Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

З Єгипту, Франції, Нідерландів. Ще Польща імпортує, але вона швидше, як посередник. Чи безпечно? Чіткої відповіді напевне ніхто не дасть, хоч сертифікати є, але хто не знає, як у нас проходить контроль...

2. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Дякую, подивилася по карті) Вул. Винниця - під лісом) Якщо рахувати час і відстань від парка Франка, біля якого я живу, то це ще дальше, ніж можна було уявити..

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

у нас на базарі є кримська і львівська. Правда цікаво, як львівська так швидко виросла???!!!

4. zaderyshka

zaderyshka Member

Народ, просвітіть мене. Треба фотку вклеїти в паспорт до 18 червня. Скільки часу то займає і чи працюють паспортні столи в п'ятницю? Може навіть хтось конкретно знає про Пустомитівський р-н. Бо я тлумок ніц в неті знайти не можу про паспортні столи...

5. atma

atma New Member

Ви краще сходіть в паспортний стіл самі, бо то бюрократична організація, Ваше вклеювання на деякий час може затягнутись.

6. zaderyshka

zaderyshka Member

так в тому справа, що мені туди далеко їхати треба, тому хочу дізнатись чи взагалі вони приймають у п'ятницю, щоб я не приперлась і "клямку поцілувала"

7. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Ви таке поїдьте самі або взнайте через довідкову службу їх телефон (то реально зробити), взнайте, коли працюють. Бо перед нашою бюрократією інтернет безсилий :)

8. atma

atma New Member

В п"ятницю працюють 100%, їхати необхідно з ранку, перепишіть графік, бо їздити прийдеться не раз.

9. Nemi

Nemi Well-Known Member

моїй бабусі багато-багато років тому подарували дві статуетки - хлопець із птахою на руці та дівчина з кошиком квітів. бабуся розказувала, що це було таке оповідання про сліпу дівчину, яка продавала букетики, а той хлопець купив у неї всі квіти. може, хтось знає, що це за оповідання? :girl_smile:

10. allja

allja Well-Known Member

Дівчата, а де ви берете оті анімації,що біля ваших лінійочок, як у Heureuse наприклад? І ще в когось бачила, але вже не пам"ятаю в кого...натискаю на ту анімацію, а мені вибиває,що лінк не працює:confused:

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

- мені це нагадало фільм Чапліна "Вогні великого міста" - там теж історія про сліпу квітникарку - можливо цей фільм також за мотивами цього ж оповідання:confused:

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

І не тільки в Чапліна є ця тема. Ще є подібна тема в фільмі Моя Прекрасна Леді, правда тут вона не сліпа.

13. La esposa

La esposa Moderator

Дівчата, хто має скачану інсталяшку Радикал-фото? чи не могли б мені скинути в скайп або на мило?

бо при скачування видає помилку, а я не хочу мужа шарпати, зайнятий дуже..

дякую величезне.

14. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я маю питання насущне... Куди звернутись, щоб трохи повідловлювали чи щось зробили з голубами? І за компанію провели роз"яснювальну бесіду сердобольним бабулькам-сусідкам, які тих голубів кормлять.

• Креативно Креативно x 1
  15. La esposa

La esposa Moderator

я би трохи петардами полякала. І голубів, і бабульок заодно. Буде малому розвага :connie_pull-pigtail Але то трохи радикальний варіант..

А ти думаєш, що бесіда з бабульками щось дасть?

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а чим вони Вам недогодили?)))))

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

або я не знаю чогось, або знаю що це сайт.

18. La esposa

La esposa Moderator

19. manka

manka Member

напевно "відходами від виробництва"
    Дасть, станете ворогом № 1 в дворі свого будинку.:girl_wink:

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

дарма ви то спитали :girl_haha:

Я мовчу вже, що в нас під під"їздом всі, хто ставить машини, мусять на другий день відвозити їх на мийку. В нас на третьому поверсі по балкону неможливо пройти, бо всюди великі купи, А сусідка з малою дитиною сушить речі на балконі виключно під клейонкою (нас та радість раніше минала, бо маєм дашок трохи більший над балконом). але коли вчора ті сволочі милі пташки обгадили мені всю стіну коло вікна на балконі і наробили під вікном велику купу, то вже моєму терпінню приходить кінець. Я того бриджуся страшно і з жахом думаю про те, що то треба якось помити :bad: А стіну тепер спасе хіба ремонт... З бабульками говорити безрезультатно, тому шукаю радикальних методів.

Статус теми:
Закрита.