Вирішила відкрити окрему тему, в якій можна було б ділитись рецептами страв і способами приготування/заготівлі продуктів для вегетаріанців та сироїдів щоб було не тільки корисно, а ще й дуже смачно ласкаво прошу ---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ---------- знайшла такий рецепт приготування морської капусти: суху промити 3 рази в чистій воді, а тоді замочити хіба лиш на 2 хв., додати приправу для корейської моркви і соєвий соус
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Улюблені солощі синочка: 50 грам зеленої гречки і 50 грам грецьких горіхів дрібно змолоти і вимішати з 100 грамами меду. Поділити мінімум на двох)). Смакота)).
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів ну то що тут скажеш... не їжте тоді мене не смущає, люблю смак соєвого соусу, навіть ГМО мене не бентежить (а я генетик за освітою)
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів купила таку від ТМ Мрія, на ній пише: коріандр, часник сушений, паприка, перець чорний, перець червоний, лавровий лист знайшла саморобний рецепт
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Маю такі рецепти солодощів без цукру, вегетаріанські і сирі також: " Шоколадний пудинг" Банан подрібнити в блендері , розмішати з какао і додати кокосової стружки- дуже смачно. " Морозиво" Банан заморозити, потім виделкою розім"яти, перемішати з какао. " Кульки" 200 грам мигдалю + 200 сушених абрикосів перемолоти в блендері,додати сік 1 лимона, ваніль, зформувати кульки , в кінці обваляти кокосовій стружці.
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів маю мега-рецепт, просто пальчики оближеш готує таку смакоту мій товариш, його авторство і назва єдине, що там є яйця, може хтось зможе чимсь замінити
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Вроді темка не про целіакію)). Шутю шутю. Завтра як буду мати час викладу рецепти смачної випічки без муки.
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів ось що мені порадили в карму, замість яєць може комусь ще в пригоді стане
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів А я знайшла ось такий перепис бананового хлібчика без пшеничної муки і цукру (якраз для мене). Час приготування - 20 хвилин Час випікання 50 - 60 хвилин 1,5 скл фініків 1,5 скл води 100 грам масла, або рисової олії 2 спілих банани 2 яйця 1 скл рисової муки (або любої іншої муки) 1/2 скл мелених горіхів або кокосової стружки 1 ч.л. цинамону (кориця) 1/4 ч.л. мускатного горіха 1/4 ч.л. гвоздики 1 ч.л. порошку до печива (без ґлютину) 1 ч.л. соди Розігріти духовку до 180 градусів цельсія. Форму діаметром 22см змазати маслом. Фініки і воду покласти в баняк, і кип’ятити на протязі 10 хвилин, часто помішуючи поки не утвориться густа маса. Зняти з вогню і додати масло. Добре розмішувати поки масло не розтопиться. Додати розім’яті банани, в кінці додати яйця. Все сильно збити міксером. В іншій мисці змішати всі сухі складники. Влити бананово-фінікову масу в муку і добре вимішати ложкою. Викласти в форму і пекти 50-60хв.
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Ось таким тортиком я пригощала гостей на двохріччі синочка)). Гості досі згадують хоча пройшло більше пів року)). "Тісто": 1 кг миндалю+150-200мл меду+невеличка чашечка керобу. Крем:1 кг хорошої узбецької кураги або 1200 кг урюку (враховуємо вагу кісточок)))+мелена кориця за смаком. Миндаль замочити на ніч, промити, дрібно змолоти,вимішати з медом і керобом. Курагу чи урюк теж замочити на ніч в малій кількості води (щоб не довелося її зливати) і збити в блендері разом з корицею. Взяти гарну бритванку (можна прозору) і викласти на дно і борти половину тіста. Зверху викласти половину крему. Далі знов тісто і наверх залишки крему. Прикрасити кокосовою стужкою\маком\тертими горіхами і т.д. за смаком і настроєм)). Смачного))! Рецепт розрахований на 8-10 великих порцій)). З'їсти бажано до двох днів. Все свіже як не як)).
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів це ж виходить марципан, нє? (я трохи в шоці, якщо так... то моє улюблене лакомство) він буде вологий і молоти його таким? чи треба висушити щоб вийшов порошок? чи то без різниці? це прошок кориці, мається на увазі готовий? чи якось тра змолоти палички самотужки? все має постояти трохи? чи зразу їсти чи як? я би робила то вже))) уява розгулялась
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Покупний марципан має геть інший смак. Він такий гіркуватий чи шо)). А тісто солодке-солодке)). Вологим і молоти. Я сама мелю палички (люблю бути впевненою в якості). Якщо витримаєш- хай годинки 2 постоїть)). А як ні- то воно і так мегасмачне! ---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ---------- Я тебе розумію)).
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Мені відпадає такий варіант. Тут справді забагато цукру/глюкози, плюс горіхи. Їх я не їм.