Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я під час першої вагітності щомісяця точно не здавала зак)) Ті лікарі інколи такі бувають... Залякати - їхнє кредо:sad: То, видно, як і всі люди: є панікери, а є такі, що спокійніше ставляться.
    --- дописи об"єднано, 19 Січень 2016 ---
    І ще цікавить, як у кого було зі статевим життя при наявності гематоми і виділень, бо мене зараз криє:) Напевне, коли припиняться виділення то і перехочу))) То напевне всі види того діла заборонені, щоб не було скорочень матки чи як?

2. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Скоріш за все так

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Подзвонила асистентка лікаря і повідомила про результат ХГЛ (здавала повторно, бо попередній був 94 і думали вони за ЗВ, бо занизький, але я відчувала, що то пізна овуляція могла бути цього циклу. Навіть М хотіли були починатися, та не почалися). ХГЛ 1238. Ура! Динаміка є! Я така щаслива!
    Завагітніти мені вдалося, скоріше за все, на 23 дц (29-31 днів цикл). Овуляція зазвичай на 15-17 дц (останні 5 графіків таке малювали). Але цей цикл був якимось незвичним.
    БТ у перші фазі 35,9 - 36,2 (зазвичай 36,5 мінімум). Падіння темп-ри передовуляційне (?) на 16 дц і на 23 дц. Зараз БТ 36,9 і тримається вже довший час (хай так і буде далі)
    От ніколи не знаєш, що і коли на тебе чекатиме :)
    Ми от тепер чекаємо на нашу довгоочікувану і таку бажану дитинку (діток).

Останнє редагування: 22 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 18
    • Зе бест! Зе бест! x 11
    • мімімі мімімі x 1
  4. crissola

crissola Well-Known Member

У мене гематоми не було але були виділення ...двічі мазалось по кілька днів і кровило один раз....то статеве життя ні в якому разі не допускалось, завеликий ризик! @preciosa почекайте з тим трохи, гематома розсмокчеться незабаром і все буде ок!

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  5. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Привіт,потребую ваших порад.Останні місячні 15.12,тести позитивні,насичені полоски)От знов біда кровило...Здала хгч 1709,узд в понеділок.Колю інжесту(прогестерон)Волосся на голові дибки стає,як дежавю...

6. crissola

crissola Well-Known Member

@Annyhka Kavetska тримайтесь, старайтесь....що дуууже важко....не хвилюватись, лежіть - під ноги можна покласти подушечку. Інколи буває, що йде мазанина на час місячних, може це воно? як давно у вас виділення? Ви з лікарем консультувались? .

Зазвичай при таких ситуаціях призначають більшу дозу прогестерону, якщо це Дуфастон то 4 таб. за один прийом. В мене було по різному так як вагітностей було кілька. На цей раз я ставила Лютеїну вагінально..поки не закровило. Лікар сказала, що Інжеста краще засвоюється при мазні і т.п. Тому я одразу вколола 4 ампули, їх достатньо було на 2 доби.... надалі 2 ампулки на добу. Потім знову перейшла на Лтеїну і так до 36тижня вагітності.

7. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

crissola,дякую намагаюсь не розкисати!На диво не плачу,бо я ще та плакса)Лежу,колю уколи ,лікар сказала кровоспинне прийняти,ну я все так і роблю...Мазанина почалась вчора ввечері ..то є то нема..((От недавно прийшли анлізи ХГЛ,хоч що вони мені можуть сказати,я ж не маю з чим їх порівнювати.
    --- дописи об"єднано, 23 Січень 2016 ---
    здала ще Вовчаковий,бо одного разу був слабо виражений результат,але його ще нема((напевно вже і не прийде сьогодні,я вже сайт Синево переглядаю кожні пару хвилин

• Подобається Подобається x 2
  8. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

В мене мазанини не було, але казала лікар, що якщо що, то за раз 4 таблетки дюфостону... А так підтримка була зранку 2 ампули інжести, 4 таблетки наніч лютеїни. А так лежати, молитися і чекати консультації лікаря.

• Подобається Подобається x 2
  9. Mammy

Mammy Well-Known Member

Маю проблему: вчора вранці і сьогодні ввечері трохи помазалося таким трохи рожевим, світло-червоним. Зовсім небагато, нижню білизну не запачкало,лише на папері видно. І кілька останніх годин потягує поперек. Я спочатку не звернула, бо поперек моя постійна проблема через сколіоз, але щось так тривожно((( маю 11 тжд., на облік ще не вставала, куди йти щось і не знаю. .. завтра десь роблять УЗД?

Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk

10. preciosa

А мене якось поступово тошнити перестало в 9т. Толком і не тошнило, просто так в ямці противно було. Виділення набагато менші, світліші і тааакі тягучі, як при хорошій овуляції))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

У мене взагалі ніяких ознак вагітності нема зараз (хіба груди трохи налиті і болючі). Виділення, такі самі як у вас, як при овуляції (вже другий день), до того було сухо. Вчора мала підвищенну температуру тіла, "горіли" ноги-живіт-руки і так до грудей, вище -- все ок, нормальна, звичайна температура. Цікаво що то, чи то так прогестерон на перших тижнях працює, чи мо щось інше. Надіюся на ліпше.
    Перший вагітний візит до лікаря у мене 17 лютого. Скорше би :)

• мімімі мімімі x 1
  12. Natalija Ch

Natalija Ch Member

Дівчатка порадьте як правильно мені зробити,завтра йду здавати кров на ХГЧ і прогестерон,коли в мене будуть результати аналізів куди потрібно іти до свого гінеколрга чи краще до узидиста? І чи не зарано робити узд? По моїх підрахунках має бути термін 3 тижні.Наперд вдячна за ваші відповіді

Надіслано від мого GT-I8552, використовуючи Tapatalk

13. Ljlichka

Ljlichka Well-Known Member

термін рахуйте від останнього дня місячних, кажуть раніше 5 тижнів не варто робити УЗІ бо можуть не побачити вагітність.

14. Natalija Ch

Natalija Ch Member

Якщо брати останні місячні то це 27 грудня,просто я рахувала так бо в мене була пізня овуляція не 10 числа а 14 -15числа,так як я ще БТ вимірювала.

15. Ljlichka

Ljlichka Well-Known Member

гінекологи термін рахують від першого дня останніх місячних,на УЗІ якщо пізня овуляція різниця в терміні буде,але потім малюк підросте і воно вирівняється, так за першої вагітності в мене була різниця в 3 тижні,але ближче до 20-го тижня різниця зникла.

• Співчуваю Співчуваю x 1
  16. preciosa

З власного досвіду кажу: почекайте хочдо 5-6 тижня. В мене також була пізня овуляція. 2 рази ембріона не бачили, а потім побачили. Але йшла через те, що мазанина була.

17. Natalija Ch

Natalija Ch Member

Я б не ішла і до 10-12 тижня якби не та мазанина в мене,тому дякую за пораду)

18. preciosa

я так само не йшла б...

19. sanne

sanne New Member

Дівчатка, добрий вечір)))
    6 років тому брала участь у темі Як нарешті стати мамою. Деякий час не наступала вагітність. Дуже переживала.але все добре. Я уже майже 6 років як мама гарного синочка.
    На даний момент така ситуація...
    Місячні у мене регулярні, овуляція була 01.01.2016. Статевий акт був 31.12.2015 р. Після цього чоловік повернувся в зону АТО
    15.01 були місячні.
    Минулого тижня відчула такі зміни в своєму організмі- болючі та трішки набряклі груди. Сама якась сонлива. Тягне деколи низ живота і поперек зрідка то в одному боці то в другому. Появились білі виділення. Таке ж було і при першій вагітності. І місячні і болючі груди і виділення.
    Сьогодні зробила тест - негативний... Всі симтоми продовжуються... Можливо зарано зробила тест?

20. катенок

катенок Well-Known Member

Ну так зараз напевно період овуляції...тому і такі відчуття