Порадьте кваліфікованого сексопатолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Sahara, 27 Липень 2009.

1. Левицька

Левицька New Member

Відповідь: Порадьте дієвого сексопатолога

дивлячись які... якщо показують тупо сам проце крупним планом пів години одне і те саме - то не дуже))) А з сюжетом - так, головне, щоб була якась пристрасть, а не кривляння.

2. bora

bora Well-Known Member

Цікава думка. А Ви думаєте під час процесу чи кривляєтесь?Чи зачіска не зіпсулась? Чи щоб пристойно все виглядало? Якщо так - перестаньте це робити. Жодних думок - тільки фантазії на тему.

3. Левицька

Левицька New Member

про це я точно ніколи не думаю! часом думаю : нічого не думай, нічого не думай)))))) аж самій смішно

4. bora

bora Well-Known Member

Та нє, думайте про те, що Вас найбільше збуджує, а не про те, щоб у голові ніц не було;)
    А що саме це має бути - в кожного своє певно. А може літератури почитайте відповідної? Хоча б Набокова. Бо щось уявляти Ви мусите.

5. irushka

irushka Well-Known Member

Кгм, не дуже легко мені на такі теми говорити,але я спробую. Прочитала тільки кілька останніх сторінок, але, здається, Левицька я вас розумію. Ні, я знаю що таке оргазм і він у мене не такий рідкісний гість, але проблема в тому, що я дуже легко відволікаюся в сексі. Часто знаю наперед чи отримаю оргазм цього разу чи ні. Це залежить від настрою і міри втомленості, але найбільше мене дратує, коли я чую, що за дверима хтось ходить з домашніх. Колись як ми тільки одружились, вирішили серед дня трохи "відпочити", то в найцікавіший момент під двері прийшла баба і повідомила, що вона мені бульби начистила, щоб я зварила:girl_crazy: :girl_mad: А ще як мала народилась, то вона в сні собі повернеться, а я вже все, переключилася на думки про неї і по всьому. Тобто мій оргазм точно в мене в голові, бо коли в ній спокійно, то відчуття неперевершені. Я про це з чоловіком говорила і він це знає, раніше засмучувався з того приводу, зараз вже звик, зате більше старається підлаштувати мені гарну атмосферу, до речі вино мені таки допомагає :girl_curtsey:
    І взагалі, моя найбільша фантазія і мрія, це опинитись на якийсь час з чоловіком на безлюдному острові, щоб ніщо і ніхто не відволікало і розслабитись наповну:girl_in_dreams: Скажіть, таке лікується?:girl_in_dreams:

6. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

власне, мусите сказати, щоб все було добре й надалі, бо з часом ваше незадоволення може перерости в постійні докори, незрозумілу для чоловіка злість тощо. Власне такими розмовами можна підвести його до головного, і такі розмови в жодному випадку не образять його, а навпаки, вам стане ще цікаві разом
    Я не знаю в кого там як, але думаю, що рольові ігри для "початківців" не підходять. Це вже з розряду "любий, мені нудно, давай ти будеш лікарем і зробиш мені больно" Жінці, яка не відчувала оргазму, мазо не можна пропонувати, бо вона не зможе відрізнити де межа між файно і вже дуже погано. В пориві страсті можна так сильно "попрацювати" що потім наслідки можуть бути у вигляді синців і гематом. Спочатку треба налагодити словесні діалоги під час сексу, не боятися і не встидатися говорити про свої бажання і відчуття, а тоді вже можна експерементувати з рольовими іграми, іншими еротичними примочками.

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

а навіщо, в мене таке часто буває, то найкраще це годинки дві поспати, тоді мозок в такій відключці, що на першому місці саме те що треба, і тоді ваше ліжко - це єдиний безлюдний острів :)

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

оце дуже хибний підхід до чистих взаємних стосунків, і дуже далекий від правильного, бо зараз ви боїтесь образити коханого, зачепити його егоїзм, а потім його ж "пилятимете" через свою невдоволеність життям, зокрема сексуальним.

7. natalka-matias

natalka-matias Well-Known Member

а в мене інша проблемка. на підході до цього-от-самого мене хапає корч або на одній нозі або на другій- і з "дуже добре"- все стає "дуже погано", мало того що перебиваю собі кайф то ще й чоловіка лякаю:sad:

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В принципі можна підписатись під кожним словом, думаю це проблема не ваша, не моя, не ще когось- а трохи жіноча, бо жінка може робити на відміну від чоловіка декілька справ одночасно, а в цій сфері життя це бомба сповільненої дії. Тут тільки позитивний настрій і бажання абстрагуватись та насолодитись можуть принести результат. :)

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Левицька, думаю вм потрібна довга і ефективна прелюдія - тоді все буде гаразд :))) і думки лишні на задній план відійдуть. все буде гуд!!! не хвилюйтесь!!

10. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Читала одну хорошу статтю на цю тему, писалося про жіночку, котрій було 45 років, і вона нічогісінько незнала про оргазм та й взагалі про насолоду від статевого життя. Жіночка зверталась до кількох сексопатологів, і жодний не допоміг, допоки їй не порадила знайти хорошого психолога. От вона писала, що після кількох відвідин, вона вже "пищала" від радості, яку їй приносив секс з чоловіком :girl_in_love::girl_claping:.
    Можливо дійсно в таких випадках проблему треба віднаходити десь глибоко в жінці, можливо Ви себе не любите, не подобається як ви виглядаєте, чи ще присутні якісь комплекси. Треба полюбити себе хорошу, бажати собі добра і задоволення :girl_curtsey:.

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Роздрукувати як постер і повішати собі на лоба-і все буде добре :)

12. Provizor

Provizor Well-Known Member

Як на мене проблема в "думанні", скутості чуттєвої сфери логічними оковами мозку. Тіло знає куди йти, тільки потрібно його почути і відпустити. А постійне прокручквання в голові: "Розслабся, не думай, і т. д.", робить недосяжним задоволення. Я думаю варто поспілкуватись з психологом, в них повно технік, як позбавитись постійного аналізування. А на рахунок чоловіка, я б сказала, що моя сексуальність змінилась, і я не відчуваю того, що відчувала, домовилась разом пошукати вихід.

13. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Відповідь: Порадьте кваліфікованого сексопатолога

Читаю в даний момент книгу Інгрід Тробіш "Бути жінкою-це радість... І яка роль в цьому чоловіка". І ось по даній темі, прочитала таке: "Про радість при статевому акті - чи радість - це тільки для чоловіка?"
    ...це тіло...замучене...
    У жарі нашого з"єднання
    так рідко досягає воно вершини!
    Хоча бажаю цього від усього серця,
    і напружую усю свою волю,
    нічого з цього не виходить.

Неначе не запрацював мотор -
    або він запрацював, але йому треба часу,
    щоб набрати обертів,
    а потім працює він у холосту.
    Я ненавиджу себе.
    Я починаю боятись цих ночей,
    які не зближають нас!
    Він, мабуть, задоволений.
    Але чи це дійсно так?

Я приховую своє розчарування,
    але він не може мені допомогти.
    Чи радість - це тільки для чоловіка?
    Тоді який смисл має неподілена радість?
    У мене наростає напруження. Куди це приведе?
    Я не знаю.

(Ці слова адресувала відома франц. акторка до свого чоловіка.)
    Авторка книги наголошує, що сексуальна радість - це дар Божий, даний як чоловікові так і жінці.

14. Milana Y

Milana Y New Member

Я думаю що такі проблеми найчастіше психологічні. Я би радила теж звернутися до психолога. Моєї коліжанки чоловік звертався до нього з проблемою потенції (на нервовій основі). Йому допомогло! Проблему вирішили! Але у вашій сит., думаю краще йти разом.
    Є багато чинників котрі на це впливають, а допомогти розібратися зможе тільки хороший психолог.

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Велике прохання, хто має координати лікаря Черепаніна, скиньте мені в ПП.

16. Delfy

Delfy Well-Known Member

можливо, це вже не актуально, але я свого часу дуже цікавилась такими речами, які описані вище. стосовно психологічних факторів - писати не буду, бо тут все зрозуміло, корисних порад давали Вам багато. а от з практичних - моя порада (пробувала також на собі, допомагає досягти оргазму вдвічі швидше).
    Під час повільного (саме не швидкого і агресивного) СА (у зручній Вам позі, мені краще, коли чоловік домінує) пробуйте скорочувати внутрішні м*язи, ніби ви не хочете відпустити чоловіка, ритмічно, але швидше ніж сам темп СА. ті ж самі вправи Кегеля. Але зосередьтесь якраз на собі. побутдьте трішки егоїсткою, нехай чоловік зачекає і все ін.теж. Бажаю успіху. Сподіваюсь, комусь допоможе.

17. altari

altari New Member

Черепанін приймає в поліклініці біля Цирку(дорога до церкви св.Юрія)

18. A_Stella

A_Stella Member

А ще можна спробувати купити банальний кліторальний (бажано маленький і не шумний) вібратор і під час статевого акту стимулювати клітор. В Дюрекса наприклад є.

19. WildWind

WildWind Member

Вперше відчула оргазм ще коли була незаймана. Особисто я нічого не робила)) Навіть у одязі була...
    А вже коли стала жінкою, то перший оргазм був під час куні, причому я довго пручалась, але мій чоловік казав, що мені мусить сподобатись) Ось так) А після цього випадку все стало дуже просто, я вже знала що мені потрібно, і можу хоч з настроєм, хоч без, хоч з чоловіком, хоч сама) Настрій і чоловік звісно забезпечують значно сильніший оргазм.
    Я роблю, досить часто і дуже давно.
    Власне з початку мого статевого життя з чоловіком пройшло трохи часу, перш ніж я почала відчувати оргазм, але я над тим сильно не думала, ми багато експерементували, робили все, що бажало тіло, я ловила кайф просто від сексу, а оргазм просто якось прийшов одного разу, як додатковий бонус, не можу сказати, що без нього було гірше.
    Якщо вас цікавить, що саме я роблю, щоб досягнути оргазму на самоті, коли чоловік на пиві з друзями, радо відповім в ПП)

20. dvgfhnjh

dvgfhnjh Загублений

Ой дівчата навіть не знаю з чого почати, але мені здається, що зайшла я в тупік. Почну з початку. Виходила заміж незайманою, перший наш секс був ненадто вдалим, мене боліло і якщо чесно то хотіла, щоб все скорше закінчилось, але чоловік був дуже уважний робив все лагідно та ніжно. Але коли налагодились в нас сексуальні стосунки, то чоловін не переймався чи я отримала задоволення від сексу (я ніколи ні одного разу не імітувала оргазм). Через рік я почала сама по собі отримувати оргазм але це було без лишніх зусиль з боку чоловіка, я подумала що воно вже налагодилось само, але я завагітніла і після родів оргазм НЕ відновився все стало на свої місця. Якось як я наважилась з ним поговорити про це, це напевно пройшло після одруження років з 4, то мій коханий дійсно я його дуже люблю, то він відповів, що мені має приносити задоволення вже той факт, що я роблю приємно і приношу задоволення своїй половинці, я була в шоці! Після других родів все було відновилось стосовно оргазму(знову ж таки без особливих старань мого чоловіка), але потім по трохи він(оргазм) почав пропадати, ну як пропадати я просто не встигаю все є прилюдія як надиво мій чоловік її любе, але коли доходить до самого статевого акту то чоловік кінчає через 1-2 хв., а мені буквально ще чучуть не хватає ( а другий раз йому треба добряче відпочити хвилин 30, то в мене вже бажання пропало. А останній місяць я взагалі перестала збуджуватись, я так підозрюю, що організм сам себе перестраховує, бо так простіше раз два і всьо, а коли збуджена потім не можу півночі заснути і низ живота починоє боліти, і мені здається що це вже тупік якийсь, займатись масторбацією це не вихід, бо читала що потім при сексі буде важче досягнути оргазму ніби нервові закінчення притуплюються, кунілінгус чоловік робить але воно мені не подобається, хоча і мінєт я йому роблю без особливого задоволення але щоб йому було добре, розказувала мені знайома, що вона кінчає тільки від того, що робить мінєт чоловікові, я якась неправильна напевно. Що порадите, бо це замкнутий круг і мені здається що це вже тупік якщо організм вже перестав реагувати на чоловіка і на його ласки, щоб я незбуджувалась і меніж не було від цього гірше, а чоловік на це відповів, що треба вміти розлаблятись, а я вміла вміла, а тепер неможу чи нехочу...