Природні засоби догляду за шкірою та волоссям

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Chortenia, 12 Червень 2008.

1. LadyGinebra

LadyGinebra New Member

Відповідь: Природні засоби догляду за шкірою та волоссям

привіт! я лише сьогодні зареєструвалась на цьому форумі! побачила, скільки Ви тут цікавих тем піднімаєте, ось захотілось стати активним учасником цього всього!

так от, я стосовно оцту! ))) від лупи і для загального здоров я потрібно чистим оцтом полоскати чи там є якісь пропорції?
    дякую....

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

дівчата, наскільки пам"ятаю, то від оцту дуже волосся вилазить, не варто ним полоскати.

3. Esma

Esma Member

не наробіть собі біди...лише розбавленим!
    Я знаю що оцет пом'якшує воду, волосся стає м'якшим... Якщо у вас жорстка вода можете спробувати,але на щось більше ніж пом'якшення очікувати дарма. Я на 2-2,5 літри води давала не повну ложку оцту.

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ----------

Щоб вилазило не пам'ятаю. Ополіскувала я ним лише тоді,коли у мене було здорове нефарбоване волосся приблизно 1 раз на тиждень. Тоді волосся легше розчісувалось і мало гарний блиск.

Думаю оцет підсушує волосся + залежить в якій концентрації його використовувати, тому логічно що волосся може ставати більш ламким..зараз на своє висвітлене волосся цей народний метод не приміняю.

4. Mazerati

Думаю, краще вже відвар трав, ніж оцет. Купив в аптеці промашку, запарив, процідив...але ромашка більше блондинкам підходить.

5. sofcja

sofcja Member

точсно. ніколи не вилазило, лише мякшало і блистіло краще! хоча теж десь раз на тиждень полокала... давала на мидницю води десь зо 3 ст.ложки...
    від лупи оцет не допомагає зовсім! лише для помякшення і укріплення використовується!
    лупа переважно від неправильно підібраного догляду робиться! може варто спробувати розібратись в причині появи?

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:50 ----------

темноволосим - кропива в ідеалі..
    а рудим вивар з лушпиння цибулевого.

6. loreniya

loreniya Well-Known Member

десь недавно було гарне выдео в нас на форумы - казали що вода з лимонним соком укріплює саму волосину /довжину, не цибульку/ до 70%. це краще ніж оцет. а чистим оцтом не варто полоскати зі всіх вищенаведених причин ще плюс - СМОРІД ОЦТУ!!!

7. fiesta

fiesta Well-Known Member

Кажуть, вода з оцтом блиску додає. Але краще брати яблучний оцет - запах нормальний буде...

8. kristas

kristas Well-Known Member

ніколи оцтом не користувалась, чула що ніби блиск і мякість додає, але не розумію як шось шкідливе (оцет не рекомендують вживати), може бути корисне для волосся...краще вже лимончик...

9. AilataN

AilataN жива

Дiфтьонки,пiдкислена вода,в принципi не важно чим пiдкислена(а краще чимось типу лимона,яблучного оцту)нейтралiзуе дiю лугiв,якi е в кожному миючому засобi,закривае лусочки на волосинках,тому волосся бiльше блистить i легше розчiсуеться.Розчин на смак мае бути слабокислий.Спиртовим оцтом взагалi не рекомендують користуватись(в iжi в тому числi ). А сполоснути можна навiть сухим вином,розведеним.

10. Heureuse

Heureuse вірю...

Вперше я побачила ту серію в аптеці, а коли вже надумала купляти, то вона і в ДЦ з’явилась (я придбала в тому, що на Дорошенка, ближче до Деманджаро), на стенді справа, там де всі інші шампуні.

11. Yurta

Yurta New Member

Дівчата, а може хтось робив діеву маску для волося на коньяці, порадьте рецепт.

12. gnoma

gnoma Member

Я теж перед тим як мити голову втираю оливкову олію, хоча б на пів години, потім мию з шампунем як завжди, волосся від того дуже гарне, особливо допомагає на посічені кінчики.

13. носик

носик New Member

не знаю чи в ту тему потрапила, але маю проблему зі шкірою рук. ззовні дуже багато тріщин і навіть є кров яні. шкіра є суха і пече.
    Порадьте щось плз

14. Mazerati

компреси з вареної картоплі пробували?

15. kristas

kristas Well-Known Member

Вичитала такий рецепт, сьогодні буду пробувати
    Косметологи считают, что с помощью лаврового листа можно приготовить тонизирующий лосьон для кожи лица и шеи. Для этого нужно взять 20 г листа, вскипятить его в 100 мл воды и дать настояться несколько часов. Протирать этим лосьоном лицо и шею утром и вечером. Он хорошо очищает кожу лица и шеи и даже помогает разгладить морщинки.

16. носик

носик New Member

ще ні. питаюсяя поради, бо сьогодні глянула і страшно глянути.
    дякую, Mazerati!

17. AilataN

AilataN жива

Саме просте-купіть в аптеці олію пшеничних зародків або авокадо і змазуйте руки.Надовго хватить,легко і приємно.

18. Selfish

Selfish New Member

спробуйте розчин вітаміну А(сприяє регенерації клітин),він є в аптеці,недорогий- мені допомагає.

19. AilataN

AilataN жива

чистим вітаміном А в масляному розчині навіть процентному не можна мастити шкіру.на 50 мл основи (олійка або крем) максимум 10 крапель

20. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

носик, мала таку проблему,аж палець тріскав посередині. купила в аптеці олію жожоба. на ніч мажу тим руки і замотую в целофан. підходить і для сухих п"яток