Відповідь: Рибні дні А я дуже люблю філе окуня. Беру маленькі, вони майже без жиру, ну хіба що зовсім трошки мають. Люблю його гарно замартнувати, а потім смажити. А от філе хека не люблю. Воно для мене ДУЖЕ сухе. І дуже люблю запікати скумбрію у фользі. Захотів недавно чоловік рибних котлет з рисом , а я їх ніколи не робила (ні з рисом, ні без рису ). Дайте хтось перевірений рецептик. Буду вдячна.
Відповідь: Рибні дні Я робила рибні котлети, але без рису, давала все так само як на м"ясні котлетки - рибку перемолола, додала булку, вимочену в молоці, яйця, цибульку тушковану на олії та спеції, можна трішки часничка. Дуже смачні виходять А якщо ви хочете робити з рисом, то замість булки, дайте наполовину відварений рис. Смачного!
Відповідь: Рибні дні Я брала живого коропа, з кісточками перемелювала і додавала ще мороженого хека, хребет відділяла.
Відповідь: Рибні дні раджу додавати таки добре зварений рис, навіть розварений. Бо котлетки рибні швидко готуються, і рис щоб потім не хрустів на зубах. ---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ---------- Беру тушки мінтая мороженого, чищу/мию/відділяю від хребта, і все перемелюю через м"ясорубку. Цибулю дрібно ріжу і трошки підсмажую на маслі (зовсім трохи). Так виходить смачніше, ніж з сирою.
Відповідь: Рибні дні Рибка в сирному суфле Філе рибки 500 гр. порізати на кусочки, обваляти у сухарях зі спеціями та обсмажити на олійці.Викласти у форму для запікання та залити яєчно-сирною масою.( збити 4 яйка з спецями та зеленню, додати 150грн. твердого тертого сиру). Запікати в духовці 20 хв. ---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ---------- Рибні гніздечка. Начинка: філе рибки, цибулька біла, зелень. Все дрібно подрібнити та змішати. Батон( а ще краще "ход-догові" булочки) розрізати на кружки 2-3 см., легко промочити у молоці і викласти на форму смащену маслом та в кожному кусочку зробити вмятинку (щоб вийшла така собі хлібна тарілочка). В кожну таку тарілочку викласти рибну начинку, смазати майонезом ( або можна й без нього), посипати сиром тертим.Запікати 30-40 хв. Смакота.
Відповідь: Рибні дні Ще і я додам один рецепт, ніби не бачила такого у темі. Філе риби порізати скибками 1,5 - 2 см. посолити та поперчити. Натерти моркву, нарізати цибулю пів-кружальцями, помідори і перець нарізати дольками. Соус: сік лимона, базилік, сметана (100гр), 1ч.л. соєвого соусу. Перекладаємо шарами: риба, морква, цибуля, морква, риба, цибуля морква, помідор, зелень, залити соусом.
Відповідь: Рибні дні Тема - супер! Маю класний рецепт! Необхідно філе риби (на смак, краще жирну), цибулинка, гриби, лимон (цедра), картопля, приправа до риби, майонез, твердий сир, помідор, сіль. Філе риби нарізаємо шматочками, солемо та маринуємо у приправі та цедрі лимона. Гриби обсмажуємо з цибулею (солемо), картоплю (сиру) нарізаємо смужками (як на фрі), помідор нарізаємо кругляжками, тремо сир на терці. Беремо скляну каструльку (або ту, в якій ви печете в духовці) і викладаємо все шарами, перемазуючи кожний майонезом: картопля - риба - гриби - картопля - риба - гриби - помідори - сир. Можна робити порційно у горщиках. Смачного!
Відповідь: Рибні дні Рибний пиріг: готуєте все як на рибні котлети (перемелюєте рибне філе, цибулю, моркву, можна ще корінь петрушки або селери, вимочену булочку + сіль, перець + яйце, можна ще 1 ст.л. манки якщо дуже рідка маса вийшла), викладаєте масу в форму для запіканок і печете в духовці при темп 180-200 гр. до готовності. В результаті отримаєте дуже смачний пиріг, який по смакоті не відстає від рибних котлет, а от по часу приготування і корисності значно виграє. Смачного! p.s. рибку беріть яка вам до смаку (я робила з хека і зі св.мороженого оселедця)
Відповідь: Рибні дні Шановні господиньки! Мождливо хто готував страву з вугра? Поділіться рецептом, бо в інтернеті нічого путнього не попадалось.
Відповідь: Рибні дні Мала в морозилці кальмарів, нафантазувала таке: розморозила, промила добре тушки. Проварила в підсоленій воді 5 хв. Зварила кілька сушених білих грибочків. Ще знайшла в холодильнику синій сир з цвіллю (чоловік обожнює, але це "на любителя", собі роблю зі звичайним твердим сиром - особисто люблю королівський), нарізала кубиками і нафарширувала тушки кальмарів. Отвори щільно закрила вареними білими грибами, щоб сир не витікав. Розігріла сковороду з олією і обжарила фаршированих кальмарів на два боки до золотистого кольору. От і все, смачного
Відповідь: Рибні дні Предложу сделать рецепт картошка с рыбой в духовке. Рыба в духовке с картошкой Список ингредиентов рыбное филе — 500 г картошка — 1 кг твердый сыр — 150 г майонез — по вкусу соль — по вкусу черный молотый перец — по вкусу растительное масло — для смазки формы Способ приготовления Филе рыбы помыть и нарезать на небольшие кусочки. Затем посыпать солью и перцем. Картошку почистить, помыть и нарезать тонкими кружочками. Сыр натереть на терку. Форму смазать растительным маслом и выложить в нее ровным слоем часть картофельных кружочков. Затем выложить кусочки рыбы и накрыть слоем оставшейся картошки. Посыпать солью и перцем. Далее щедро смазать майонезом и посыпать тертым сыром. Выпекать в разогретой до 180 градусов духовке в течение 45 минут. Затем достать форму из духовки, остудить и выложить рыбу с картошкой на блюдо.
Відповідь: Рибні дні Я як варю то даю один животик і кусок хвоста на 2-літрову кастрюлю. Спочатку варю моркву, картоплю, цибулю,і коли все майже готове додаю рибу. Солю,перчу і даю лавровий лист. Знаю що люди до ухи ще дають рис або пшоно. я не даю, бо мій чоловік не признає ухи з крупою