Пластикові вікна. Де замовити?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Цитронка, 3 Жовтень 2008.

1. TurnFantasyOn

TurnFantasyOn New Member

Відповідь: Пластикові вікна. Де замовити?

Согласитесь, это цифры "с потолка"

На резиновый уплотнитель (ЕДПМ) производитель дает гарантию 10 лет.
    Умрет уплотнитель - умрет окно.
    На срок службы влияют:..............
    А давно ли вы смазывали механизм? Вы слышали про профилактическую смазку для уплотнителей?

2. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Хтось замовляв вікна у "Альконі"? Зручно, бо вони є в мене під хатою, але не можу відгуків знайти.

3. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

:girl_sad:Начиталась пару сторінок тут про фірми і вікна :girl_impossible:
    Порадьте будь ласка мені потрібне вікно 1400*2100, такі переважно стандартні з 3-х секціями вікна. Мій вибір впав на "Болена",але згадуючи казуси з монтажем в коліжанки вагаюсь і тут пару років тому почитала не дужде хороші відгуки...І говорили,що вони роблять по стандартам і з якісного металопластику,хоча....як спеціаліст,знаю...як у нас роблять по ДСТУ, ТУ різну продуцію :girl_sad:
    трьохкамерний профіль, товщина 60мм;
    колір білий;
    німецький профіль REHAU;
    німецька фурнітура G-U;
    англійське скло Pilkington;
    внутрішнє підсилення металом товщиною від 1,5мм;
    12 річня гарантія на вікна;
    чи варто то 2244 грн.по акції ?

Хочу якісне вікно і щоб його кваліфіковано встановили без проблем,як кажуть. Зараз офіси з вікнами,дверима чуть не на кожному углі,бізнес видно прибутковий,а от чи якісний?

Доставка/монтаж/демонтаж входить в ціну вікна і ще скільки зараз коштують відкоси?
    У мене тиха сторона,тому багатопрофільне не розглядаю....може є спеціалісти в цій галузі. Цікавлять великі фірми,щоб з гарант. обслуговуванням...Дуже вагаюсь з тим вікном...,саме монтаж/демонтаж...згадую зразу,як встановляти мені двері вхідні,ото майстри були....хочу такі на вікна:girl_tender:

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

Дівчата, хто останнім часом замовляв вікна, порадьте.
    Треба засклити веранду. Приблизно 5м довжини, висоти не знаю, думаю 1.80-1.90м.

Шукаю хто робить не надто довго і якісно.
    Бажано десь близько галицького перехрестя чи навіть за містом.

5. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

ми собі на днях ставили вікно замовляли на фірмі Валько,вікно 138 на 190 з підвіконником(внутрішнім і зовнішнім )+москітна сітка то заплатили 2700 грн з монтажем ,+демонтаж безкоштовна

6. Gajka

Gajka Well-Known Member

Скільки часу роблять? Де знаходяться? Дайте контакти. Міряти виїжджають чи можна просто заміри дати?

7. YeS Svit

за доставку скільки? чи входить в ціну? заміри роблять? на скільки камер і який профіль,бо радять Рехау брати

8. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

робили 14 днів наші українські вікна ,а якщо замовляти німецьке вікно Тісенн то чекати 1 міс ,юо вікна везуть з Польщі
    ми брали ВДС,4 камерний профіль ,енергозберігаючий склопакет,знаходяться вони в районі фабрики Весна,приїжає майстер заміряє ось їх сайт там є тел http://www.гуугл.ua/

---------- Додано в 06:03 ---------- Попередній допис був написаний в 05:58 ----------

все входить в ціну ,ми брали ВДС,4 камерний профіль ,енергозберігаючий склопакет,заміри роблять самі.
    ми рік тому міняли мамі в кімнаті вікно ставили німецьке Тісенн,цього року ставили собі в кімнаті ВДС ,товщиною вікно однакове, мама задоволена своїм ,я своїм

Останнє редагування модератором: 11 Вересень 2014
  9. YeS Svit

головне,щоб фурнітура була якісна,ручка особливо...за таку ціну на сьогоднішній день по курсу долара то дуже добре,ще на Городоцькій є,треба зайти,бо то вікно мене вже з весни турбує :girl_curtsey:

10. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

Допоможіть з вибором::girl_impossible:
    Брюгман 5 кам, однокам склопакет, Сігенія фаворіт фурнітура, 4-16-4 Е-low у Нобілексі
    чи ВДС 5 кам, однокам склопакет l-glass 4-16-4l, Мако фурнітура в Імперія вікон?
    Потрібно дуже швидко визначитись. Можна в ПП.

11. YeS Svit

Зайшла я в кантору по продажу вікон та дверей біля мене...
    ще є суттєве,якщо зараз не буду міняти підвиконник,а пізніше куплю у них,то встановлювати вже мені треба буде шукати майстра чи доплачувати....і зразу відбило бажання там купляти...бо швидше за все я просто зроблю покупку і все на тому...далі твої проблеми.
    Прийдеться пиляти ще до тих вікон по гуртових цінах на Городоцьку,бо їх офіс біля Сільмашу тимчасово не працює :girl_devil: на сьогоднішній день 500 грн. то вагомо

12. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Дівчата, чи хтось встановлював вікна за тою державною програмою компенсації? наша квартирна господиня вчора вночі загорілася такою ідеєю (типу я ж не просто так вам підняла оплату одразу на 1000грн), чоловік мусив гнати в жек.
    та і чи хтось в жовтні міняв вікна, не виваваляться (умовно, може є якісь особливості)?

13. octavia

octavia Well-Known Member

Міняла вікна в грудні ніяких особливостей ,піна монтажна має бути морозостійка.

14. Pesyk

Pesyk Member

Дуже потребую поради, хочу засклити балкон, і планувала собі ставити такі вікна, щоб не відкривались, а їздили, така система як у шафі-купе (соррі, не знаю як правильно ту систему назвати). Так от, всюди де дізнавалась, кажуть, що ті системи не добрі, бо буде холодно і взимку буде намерзати брила льоду. В кого є такі вікна з такою системою відкривання, порадьте варто таке робити чи ні ? Ті системи бувають з алюмінію, ще з якогось теплого алюмінію (той ніби кращий, але дорожчий). Я "їздила" такими вікнами, і то так зручно, і багато місця економить на балконі, і так далі, а мене, чомусь, всі відмовляють (

15. Відповідь: Пластикові вікна. Де замовити?

Люди підкажіть, замовв вікна На сихівській 4 в фірмі Болена, і в мене якісь дивні передчуття ніби мене кинули(
    Хтось може замовляв там чи знає щось ??

16. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Знайома каже, що металопластикові вікна можуть з часом розхитуватися, це правда чи просто поодинокий випадок?

17. kristina

kristina Well-Known Member

Поодинокий випадок. Може має на увазі до прикладу балкон з багатьох вікон складений до купи. І якщо зробили великі конструкції і закріпили між собою на тонкий дешевий з'єднувач не призначений для такого то можливо. Бо такі конструкції мали б на з'єднувачі з металом всередині кріпитись. Це надає жорсткості. Це не тільки балкону стосується, а всього габаритного що не з 1 конструкції складається. Якщо мова йде про одне вікно яке монтується і пінка його розширяє і тримає, плюс шурупи анкери , то таке не можливо впринципі. Хіба є такі умільці на всі руки:)

18. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Що робити зі страшним конденсатом на вікнах? Це погане саме вікно і треба міняти? Воно постійно мокре + періодично калюжа на підвіконні. ...

19. kristina

kristina Well-Known Member

В менше на кухні зараз теж потіє. Але то коли вариш-париш. В кімнаті потіє якщо закриті жалюзі, тобто немає доступу тепла з батареї до вікна. Ну і ми самі надихуємо з ночі. То десь та вологість мусить осідати. То і осідає на самій холодній поверхні в кімнаті, на склі. Вікна герметично закриті і не провітрюються той осідає. Рекомендую лиш проганяти зайву вологість протягом. Відкрити повністю вікна в двох кімнтах хв на 10. Але коли є діти то не просто. Бо мікровентиляція не справиться з таким.
    Енергозберігаючі склопакети потіють значно менше ніж звичайні. Тобто якщо в квартирі тепло і не волого( ми дихаємо, ванна, готовка) батарея має доступ до вікна ( дехто простоставить дуже широкі підвіконники до 600 мм і тоді тепло його ще гріє, а не йде догори зразу. То проблеми немає з вікнами.
    Ще допомагає утеплення фасаду якби в квартирі було холодно і волого. Якщо вищеперечислених ознак в вас немає то можливо і вікна зле встановленні. Існує таке поняття ' точка роси ' в неті є інфо. Але не факт що з вікнами у вас проблеми. Зараз така погода що вологість зашкалює тому те явище в нас і присутне в квартирах. Якщо ви вікнами сами задоволені тобто роботою фурнітури виглядом профілю то лиш можете змінити склопакет на тепліший якщо маєте звичайний. Це дешевше і робиться за 10 хв. Знімається штапік і міняється пакет. Якщо у вас два скла то три ви вже не поставите. Хіба будете міняти щей шапік на товстіший. Зараз ствлять навіть три скла з двома енергозберігаючими. Тепло не тікає, не будете гріти вулицю. Але так як у нас палять то я вікна відкриваю часто. В кого індивідуальне опалення це більший плюс.
    Короче написала багато. Вам треба розібратись з причиною потіння, тоді вже вирішувати.

20. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В нас вентиляції нуль, вологість зашкалює і в хаті дуже тепло. Стояли дерев'яні старі вікна, то вода просто постійно текла по підвіконнику на підлогу. Чоловік вперся, що з такою антивентиляцією ніякі вікна тому не зарадять, але я теж вперлася)), і влітку замінили на кухні вікно на двокамерний енергозберігаючий пакет. Так от, в кухні мені зараз цілком достатньо мікровентиляції, щоб нічого не текло, вікно практично не запотіває, привідкривати його треба хіба коли щось вариться на всіх конфорках. А в кімнаті далі потьоки, чорні стіни по кутках. Навесну поставлю в кімнаті таке ж. Цьоця недавно в новобудові мала таку ж поблему: ті вікна, що поставив забудовник, постійно були мокрі. Поставили кращі вікна і нічого не тече.