Побутова техніка

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Войцек, 27 Травень 2007.

  1. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Я купила білоруську, там є регулятор температури, дуже прикольно обдуває, досить рівномірно, круги підходять до якоїсь там крутої за кілька тисяч. На електрику я увагу не звертала, бо якби воно не газ, та і собі сушимо. Порівняно з прозорими піддонами пластиковими, її ще не покрутило. Я не любитель сушити на високих температурах, то в мене 10 ярусів сирої пастили сушаться до 1,5- 2 дні при 36-40 градусів, залежить від ягод і фруктів. Проверена заичацно що швидше би була, але я для себе роблю.
     
  2. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    І я з тими ж питаннями в тему :).
    Може ще в когось є досвід та поради?

    Батьки три роки тому купили в Німеччині хлібопічку Clatronic за 30 євро нову. Простенька. Вона два роки справно прослужила. А потім замішувальний елемент почав нещадно скрипіти - ремонт 500 грн. Через пару місяців знов заскрипів. То таку не порекомендую :).

    (До речі, мама випікає хліб з солодом - дуже смачний темного кольору виходить).

    Чи варто розглядати Мулінекс?
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Сестра чоловіка живе в Італії, то за ті роки вже штуки 3 свекрусі привезла. Остання якась "дорожча" з вигляду і з 2-а "мішалками", виробник не з відомих. Попередні теж якісь нонейми місцеві були, дешеві, то теж за кілька років той механізм виходив з ладу, і нову купити в Італії було деше, ніж ремонтувати, та й запчастини нелегко знайти. Те саме в неї в Італії - вона їх певно вже більше 5-и поміняла. Причина завжди однакова - "зношується" та "обертальна" деталь. Але чомусь вони там вважають, що краще брати дешевше і частіше міняти, бо якщо вийшов гарантійний термін - ремонт дуже дорогий. Один раз їй вдалось поміняти по гарантії, бо зіпсувалась до року часу. Можливо, дорожчі брендові агрегати служать довше, хай дівчата скажуть, бо особисто я хлібопічки не маю і поки не бачу потреби, бо печу в духовці, і такий хліб мені смачніший.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. basia

    basia Well-Known Member

    у мене Мулінекс 2000 - модель стара, проста і вічна. Працює в нас з 2010. Місить все - Паски, хліби, пельмені, піци. Використовую в середньому 2-3 рази в тиждень. За цей час змінили мішалку і сальник ( десь до 1000 грн - при теперішніх цінах на техніку смішна сума за роки роботи).
     
  5. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    і в нас мулінекс. вже років 7 чи 8. ТЬху-тьху досі працює. Хліб через день пече.
    --- дописи об"єднано, 16 Травень 2020 ---
    а випічку яку в ній готуєте? коржі до торта чи печиво можна приготувати?
     
  6. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Все, що завгодно. Пекла і коржі, і печиво, пироги, кекси, піцу, паску навіть.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    І в моїх батьків Мулінекс вже років 7 справно працює.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
  8. Talkalife

    Talkalife Member

    можливо підкажете чи хтось інший, яка рецептура хліба, щоб він менше кришився. Бо я домашній хліб дуже люблю, але малса на нього не намастиш і тонку скибку велику не вріжеш, бо так кришеться. Я десь на здається на Хлебопічка.ру, здається, читала, що потрібно додавати крохмаль до борошна, тоді хліб виходить схожий на купований. Можливо знаєте яке співвідношення крохмалю, якщо це так. Або інший рецепт.
     
  9. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Нажаль не підкажу. Хліба в мультипічці не пекла. Пекла паску, то вона теж дуже крихка виходила.
     
  10. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Шукайте рецепти конкретно під вашу модель хлібопічки. В моїй є програма швидкої короткої випічки хліба, тісто мало міситься і підходить, і хліб менш крихкий і схожий на магазинний.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Talkalife

    Talkalife Member

    ООО це добра порада, дякую. У мене ж теж є программа ультрашвидкої випічки, треба буде спробувати. Одного разу пекла на ній - там дійсно хліб виходить більш твердий, не такий м'який. Дякую буду знати!
     
  12. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Витяжка: хочу або з висувною частиною або купольну (і не ховати тумбою). Як оприділитися?))) готувати - багато

    І ще... в якому ціновому діапазоні бути, щоб не здешевити на якості і не переплатити за бренд? 3000-6000грн? Які виробники?...
     
  13. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    не беріть з висувною, бо то не є нормальний витяг. можна повновбудовану, вона буде як купольна, просто без декоративного кожуху, можна прикрити фасадом. Але то не ваш варіант, я так розумію. Порахуйте яка має бути мінімальна потужність витяжки враховуючи площу вашої кухні. Потім, якщо у вас стандарних розмірів плита (60х60), беріть витяжку шириною мінімум 75см. Маючи мін.потужність та ширину - вже відфільтровуєте по параметрах, бюджету, і вибирайте модель, читайте відгуки. ще можна поїхати на торпедо, там привозять побутову техніку і витяжки нові в тому числі. Можна там щось підібрати дешевше, але моцне.


    Важливо також як встановлено витяжку і підключено до венканалу. Можна взяти замалу трубу, і вже її ефективність впаде. Також через варіант коли йде труба, а знизу є маленька решіточка - теж падає ефективність.
    От хороше відео на цю тему, вибачте що російською, але українською не натрапляла.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1