Продукти: що, де, за якою ціною

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Orman, 21 Грудень 2014.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Ця тема щоб ділитися цінами на продукти і господарські дрібниці типу ганчірок. Все решта: прокладки - в темі для прокладок, мешти в мештах, шампуні, креми, туші - в косметичних, дитячий одяг в дитячому одязі, миючі засоби - в миючих засобах, ну ви зрозуміли. Ви ж зрозуміли?
    Бо лавочку прикриють.

Останнє редагування модератором: 26 Лютий 2015
  2. Mammy

Mammy Well-Known Member

А де можна придбати найдешевші шпалери і прості міжкімнатні двері?

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

дівчата ціна 70грн за такі тапочки, то нормальна по сьогоднішнім міркам?

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Промоніторила ортопедичне взуття дитяче:
    теллус на 200грн всередньому дешевший за 4орест-орто, Ортекс ще дешевші за теллус..
    А які з них найефективніші?

Останнє редагування: 23 Лютий 2015
  5. ylysia

ylysia Well-Known Member

дівчата розкажіть, де хто купляє гель-лак? який ?? і де ціни не кусаються ??)))

6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

мій син колись такі мав в садку- дуже швидко та тканина протерлась, десь за два місяці носіння були дзюрки на пальцях.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

підтримую, мені найкраще носяться зетпол та прімігі.На щастя ми минулого літа прикупили трошки зетполів по старих ще цінах

8. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Я недавно такі за 80 грн купляла)Поки носяться нормально - вділи пару раз), дома без взуття ходимо)

9. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Я сьогодні була на Азов_Галичині в Школярику. Звичайна перова ручка Шнайдер 28.90. Багато залишилось рожевих. Салатових і оранжевих менше. Ті, що дорожчі по 43 грн.
    Зошити на 12 арк. Школярик по 2.91. Дуже гарний новий дизайн.
    Ранці від 450 до 600 грн. Вибір досить непоганий.

• Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. Materynka

Materynka Well-Known Member

Ортекс- то закарпатське? Я вже десь в різних темах писала. Якщо воно, то носиться добре, підошва не стирається, польське теж дуже хороше, але воно значно дорожче. По ефективності, то вони всі мають виконувати свої функції. А два інші виробники, щось я їх навіть не знаю. Правда були в нас якісь українські, то швидко підошва стерлася. Дешеве закарпатське продається в аптеці DS ,біля головної пошти. Моя порада брати дитину в магазин і там вже дивитися- міряти, в нас н-д нога широка, а є вузькі модельки, беремо так, щоб був ще запас 1 см.

11. Leditanya

На Шевченка маг. Соняшник чай ділма 100 гр. 26 грн. Чоловік такий самий чай у Рукавичці купив за 43 грн. два дні тому.

Останнє редагування: 23 Лютий 2015
    • Корисно Корисно x 1
  12. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

В Близенько на Франка є акція чай Ділма 80 грам смак Мигдаль+50 гр звичайний за 24.99.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 2
  13. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Жіночі станки для гоління Джілет(виробництво Польща) 5+2шт в Сільпо 29,79грн.

• Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 2
  14. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчатка, а рюкзаки хороші де можна купити? Має бути для першачка. Подруга купляла пару тижнів тому, то заплатила 900 грн ( і то ще тільки з 5% накрутки, майже по собівартості...). Може є дешевше десь??

Ну і в тему ніби ...доллар на міжбанку сьогодні вже 33... ( пару хвилин тому був вже навіть 34...)

15. Leditanya

Я сьогодні якраз дивилась на Азов-Галичині (писала вище). Не так щоб всі ціни запам'ятати але кайт і зібі для першого класу від 450 до 600-650 грн. приблизно. Були і дешевші за 260-300 грн. Це ті на які я звернула увагу. Моделі дуже різні. Ми того року там малому купували. Я маю ще знижку -7%. Цього року ціна на схожий більше 500 грн (того року він коштував 380). І до вересня ціни будуть тільки рости.

• Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 2
  16. Leila

Leila Well-Known Member

а де саме на Азов-Галичині? на Шевченка чи на Городоцькій?

17. Leditanya

На Шевченка.
    --- дописи об"єднано, 23 Лютий 2015 ---
    За 450 грн. дуже мало моделей. Кілька дівчачих. Але ці ранці якісь малуваті мені здались. А так, приблизно 500-600 грн.
    Може на інших гуртівнях і дешевше. Я просто більше нікуди не ходила.

18. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Загубилось, певно, моє питання, бо це не є річ першої необхідності, тому продублюю:
    1. Де можна купити приладдя для манікюру за доброю ціною.
    І новеньке:
    2. Цікавлять точки, де є великий вибір міжкімнатних дверей + нормальні ціни.

Спасибі всім, хто відгукнеться, бо я як Аліса в странє чудєс - ніде не встигаю, ніц не знаю.:girl_spruce_up:

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Може хто мені підкаже ціну на муку Богумила в мішку на Шуварі, ну і по магазинах

20. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

у Винниках, минулої середи по 7.50 грн/кг якщо брати 30 кг мішок і по 7 якщо 50 кг мішок
    --- дописи об"єднано, 23 Лютий 2015 ---
    це швидше гонити по місту і шукати де дешевше бо ще у великих супермаркетах можуть бути залишки по старих цінах, а маленькі магазинчики вже напевне перерахували по новому курсу

21. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Вчора в Метро, на Вашингтона, була фасована по 2кг - 19,??.
    В п"ятницю їздила в Пустомити (мені близько), то цукор був 10,49, а мука 7,48(50кг). В суботу ціни 1-1,5грн вже виросли, сьогоді зранку там було пусто і нових цін ще не знали продавці.