ПМС. Дівчата, кому знайомий цей стан і як ви його приборкуєте?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Masichka, 16 Вересень 2016.

1. Polishgirl

Polishgirl Active Member

А звертався хтось з цією проблемою ПМС до гінеколога?
    Бо в мене також раніше нічого такого не було, після другої вагітності почалося. Останні цикли то жесть, крім того не регулярно, один раз аж на 37 иц день, почувалася жахливо, голова розколювалася, перед МЦ нервова, ужасно, все не так, потім коли вже починаються місячні, то це все проходить, а починається низький тиск, голова тріщить, все болить, тошнить, іноді до рвоти. Помогло вино червоне))))
    Чекаю ще одного циклу, якщо знов таке буде, то піду питатись....

2. Provizor

Provizor Well-Known Member

Консультувалась з гінекологом з приводу ПМС, бо зміни настрою були нестерпні. Приймала мебікар з 14 дня циклу до початку місячних протягом 3 місяців. Тепер використовую препарат ситуаційно. Також лікар рекомендувала оральні контрацептиви, але я іншої думки.

• Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. AllaZyto

AllaZyto New Member

Ефірні олії допомагають :girl_yes2:

4. Polishgirl

Polishgirl Active Member

@Provizor скажіть будь ласка, чи вам просто виписала лікар препарат, чи ви проходили додатково обстеження, скажімо гормони.... І чи препарат по рецепту?
    Я себе почувала просто чудово, і бажання до статевого життя було, і от приблизно на 16 день циклу зранку знову те саме, все дратує, нерви, часом все ок, а наступної хвилини мене випирає, то чоловік не так міміку робить, то не то говорить і т д.иі взагалі нічого не хочеться, думки скачуть, навіть з дому виїхати труднощі...

5. Provizor

Provizor Well-Known Member

Цей препарат безрецептурний, додаткових обстежень не потребує. А взагалі здавала жіночі гормони та гормони щитовидної залози. Все було в нормі.

6. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

О пмс) в цей період мене краще не чіпати:girl_crazy:Я стаю дуже нервова, хочу солодкого і мене пробиває на сльози через всякі дурниці. Коли в мене такий стан, то одразу згадую, що все ок, просто скоро КД. А ще перед цими КД, просто за день до них, мені дико захотілося кави і саме з вершками, хоч я її майже не п'ю. От так захотілося, що я аж другий раз побігла в магазин за вершками :girl_haha:. І так вона мені смакувала шо ну :nyam2::cofee:.