Ідіотизм Ваша ПММ кожного разу "випльовує" із себе хімію,яка тіко чистить і розчиняє той самий жир, утворений при митті посуду іншими сусідами. Ще й з гарячою водою... Порекомендуйте "фахівцю" хоч трохи головою думати
Дівчата, в моїй посудомийці перестав відкриватися в процесі миття контейнер для порошку/таблеток. В когось таке було? Чим зарадили? Є шанс самостійно щось почистити чи викликати майстрів? І ще одне - постійно залишає білий наліт на посуді, пробувала і порошок, і таблетки all-in-1, і сіль різну...
Вам нормального ополіскувача тре. На рахунок контейнера: спробуйте пилочкою для нігтів чи чимось тонким ту пружинку підцепити. Вона могла заклинити, то якшо в вас бош.
потрібно ополіскувач і сіль. Там у посудомийній машині мусить бути настройка на твердість води. Ну, як то пояснити. В мене, наприклад, там де заливається ополіскувач, під кришкою написано цифрами 1,2,3,4,5,6 і є стрілка куди потрібно її повернути. Потрібно повернути так, щоб стрілка показувала на 5,6. Тоді воно в мене добре відмиває наліт.
Тобто, ополіскувач і сіль потрібні навіть тоді, коли користуюсь таблетками "все в 1"? В мене теж пояВИВся наліт і капельки води. І ще одне... деякий час не користувалась ПМ і зараз ті дірочки, з яких має текти вода забиті трохи вапняним нальотом. Не підкажете, що би то зробити?
2 місяці як маю посудомийку, але щось ніяк не можу з нею порозумітись. Якість миття мене не влаштовує (в порівнянні з маминою мийкою маловідомого китайського виробника, що мене засмучу ще більше) - не все відмивається, і тут я не про пригорілі баняки, залишається наліт на склянках і не тільки. Сіль і ополіскувач налаштовані на максимум, на нижчих дозах - ще гірше. Програми вже теж всі перепробувала - інтенсивна мийка миє гірше, чим економна чомусь. Єдине що ще не пробувала міняти - таблетки. В мене якісь доволі бюджетні з магазину, де продають польську хімію. Якраз зараз треба купувати нові. Є якісь на 100% безпрограшні? Можуть бути з дорогих. Мене просто трафляє, коли витягую посуд з машини і половину треба перемивати або перетирати.
Ага тре. Я тому беру бюджетні таблетки. Ополіскувачч маю наш український, дуже ним задоволена. Щоб позбутись накипу, купіть омивач до пмм. такий в одноразовій банці
Не підкажете, де таке продається і як виглядає. Дівчата, питання до всіх - як Ви доглядаєте за своїми ПММ? Моїй вже 2 роки, і я задумуюсь, що треба би її прочистити, чи що? (Ну от, по типу, як пральку я час від час проганяю на 90 градусах з лимонною кислотою).
В ватсонсі, епіцентрі, де продаються засоби до пмм. Така мала баночка запаяна воском. Хороший є домол, дм. Раз в пару місяців промиваю їі.
Які таблетки і ополічкувач берет? Яка машинка? У мене бош. Купую і сомат, і фініш. Сіль, таблетки 3 в 1, ополіскувач. На 100% не задоволена.
Навряд чи такі існують! Але фірмові таблетки Сомат Голд мене цілком задовольняють , брала в Польщі і в нас в Ашані , всі бюджетні мені не підходять . Якщо машинка після промивки (промиваю готовим засобом Фініш) то миє не погано і дешевими таблетками , але через 2 тижні починає "хламити " більше не експерементую. Спробуйте нові таблетки , відрегулюйте сіль і ополіскувач , слідкуйте щоб не вилазив посуд з корзин (ножі чи щось інше , інколи вони торкаються трубок і погано миє ). Ще в мене викидало таблетку в ту частину де лежать баняки і вона погано розчинялась , тепер кладу таблетку на дно ПМ . Маю машинку понад 10 років і задоволена нею .
Обов'язково беру сіль, бо тяжка вода. Таблетки денкміт, вортекс, теско, домол, частіше 2в1, ополіскувач беру наш тортілла. Виставляю 2-3 позицію для ополічкування. Маю бош.
Я якось брала тут на форумі капсули Фейрі, то вони мені поки найбільше подобаються. Таблетки Фініш ім програють. Якось спочатку справді мій Бош мив посуд краще. Зараз часто на ложках і склянках такі бензинові розводи? Що це - забагато ополіскувача?
На разі знайшла для себе оптимальні таблетки які чудово вимивають, але сіль досипаю. Перед тим був порошок фініш, то просто жах, ще ашанівські таблетки і порошок Сомат. То все було не то. Ті чудово мені відмивають і не залишають розводів і ціна смішна Отправлено с моего C5303 через Tapatalk
Трішки більше місяця, як маю ПМ, спочатку набрала різних таблеток на пробу, щоб порівняти "хто є хто", мила спеціально на одному режимі. І можу сказати, що трохи була в шоці, але фініш найужасніші, при тому, що найдорожчі (до речі і тут купувала і тітка з Німеччини декілька на пробу передала, результат однаковий). І наліт залишають і не відмивають вього. Сіль сиплю завжди. Правда сіль в мене від Сомат. Зараз "присіла" на німецькі таблетки "ja", посуд після них прекрасний і ціна не висока. Купила їх тут. Ще мені сподобались німецькі денкміт тут їх на пробу брала, потім тітка з ніців передала - однаково хороші . Ополіскувач не використовую. Посуд весь аж блищить.
маю їхній порошок. з таблетками не подружилася ніяк. і дешешвше однозначно. в мене таке буває на ложках, котрі "під" нержавійку, з чаю ахмад і тд
Я використовую таблетки Зелена лінія німецького виробництва, купую в Епіцентрі, ось такі Засіб для посудомийних машин ОРМ Зелена лінія екологічні пігулки 40шт → Для дому → Побутова хімія → Для миття посуду → Для посудомийних машин → Zakaz.ua - Офіційний інтернет магазин супермаркетів Києва - Купити Засіб для посудомийних машин ОРМ Зелена лінія екологічні пігулки 40шт, Доставка, дуже добре миють. Ополіскувач маю Фініш