Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. zarucja

zarucja New Member

Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

якщо йти до гінеколога,то тільки до пана Грицишина! Я з ним познайомилася зовсім випадково,попала на другі роди до нього,як до чергового(просто лікар з яким я домовилась,не приїхав,на моє щастя).Роди пройшли дуже класно,навідміну від перших,зовсім без стимуляції,можна було ходити,сидіти на м"ячі,навіть чоловік був присутній.
    В мене після перших родів появилась ерозія шийки матки,хто тільки не лікував всякими примочками,а він мені вбив в голову що це е серьозна небезпека,і справді лікуеться це тільки кріодеструкціею,і що він саме ц им займаеться 20 років.1 сеанс і все,я забула ...Ще гарне відношення і делікатно все робить.тел Руслан миронович 050ХХХХХХХХХ

Останнє редагування модератором: 20 Січень 2011
  2. Donata

Donata Active Member

Ніколи в життя до нього більше не хочу попасти, хай би був навіть останнім лікарем на землі!!!!!!:girl_devil:

попала також до нього на 2-х родах як до чергового, бо мій лікар мусив їхати на конференцію і заборонив йому мене стимулювати ліками, так п. Грицишин зробив все, аби я народила в його зміну, вручну відкривав мені ШМ :girl_cray::eek:, порвав мене де тільки зміг, а свого добився, без 5 восьма народилась донечка, і ще до всього ніжку їй вивихнули :girl_cray:.
    Як приходив на огляди потім, то такої тяжкої руки у гінеколога ще не зустрічала. Відразу натякнув про оплату, перерахував, спитав ким працює чоловік і сказав, що то мало, хапуга :tanksmile:
    Перші роди пройшли без тріщинки, лише позитив :girl_tender:, а народження доні перетворив на тортури, як згадаю, аж плачуууу :girl_cray:

навіть не можу спокійно прокоментувати, "нет слов, остались одни выражения", пройшло 1,5 року, а до тепер пам"ятаю ...

щиро Вам заздрю zarucja, що не довелось такого пережити.

з гінекологів рекомендую:
    Шидлик Зеновій Маркович, (Топольна, 2-га гінекологія)
    Мартин Тарас Юліанович, (Русових 4, зав. 2-го гінек. відділення)

• Подобається Подобається x 1
  3. Artemida

Artemida Well-Known Member

Вчора була на огляді в "Інтерсоно", лікар Гуняк Лілія Дмитрівна. Колись я вже у неї лікувалась, залишилась задоволена (десь вже вище, по-моєму,писала, що після двох років безуспішного лікування хронічного андекситу, саме Лілія Дмитрівна позбавила мене тої напасті).Так само і цього разу,все пройшло добре. Лікар дуже уважна, гарно все пояснює, огляд робить дуже делікатно....Ціни правда там недешеві, але як на мене воно того варте.

До речі, зараз в "Інтерсоно" багато нововведень (при УЗД роблять багато фотографій, щоб в майбутньому мати якомога більш чітку картину всіх болячок пацієнтки, кожен може дивитися свою медичну картку в інтернеті, результати аналізів теж можна довідатися в інтернеті). Дуже зручно.

4. Марточка

Марточка Well-Known Member

Хтось лікувався в Петрівської(не пам`ятаю як називається) на Медової Печери в поліклініці? Які відгуки про неї

5. maryn

maryn New Member

Хтось лікувався у Третякової Марії Володимирівни?Напишіть, будь ласка, свої відгуки про неї.

6. Sapiha

Sapiha New Member

Ходила на післяпологовий огляд до Триньки В.Б. в 5 поліклініку. Йой йой і скільки вона всього в мене знайшла, от тільки чомусь не по гінекології. Понавиписувала різних чудо ліків від ТЯНЬШУ і сказала що як все це вип"ю то буду здорова і задоволена життям.
    От думаю до якого ж мені тепер лікаря піти, що б нормально перевіритися.

7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Я також була у неї, дуже хороший спеціалість і чуйна людина!

8. Tanita

Tanita New Member

Можу Вам порадити Годиша Олександра Ярославовича з Батальної. Добрий спеціаліст, знає свою справу.

9. SORRI

SORRI New Member

Огородник Юрій Юрійович (на Топольній),справжній професіонал,приємна людина!!!Оглядаюсь тільки у нього 8 років.

10. altari

altari New Member

Батько його теж саме!

11. Sapiha

Sapiha New Member

Дуже Вам дякую, от тільки знайду з ким залишити дитину і зразу виберусь до лікаря :connie:

12. Drizzle

Drizzle New Member

Дамочки! Я не маю свого гінеколога - хиталась від одного до іншого. А сьогодні знайшла неприємну проблему (здається, знову бартолініт) і не хочу на Різдво лежати в лікарні. Прочитала, що Третякова непогана - дайте телефоооон, хто може! Інтерсоно забитий сьогодні, куди йти?

13. casablanca

casablanca New Member

дівчата, хто що знає про лікарку Ірину Самойленко з клініки на Русових? Буду вдячна за інформацію. Колись лежала в неї на збереженні, склалося гарне враження, та це було 9 років тому... люди змінюються, і не завжди на краще. Бо з дільничною гінеколожкою вели-и-и-кі проблеми. Вона моцно сидить на "Тянь-Ши" і всім пхає, треба-не треба. А коли я попросила призначити інше лікування, подивилася на мене, як на ідіотку. Каже: "А я думала, ви розумна жінка..."

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Ось-ось, саме вона і пхає Тянь-Ши де треба і де не треба. Вона моя дільнична, але справи з нею мати більше не хочу й нікому не бажаю!!!

14. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Дівчата, порадьте, будь ласка, хорошого гінеколога для загального огляду і УЗД на Сихові або на Русових і скиньте контакти в ПП. Буду дуже вдячна!

Останнє редагування: 9 Січень 2011
  15. чоня

чоня New Member

а хто що може сказати про Грицишин Наталю Миронівну? Вона недавно відкрила приватний кабінет на Рясне, і ще працює десь на Топольній

16. Ромулька

Ромулька New Member

Як лікар вона хороша багато в чому помагає людям, а я через неї чуть не втратила дитину, притому , що зверталась і казала що турбує....дитинка народилась передчасно і добре, що все так закінчилось.

17. Марточка

Марточка Well-Known Member

Я вчора випадково попала в жіночу консультацію до Кузьменко в полікл.на Симоненка.Вона мені видалась на перший погляд приємною і розумною лікаркою.Але тут бачу тільки 2 відгуки(важко зробити по них висновки) про неї,може ще хтось до неї ходить.Підкажіть,чи дійсно вона така і чи варто до неї ходити,бо я вже обходила багато лікарів і ще поки свого не знайшда(((.Дякую

18. Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

І мені потрібно до гінеколога сходити. Може підкажете, чи в поліклініці на Мазепи є толкові лікарі, чи краще туди не йти. Бо якщо там всі такі, як наша сімейна, то шкода час тратити.

19. Уляна

Уляна Well-Known Member

Кажуть там якийсь лікар-гінеколог толковий. Фамілії не памятаю, але жінки до нього табунами ходили , а хто у Вас сімейна.
    Правда давно я там не була, читала про нього в цій темі.

20. Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

Трошки переглянула тему, то, напевне, цей лікар, про якого ви говорите Шипунов В.П. А сімейна в нас Лесняк.