхропує, бо така особливість будови носоглотки в немовлят. З тим не потрібно нічого робити. Я би без потреби (якщо дихання не ускладенене густими сопельками) до носа не лізла. Їй десь 3 тижні здається? Ну то може починатися фізіологічний нежить, так організм адаптується до нових безводних умов. Носіть вертикально, достатньо гуляйте. Якщо занадто вичищати ніс, то ще більше пересушите і спровокуєте гірше виділення слизу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нічого. Я б сказала це в межах норми.
    Слідкувати за вологістю повітря, не має бути пересушене і, дівчата добре пишуть, не чистити глибоко носика.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. riddle

riddle Member

добрий день!!! У мене доці 2 тижні...в роддомі чхали прийшли додому знову чхаємо і прокашлюємо....у когось таке було...і від чого це може бути??? дуже переживаю....потрібно в лікарню їхати

13. Bulavka

Я не спец, звісно. Моій доці 3 тижні, теж чхає іноли, час від часу соплю дістаю з носа. Я так розумію, випчихує пилюку і т.п. Правда, моя не кашляє.

14. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Це все є фізіологічний розвиток, я на таке не звертала в перші тижні уваги, адже в квартирі повітря важке, а дитина до цього призвичаюється. А сопельки і зараз бувають, бо інколи зригує, що аж через ніс тече і думаю воно подразнює його. Але якщо сильно переживаєте то запитайте лікаря свого.

15. riddle

riddle Member

у когось була молочниця у дитинки. що робити....є трошки на язичку і у пісі трошки!! лікар казав мені випити фуцис і дитинці також 1.4 таблетки або натерти груди таблеткою і з молочком всмокче.....варто таке робити....*??

16. Melian

Melian Well-Known Member

Ви маєте на увазі білий наліт на язику?

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

17. Orman

Orman Модератор-бомба

може це фізіологічні виділення
    від молока завжди є наліт

ви впевнені, що це молочниця?

Скільки дитині?

18. MissO

MissO Well-Known Member

Те що трошки на язичку пройде, коди буде виділятись більше слини. Якщо нема на щоках і дитину це не турбує, то я б не чіпала, бо нам на таке лор казав, що це нормальна мікрофлора при Гв. І у пісі пройде, я легенько промивала ромашкою. Але то в нас так було, а Ви дивіться по ситуаціі.

19. Raven

Raven Мама малятка

Ми мали, само перейшло.

20. Bulavka

Дівчата, тіко не ржіть дуже голосно.

А що робити з манюньою такою коли не спить?
    Коли старші трохи - я хоч приблизно уявляю, ну там брязкальця і т.п.
    А зараз?

21. Rona

Rona Мама-йожик

@Bulavka балакайте, масажуйте легенько, повітряні ванни приймайте, тобто голодупте