Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Clementina

Clementina Well-Known Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

Milady, орієнтуйтеся по обидвох колонках. До прикладу, мені теж сьогодні прийшли результати і там ХГЛ = 34588, дивимося в табличку і получається 7 тиждень (для 8-го замалий показник, для 6 - завеликий).
    П.С. 7 тиждень від початку місячних

2. NataliSimX

NataliSimX New Member

Привіт усім! Через 5 днів після О почалися дивні відчуття внизу живота. Ставало то гаряче, то просто тепліше, ніж зазвичай. З того часу третій тиждень відчуваю легесенькі поколювання в обох яєчниках, незначне головокружіння і нудота. Затримка 5 день, а місяних нема. Тест негативний... Дуже переживаю, чи це не киста або ще щось нехороше :girl_sad:

3. milkozavr

milkozavr New Member

привіт всім! в мене ХГ 190050. Робила в Інтерсоно, але ше не ходила за результатами. їхні норми
    2 тиждень 50-300,
    3-4 тиждень 1500-5000,
    4-5 тиждень 10000-30000,
    5-6 тиждень 20000-100000,
    6-7 тиждень 50000-200000,
    7-8тиждень 40000- 200000,
    8-9 тиждень 35000-140000,
    9-10 тиждень 32500-130000.
    тоді я так розумію в мене 7- 8тиждень. чи я правильно розумію? може хтось робив там аналізи? підкажіть?

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

хоч я і не маю кого чекати від бузька, але все таки часто перечитую темку пузатіків) дівчата, скажіть будь ласка, чи обов*язковий огляд на кріслі коли стаєш на облік? коли я була вагітна то лікарка брала мазки, але я чула що ніби то не обов*язково. хто в курсі? питаюся просто так. на всякий пожарний))

5. Delfy

Delfy Well-Known Member

не знаю, чи обов*язковий, але чи буде огляд чи просто мазок без крісла то певно скоріше від лікаря залежить. В мене було їх кілька, то 2 казали, що то не потрібно, а інша сказала, що має право не взяти на облік без огляду (пояснення було таким: он, лікар в іншій лікарні взяв жінку на облік, не подивився, а там була пухлина - рак, жінка померла... а якби подивився - може можна було б врятувати...).
    Тоді, вагітною, я то дуже боляче сприйняла, до неї більше не ходила. а зараз собі думаю, що мож і була доля правди....

6. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

не накручуйте себе і не думайте про погане, може ще замало часу, щоб тест показав вагітність, а ще... здайте кров на ХГ і все проясниться)))

7. glasses

glasses Member

ну, що там у Вас?Щось прояснилось?Бо в мене схожа ситуація.А ще до того, в мене вже затримка другий день, а тест далі показує одну смужку, якщо не почнеться до понеділка, піду здавати аналіз, але хотілось би хоч з орієнтуватися чи то ті симптоми, а ще в мене таке відчуття як лоскотки всередині, то тягне,то лоскоче і не знаю чи це може бути В чи ні, бо ми планували.???!!!

8. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Дівчатка, порадьте шо робити! В мене ось така ситуація:5 лютого я зрозуміла, що в мене вже 5 днів затримки, і зробила тест: друга полоска досить слабка, другий тест через день - такий самий результат! Через тиждень пішла на узі, де сказали,що є підозра на вагітність, і сказали прийти через тиждень! Радості не було меж! Через тиждень на узі не пішла, бо всі мені казали, шо то шкідливо.. Десь 2 березня почало мазатися, а 4 з мене вийшло шось похоже на яєчко, пішла на узі де на мене накричали, чому я не прийшла тоді через тиждень! Після узі пішла до гінеколога і вона направила на аналізи ХГ а потім на торч! там виявили якусь заразу і ми почали лікуватись! Але лікар казала, щоб ми були акураткі і оберігались від вагітності. Ось пройшли мої перші М. і перший курс лікування, і я пішла до неї. Вона прописала ще один курс але вже його сказала починати після наступних М. Ось тут і все стала дуже цікаво.. Циклу я свого тепер не знаю, але груди вже болять тиждень. Сьогодні зробила тест, спочатку нічого не показував, а потім я про нього забула і пішла по справах. Коли вернулася ввечері, то там була ледь видна друга смужка!) Навіть не знаю чи тішитися, адже лікування не закінчили і я боюсь, щоб все не повторилося знову..(( Що робити?? Зробити через два-три дні ще 1 тест, чи зразу іти до лікаря?

9. lulu

lulu Well-Known Member

я би здала кров на хг. це більш переконливо. тим паче результати будуть вже ввечері (якщо в "медісі", по телефону). якщо позитивний, то за пару днів знову здати-якщо є динаміка-все чудесно. мені лікар радив для заспокоєння щотижня здавати, щоб не бігати на узд (бо то ще попробуй запишись-попади:))

10. Donata

Donata Active Member

тест достовірний напротязі півгодини максимум, тому нечітка смужечка ввечері не показник. Зробіть знову тест.

11. malavowka

malavowka New Member

Привіт дівчата. Допоможіть будь-ласка. В мене 10 день затримки. На 4 дні затримки була на узд- сказали що в матці вагітності нема і жовтого тіла теж не видно. Але я в цей день зробила 2 тести на вагітність- позитивні, ще через 4 дні- знов позитивний. Що робити, чи може це бути вагітність. і коли краще йти на узд?????? буду дуже вдячна за відповідь!

12. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

переконатися на УЗД чи є плідне яйце в матці можна на 7 день затримки, тоді його вже краще видно, але не виключають і позаматкової вагітності, тому найкраще на 7-10 день затримки пройти УЗД. Мене на роботі лікар дивилася на 8 день затримки, то плідне яйце тільки но імплантувалося, його ще не дуже чітко (для вимірів), але вже було видно. У всіх по різному.

13. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

порадьте що краще зробити в такій ситуації: 3 день затримки, Т не падає,але почало шось мазатись,чи треба випити якусь таблетку типу дуфастону,чи нічого не робити і зачекати? що порадите.

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

зараз вам не варто приймати самостійно дюфастон. Це ж не вітамінка, а серйозний препарат.Наразі краще день-другий вичікати, а далі- дивитися по обставинам і звертатися до лікаря.

15. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

дякую,так і зробимо...просто хотіла збоку почути ще якусь думку.

16. mimi

mimi Member

Сьогодні зробила тест друга смужка ледь помітна....Чи означає це що я вагітна?,особливих ознак нема окрім того що затримка місячних три дні...

17. Oriana

Oriana Well-Known Member

Цілком можливо. Повторіть тест через день-два, якщо смужка буде темніша ніж на першому тесті, то вас можна привітати:) Або здайте кров на ХГЛ.

18. Asal

Asal New Member

а якщо світла смужечка, то ще не точно?
    бо в мене було дві чіткі на другий день затримки, а вчора звонила сестричка, робила тест і в неї друга світленька полосочка, хоча затримка вже більше 10 днів

19. allja

allja Well-Known Member

В мене 2 тести показували лише світлу смужечку, лише третій (коли вже точно знала, що вагітна) показав темнішу, і то не набагато...

20. Asal

Asal New Member

Уррааааааа! Значить в нашій сім"ї буде ще одна ляля:girl_dance::d25:

Статус теми:
Закрита.