Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

Я ходжу до неї, вона лікар-гінеколог, мені подобається як спеціаліст, все узгоджує зі мною, за багато років знайшла свого лікаря, але то все індивідуально.
    по питаннях планування, нічого не можу сказати, бо до неї потрапила вже, будучи вагітною.

2. Masterpiece

Masterpiece Member

сама не ходила, але чула тільки позитивні відгуки від своїх знайомих, зокрема і по плануванню, і по контролю вагітності.

3. Maruska

Maruska New Member

Я недавно була в лкаря Чурiковоi Антонiни Олександрiвни на Рапопорта в жiноч.конс.Дуже приэмна,виглядаэ дуже молодо,але пiдходить до своэi справи так,як треба-користуэться новини методами диагностики та лкування инфекцй.Лiкуэ ерозii шийки ,не вiдправляэ одразу на крiо,як всi решта.Я дуже задоволена.Ще бачила,що в неi вагiтнi стоять на облiку.Коли прийде час обов*язково стану до днеi на облiк.[COLOR="Silver"

4. LVitaliti

LVitaliti Member

А можна мені якісь контакти Чурікової А.О., мені якраз потрібна консультація щодо ерозії...
    А про Сильвестр Галину, можу сказати, що як людина вона приємна, сусідка моя)) як в лікаря лише раз консультувались, теж допомогла :)

5. zabudko

zabudko New Member

Дівчата, не зміг знайти відповіді у цій темі (може зле читав), але маю просьбу:

підкажіть хорошого гінеколога, щоб можна було іногородній вагітній стати на облік.
    Буду дуже і дуже вдячний.... якщо є номер телефону лікаря, будь-ласка надішліть в ПП.
    Дякую,

Останнє редагування: 29 Липень 2013
  6. artariya

artariya Member

Привіт усім!
    Порадьте, будь ласка, хорошого лікара-гінеколога на левандівці в залізничній поліклініці, який допоміг би настанню довгоочікуваній вагітності.

Багато читала хорошого про Філіпюка на РУсових. До нього можна просто так попасти? І який там ціновий ефект?

Останнє редагування модератором: 29 Липень 2013
  7. Kryhla

Kryhla Member

І мені, будь ласка. теж маю таку проблему. Може ще хтось порадить хорошого лікаря для лікування ерозії, бажано шевченківський р-н, центр.

8. Maruska

Maruska New Member

Чурiкова Антонiна .приймаэ в жiноч.консультации.на Рапопорта 8 .номер тел.Та вaгiтних вона веде без Львiвськ.прописки.точно знаю моя знайома з Криму стоiть.Ваг-их вона не напрягаэ:) ставиться дуже лояльно

Останнє редагування модератором: 12 Серпень 2013
  9. Masterpiece

Masterpiece Member

Дівчата, хто знає - відділення Томича ще не закрили? Він ще приймає?

10. SYaryna

SYaryna New Member

Порадьте, будь ласка, хорошого лікаря-гінеколога у Львові, який би розбирався в гормонах. Лікувала проблеми шкіри обличчя з допомогою преоральних контрацептивів, але поплатилась тим, що тепер у мене місячні без таблеток не проходять. Більше року лікуюсь у різних лікарів, а результату все ж нема. Можливо хтось мав схожі проблеми з відсутністю місячних. Допоможіть, будь ласка, а то гроші йдуть шалені, а було б ще за що ((((

11. Ольга

Ольга Well-Known Member

Раджу сестру Іринею, яка консультує в шпиталі Шептицьких.
    (якщо не помиляють то там також і найдешевше кріо у Львові)

12. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Дівчатка, можливо хтось має контакти Саганської з Хімічної?

13. Крапочка

Крапочка Well-Known Member

Дівчата, прошу Вашої допомоги! Можливо хтось може порадити гінеколога, який спеціалізується на лікуванні вагінального дисбактеріоза. В мене наступна ситуація: вагітність - 3міс., поганий мазок (обільні виділення), а бакпосів показав знижене число лактобактерій + золотистий стафілокок. Дякую!

14. Raven

Raven Мама малятка

Золотистий стафілокок є у всіх, просто в різних кількостях, і по різному організм на них реагує. А знижена кількість лактобактерій при вагітності то часте.

15. Крапочка

Крапочка Well-Known Member

Та власне, що показник 10^3 вагінально - то немало + виділення обільні жовто-зелені + високі лейкоцити, що свідчить, що організм сам не справляється.
    Взагалі , то довга історія: лейкоцити були високі давно, лікарка казала, що то через ерозію, зробили кріодеструкцію, потім далі високі і гінеколог каже, що то статева інфекція і 2 рази призначала антибіотики мені і чоловікові, ну а я, нерозумна, пила, чим і погіршила становище. Дізналась про вагітність, то вже і чоловіка до уролога відправила, щоб самі по лікарях не ходити, то в чоловіка всі аналізи зразково-показові. Тоді я вже сама в Синево поздавала аналізи, мазки, бакпосів і єдине, що виявили це - золотистий стафілокок. Трохи почитала, виявляється, що цей вагінальний дисбактероз тепер досить поширена штука, але під час вагітності з цим жартувати не можна. Тож шукаю хорошого спеціаліста, бо своїй лікарці вже не дуже довіряю.

16. Raven

Raven Мама малятка

Спробуйте Пурпуру Роксолану Йосипівну. Вона приймає на Сихові в ЖК і в "Альтернативі". Правда вже не маю її контактів.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

кажуть тут люди, що вона вже лише в Альтернативі...

18. Kuskus

Kuskus New Member

Дівчата,
    Підкажіть де у Львові знайти Кривка Бориса Ярославовича, гінеколога.
    Треба терміново, кажуть хороший лікар.
    Адрес його приватної клініки може хтось знає, не можу знайти в гуглі,
    або робочий адрес.

Хто ще є хороший у Львові? (проблема - киста, дуже короткі і болючі місячні)

Дякую!!!

19. PurePoison16

PurePoison16 New Member

Дівчатка, підкажіть, будь ласка, номер телефону Філіп'юка І.Т.
    Буду дууууже вдячна за швидку відповідь!

---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

Дівчатка, підкажіть, будь ласка, номер телефону Філіп'юка І.Т.
    Буду дууууже вдячна за швидку відповідь!

20. silvia

silvia Well-Known Member

він зав.відділенням гінекологічним на Топольній, приємний дядечко. Була років зо 4 тому у нього на консультації.
    Приватний кабінет "КМК" вул Котляревського 27.

• мімімі мімімі x 1