Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

Ну дивіться, в нас хата один поверх, але є ще гора, але там спокійно можна робити 2-ий поверх, там вже навіть кімнати поділені, а є ще типу як балкон великий, який знаходиться над кладовкою і ганком (кладовка не маленька, чомусь просто її так називаєм) і він не засклений нічого, це фактично відкрита площадка, там ще і комин виходить. Так от ту площадку тре повністю заливати наново, бо все валиться на голову, і з кладовки буде вана і туалет.

І ще будем добудовувати трохи до ганку, бо там стоїть котел і двері в ванну, а треба якось зробити сходи на другий поверх, що при теперішньому розкладі неможливо.
    Коротше то треба сфоткати, бо дуже важко так пояснити.

2. Dobra

Dobra Well-Known Member

Хтось робив відновлення старої ванни акрилом? Поділіться досвідом, варто чи ні. Не хочеться демонтувати стару, бо прийдеться плитку зривати, а виглядає дуже неакуратно, пожовтіла від води і не відмивається.

3. Ленка

Ленка Well-Known Member

Ми робили відновлення ванни, до року часу все назад злізло.......не раджу!!!!

4. Michela

Michela New Member

Ми поставили фільтри на воду- коли міняли сантехніку під час ремонту. Може хтось підкаже, як часто ті фільтри потрібно міняти, чи по них буде видно? Може то від якості та виробника залежить...

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ми також поставили фільтри на воду. Правда поставили не не загальний вхід води, а виведен окремий кранік і до нього підключени фільтри через які подається питна вода. Наш для прикладу фільтр по даним виробника розрахований на 6 тис.літрів. Але це дані можуть різнитись виходячи з того які вона взагалі подається. У Львові вода жорстка, тому фільтри треба міняти як на мене скорше. От зараз користуємся вже 2 місяці, то в перший місяць після кипьятіння ніякого накипу та осаду взагалі не було. Тепер щось вже помічаю, при чому якось цікаво.... при першому кипьятінні можна сказати що нічого не утворюється, а от при повторних, якщо такі трапляються то вже в цій воді плаває осад потрохи. Чому так не знаю, але стараюсь повторно воду не кипьятити, сам чайник регулярно промиваю.
    Самий перший наскільки я розумію брудниться фільтр 1-й, той який самої грубої очистки. А вже коли його міняти треба дивитись по тому наскільки вас не влаштовуватиме вода яка тектиме з крана.
    Самі фільтри в мене в непрозорих білих колбах, тому візуально саме по фільтру можна побачити хіба якщо його відкрутити, так мені здається.

6. kati

kati Well-Known Member

ви про фільтр на вхідну воду? ми через 3 місяці відкрутили, промили під протічною водою( в нас така невеличка колбочка з сеталевими ситочками)
    А якщо ви про воду питну- то в кожного виробника різні вимоги щодо заміни

7. tasha

tasha New Member

Моїй бабці робили, за деякий час вигляд ванни став ще гіршим ніж був, теж не раджу.

8. AlbinaK

AlbinaK Member

в нас стоїть 2 фільтри на вході в квартиру(шматяний і паперовий), міняємо десь раз в 2-3 міс. Якби були на виднішому місці (вони в нас за пралкою), то певно і ще частіше. Вода в нас не дуже... Зараз хочемо ставити ще систему для фільтрації питної води, бо звичайний глечик-фільтр не справляється, то там різні фільтри, 3 чи 4 шт. є такі що треба міняти через 1-3 міс, а деякі через півроку. Але це вказує виробник.

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ----------

Свекор робив в себе, через пару місяців стало ще гірше ніж до відновлення. В ниж так само проблематично ванну міняти, бо вона вся обкладена плиткою. Краще вже назбирати трохи грошенят і зробити по-людські

9. klen

klen Well-Known Member

Незнаю де запитатися, запитаюся тут. Треба мені ковану решітку до каміну. Порадьте будьласка хорошого коваля. У ПП
    Дякую!

10. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

У нас стоять фільтри на гарячу і холодну воду, яка подається в квартиру, і система зворотнього осмосу для питної води. Ті перші фільтри ми міняємо раз в 2-3 місяці. Залежить від кількості використаної води, чи не проводили ремонтних робіт з тимчасовим відключенням води... Фільтр для холодної води в напівпрозорій колбі, то по ньому видно, на скільки він брудний. Фільтр для гарячої в непрозорій, але ми міняємо два разом. Коли міняємо, то страшно стає, що все те ... мало б потрапити в наш організм.
    Щодо осмосу, то ми ще не міняли, бо поставили недавно.

11. LILY

LILY Well-Known Member

хочу у ванній кімнаті поміняти стелю,зараз у нас пінопластові плити, які почорніли від поганої вентиляції,дівчата а що а Вас на стелі у ваннах?побілки нехочу, того пінопласту теж..які сте5лі роблять у ваннах немаю поняття..порадьте

чи хтось має натяжну стелю у ванній?

12. kati

kati Well-Known Member

в нас гіпсокартон фарбована+ натяжна. Мені подобається

13. Iryna

Iryna Well-Known Member

а економ варіант...купляєте безшовну широку вагонку.....хочете з блиском, хочете матову і гарно виглядає і легке в прибиранні:girl_wink:
    в батьків зроблена з глянцевої вагонки, то навіть путали з натяжною:connie_pull-pigtail

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мами вже доситьб давно з вагонки, то задоволені. Витирати легко і зразу не видно що вагонка. А ми зробили натяжну, то як по догляду ще не знаю, але виглядає цікаво. Якщо стеля чорніла, то певно краще вагонкою чи якусь підвісну зробити.

15. LILY

LILY Well-Known Member

в нас погана вентиляція мабуть від того і чорніє той "пінопласт" (незнаю як правильно називається) але будемо робити і вентиляцію і стелю, читала можна натяжні а можна якісь рейкові плити щось в тому роді...

16. Зорянівонька

тут вагонкою зроблено. Перевага ще в тому, що при потребі вагонку можна зняти. І якщо широку ваногку взяти, то тих стиків не дуже і видно

17. lerika

lerika Member

дівчатка, потребую майстра, який би намалював нескладний малюнок на стіні в дитячій (метелики, квіточки) , буду вдячна за контакти в ПП :)

18. Michela

Michela New Member

у нас плитка, яка з стіни переходить в стелю...

19. poputochka

poputochka Well-Known Member

Теж хочу вагонку на стелю у ванній. Але в мене запитання щодо тих лампочок на фото - вони вмонтовані? Бо зробили ми вагонку на стелі в кухні і вмонтували лампочки, то та стеля зсередини світиться, якщо вмикати ту підсвітку. Як зробити, щоб не світилась?

20. Зорянівонька

то фото з нету. А в мами вагонка і звичайна люстра настінна, таких лампочок не люблю

Статус теми:
Закрита.